Heee soylerim
hatta dayanamaz o banyoyu mutfagi
o hale getirmeyi nasil basariyon derim
Basak hani cikiyordun canimkiz halidan bi tane daha siparis verdik
kocise ne yalakaliklar yaptim oda sen boyle olacaksan ben hergun hali alirim didi
eşime söölüyorum: aşkım hiç bi iş yapamıyorum evin haline bak, diyorum
"boşver dursun" diyo
sonra ev alıyo başını gidiyo daha çok stres oluyorum
kız dün akşam sırf banyonun halini görmemek için tuttum tuvaletimi sıkışana kadar
temizlemekte isttemedim görmekteumarım kısa zamanda geçer
numarasını veriyimde "ben sağlık ocağından arıyorum eşinizin hamile olduğunu biliyoruz
bu dönemde yürüyüş yapması gerekiyor sizi bilgilendirmek isteriz , falan de
kızlar ne yemek yaptınız akşama
ben bugün mutfaktan çıkmadım
karalahana çorbası (kaynanama)
domatesli şehriye çorbası (annemlere)
zeytinyağlı sarma ve kuru biber ve patlıcan dolması
bulgur köftesi
glorik
vanilyalı tarçınlı kek
kavun
kaynanamlar domates çorbası sevmiyo canım mecburen onların sevdiğinden de yaptım.
glorik yöresel bi yemek komşumdan öğrendim çok güzel oluyo
kıyma tuz ve ince köftelik bulguru güzelce yoğuruyosun fındık büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyıp köfteler yapıyosun sonra bi tencerede domatesi soğanı kavuruyosun salçayı ekliyosun haşlanmış nohut ve yeşil mercimeiğide ekliyosun suyunu koyup kaynatıyosun kaynayınca köfteleride içine atıyosun birazda nar ekşisi ekle çok lezzetli oluyo
gittim test aldımm vee sadece 1 çizgi ((((((((((((((((
Tatlım uzme kendini, olur inşallah,ben gecen hafta. 5,5haftalik dusuk yaptım ama inadına umutluyum.
yardım edin bişey söyleyin((
Kızlar ne olur birşey söyleyin moralim alt üst. Benim SAT 30 Temmuz BAT 28 AĞUSTOS. Ayın 7 sinden beri sancım var kasıklarımda ve rahim bölgemde. 9 unda doktora gittim soldan yumurtlamışsın dedi. 11-13-15 ağustosta bilikte olduk ama benim ağrılarım bir gün bile geçmedi. Karnım şişti gaz problemi yaşadım vajende böyle pıt pıt atma hissi, bel ağrısı. Dedim ya 1 gün bile geçmedi. Çaşamba günü yani ayın 22 sinde doktor kan tahlili ve idrar tahlili istedi sancımdan dolayı bu arada hamileliğe de baktırmış. Kanda da idrarda da çıkmadı. İdrarımda iltihap filan da yok. hamile değilsin yüksek ihtimalle adet göreceksin dedi. Ama ben adetleimde hiç ağrı yaşamam ki. Hem daha adet günüme var alt üst oldum. Neden tutmadı neden olmadı bu ağrı niye bu şişlik ufff kafayı yiyeceğim. Bu kadar erken belli olur mu doktor hamile değilsin dediii(( Bu arada 33 yaşındayım bir tane kızım var. 2. istiyorum Rabbim herkese nasip eder inşallah...
ne biliiim hiçbir tarafa yatkınlığım yokkben sööliyim cnm daha yediğine göre yorumlamak için çok erken
bende hamişliğin başlarında torba torba erik yiyodum
limon yiyodum.
