Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah cnm Allah gnline göre versin. valla bnm de kandi adıma öyle içime doğuyo daha hamileliğim bile kesin diil ama

Kist yaparmikii oyle bise belkide hamilesin..

git git eyi olurrr
kisin baslarim :101: hava serinlesinde cok sicak yaw

geldim yavrum ne olucek çarpışmaya gidicem birazdan sende çarpışmıyomusun sevinç karısı kocacım beni çagırıyo sizlere bayyyyyyyyyyy:79::79::79::79:yaRIN SABAH GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE :76::86::92::90::93::89::101::99::109::108::106::112::128::124::131::123:

inşallah cnm Allah gnline göre versin. valla bnm de kandi adıma öyle içime doğuyo daha hamileliğim bile kesin diil ama

ben birazcık kız bebiş hastasıyım ama oğluşum olcak hissediyorum biyden bi göbişim çıktıki 4-5 aylık sankiim :26::26: anoymal bi durum biliyom ama bulantımda yok iştahda açık olunca göbiş giderek büyüyecek gibi şimdiden yaa :18::18: bayaa bn burdayım diyoo ama erkekde 2.ayda büyümeye başlayabilyomuş bitekte göbişten aldım kiloyu kesin eykek yaa canımda mahhoş meyveley istiyo hem vişne karadut şeftali böğürtlen vs. erkekte öle oluyomuş

ben çok sabırsızım tamam mı kafayı sıyırdım sonumu hayır etsin Allah .. siz bana bakmayın ben öle kendi kendimle dalga geçiyorum işte

Canim bu kadar dert edecegine dr gitsene kafan rahat eder..

Bu pakize fenalastim dedi kacti sonrada haber alamadik bugunde dr gitcekti noldu acep
duyan goren varmiiii

günaydın kızlarr
kimse yok burdaa
benimde bğazlarım şiştii
çok ağrıyor yaa
başaktan bulaştı bana kesinnn kesinn
geldi hapşırdı tıksırdıı bulaştırdıı
kocacım bal almış bize ilaçlık ballardan onu yiyommm
biraz rahatlatıyorrr ilaç içmek istemiyrum şimdktn

günaydın kızlar hala hasta olmadımmm bugun tam tamına bat tarihim:) Allahımmm yardım ett...
Ayyy hadi insallah kiz senden umutluyum haaa hadi bakalim hamissen bizi birakmak yok haaa

aman canim dikkat et gecmis olsun kesin basak karisindan bulasti
kac gundur hapsiriyiio yuzumuzeee

gecmiş olsun canım inşş hmen gecer..

evet yaa beklemek istiyom ama heyecandan ne uyku uyuyabiliyom ne baska sey yapabiliyom :) acaba stresten gelmezse bi de adetim

Ayyy hadi insallah kiz senden umutluyum haaa hadi bakalim hamissen bizi birakmak yok haaa

sevinç hadi bakammm bırakmam walla hiç merak etmeeeeee.. ilk buraya gelicem ögrenince..

Melek annem nasilsin varmi bir gelisme cok heyecanliyim insallah bitkiler
ise yaramistir bebeen seninledirr

eweettt mahvetti beniii
yemek yemek istemiyom inankiiii acıyacak boğazım diye
sevinç nisan anneleri topiğine bakıyomm
bakalım ne gelişmeler ne durumlar oluyor diye takip edeceğim orayıı
gecmiş olsun canım inşş hmen gecer..

evet yaa beklemek istiyom ama heyecandan ne uyku uyuyabiliyom ne baska sey yapabiliyom :) acaba stresten gelmezse bi de adetim

bekleemen en iyisi canım hiçç stress yapma olacağı varsa olur
ve inşallah gelmezse sebebii yavrun olur

Aferin eros bende sana dicektim anneler klubunden takip et cunku asagi yukari ayni haftalardasiniz mutlaka faydasini gorursun
bende agustos annelerindeydim kismet olmadi takip et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…