inşallah canım yaa ne güzel erken yumurtluyomuşsun sen ben te 20.günümde oldu bebem oyüzden 1 hafta geriden gelişimi satıma göre ama olsun sağlıklı olsunda küçük meleğim kızlar bu arada hissediyorum oğluşum olcak kesinlikleee :26::26:
Kist yaparmikii oyle bise belkide hamilesin..
git git eyi olurrr
kisin baslarim :101: hava serinlesinde cok sicak yaw
inşallah cnm Allah gnline göre versin. valla bnm de kandi adıma öyle içime doğuyo daha hamileliğim bile kesin diil ama
Canim bu kadar dert edecegine dr gitsene kafan rahat eder..ıı şeey bayyamın 2.günü şey olduydu gene naaapsın kocişime kıyamıyom yaa ama çok sakin ve dikkatliyiik meyak etme :18::18: zaten topu topu 2 kere oldu sonrasındada bi sorunum olmadı çok şükür kuzum normalmi diilmi yaa iltihaptanmı acabaa üşütmedende olurmu yoksam :18::18:
geldim yavrum ne olucek çarpışmaya gidicem birazdan sende çarpışmıyomusun sevinç karısı kocacım beni çagırıyo sizlere bayyyyyyyyyyy:79::79::79::79:yaRIN SABAH GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE:76::86::92::90::93::89::101::99::109::108::106::112::128::124::131::123:
günaydın kızlar hala hasta olmadımmmbugun tam tamına bat tarihim:) Allahımmm yardım ett...
Ayyy hadi insallah kiz senden umutluyum haaa hadi bakalim hamissen bizi birakmak yok haaagünaydın kızlar hala hasta olmadımmmbugun tam tamına bat tarihim:) Allahımmm yardım ett...
günaydın kızlarr
kimse yok burdaa
benimde bğazlarım şiştii
çok ağrıyor yaa
başaktan bulaştı bana kesinnn kesinn
geldi hapşırdı tıksırdıı bulaştırdıı
kocacım bal almış bize ilaçlık ballardan onu yiyommm
biraz rahatlatıyorrr ilaç içmek istemiyrum şimdktn
günaydın kızlarr
kimse yok burdaa
benimde bğazlarım şiştii
çok ağrıyor yaa
başaktan bulaştı bana kesinnn kesinn
geldi hapşırdı tıksırdıı bulaştırdıı
kocacım bal almış bize ilaçlık ballardan onu yiyommm
biraz rahatlatıyorrr ilaç içmek istemiyrum şimdktn
Ayyy hadi insallah kiz senden umutluyum haaa hadi bakalim hamissen bizi birakmak yok haaa
aman canim dikkat et gecmis olsun kesin basak karisindan bulasti
kac gundur hapsiriyiio yuzumuzeee
sevinç hadi bakammm bırakmam walla hiç merak etmeeeeee.. ilk buraya gelicem ögrenince..
eweettt mahvetti beniiiAyyy hadi insallah kiz senden umutluyum haaa hadi bakalim hamissen bizi birakmak yok haaa
aman canim dikkat et gecmis olsun kesin basak karisindan bulasti
kac gundur hapsiriyiio yuzumuzeee
gecmiş olsun canım inşş hmen gecer..
evet yaa beklemek istiyom ama heyecandan ne uyku uyuyabiliyom ne baska sey yapabiliyom :) acaba stresten gelmezse bi de adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?