ama şimdi gözüm tatlıdan başka bişi görmüyo
bence şimdiki yediklerine bakma
hem ne rahatsızdım oturamıyodum bilemmmmolişi olcak zatiçünkü çarpışmalarda eroş rahatsızdı kocası baskın oldu
eğer eroşun oğlu olmazsa bende bu inancımı yitiririm
kalkamadım kalkalmadımmoyle bisi yok carpisirken yanindamiydin
belki eros ataga kalkti
iğneler vurunştu ya ondan canı acıyodu ama eğer atağa eroş kalktıoysa kız olur
gelsinde sorarız atağa kalkmışmı
senin kocan çook anlayışsızzevet bazen sinirlerim bozluyo rahat hareket edememk canını sıkıyo insanın
tabii bunun bulunduğum durumla alakası yok hamişlik çok güzel bişi ama bazen deliriyo insan ister istemez
bide koca hiç bi yere götürmüyo beni bunaldım sanırım evde
hiç bi eğlencem yok
bahçede köppeemiz var benim kociş arada köpeee gezmeye çıkarıyo beni çıkarmıyo
hemen test yaptın dimigittim test aldımm vee sadece 1 çizgi ((((((((((((((((
bilmiyorum dicek bi şeyim yok bu konuda. ben de ilk kez klomen ve cat ignesi kullandım herseyi yaptık ama az önceki testim negatif... 1. bile yok benim
ne biliiim hiçbir tarafa yatkınlığım yokk
merak ettimm de ondannn
biliyonmu kusmuyom bile arada bi midem kabarıyo o kadar
hem ne rahatsızdım oturamıyodum bilemmmm
hayrılısı olsun kankam ama eşimde içime erkek doğuyo diyooo
kalkamadım kalkalmadımm
ayağa bile zor kalkıyoodum atağa nasıl kalksaydımm
nasıl biliyoo ohhh o iğnelerr
allahtan işe yaradılarda küfretmiyom arkalarındann
senin kocan çook anlayışsızz
6 ayını doldurmak üzere olan bi kadının çoktan yürüyüşlere başlaması lazımm
söylemelisin senin harekete ihtiyacın var
valla benim kociş ipleri sıkı tutuyoo
doktor kilo alma dediyaa 3 ay bitince yada doktor izin verince hergün yürüyüşe gideceğiz diyo
sana kilo aldırmıcam diyoo
hemen test yaptın dimi
niye beklemedin annem yaa
niye dinlemiyonuzz
yardım edin bişey söyleyin((
Kızlar ne olur birşey söyleyin moralim alt üst. Benim SAT 30 Temmuz BAT 28 AĞUSTOS. Ayın 7 sinden beri sancım var kasıklarımda ve rahim bölgemde. 9 unda doktora gittim soldan yumurtlamışsın dedi. 11-13-15 ağustosta bilikte olduk ama benim ağrılarım bir gün bile geçmedi. Karnım şişti gaz problemi yaşadım vajende böyle pıt pıt atma hissi, bel ağrısı. Dedim ya 1 gün bile geçmedi. Çaşamba günü yani ayın 22 sinde doktor kan tahlili ve idrar tahlili istedi sancımdan dolayı bu arada hamileliğe de baktırmış. Kanda da idrarda da çıkmadı. İdrarımda iltihap filan da yok. hamile değilsin yüksek ihtimalle adet göreceksin dedi. Ama ben adetleimde hiç ağrı yaşamam ki. Hem daha adet günüme var alt üst oldum. Neden tutmadı neden olmadı bu ağrı niye bu şişlik ufff kafayı yiyeceğim. Bu kadar erken belli olur mu doktor hamile değilsin dediii(( Bu arada 33 yaşındayım bir tane kızım var. 2. istiyorum Rabbim herkese nasip eder inşallah...
canım ne bilim durdum durdum da akşam üstü 7ye gelirken koşa koşa gittim walla. olucak sandm seviniriz sandım sonucuna göre.. nolcak şimdiii
canım ilaç kullandıysan ödem olabilirr
gebelik olsaydı doktor anlardıı
mutlaka kanda çıkardıı
üşüttüysen ,bayramda memleket gezmesine gittiysen hava değişimi olabilir
bazen stresten de vücut tepkileri değişebiliyoooo
çok takma umut herzaman vardır
allah kızına ömür versin bak bitane olmuşş 2. olmaması için sebep yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?