Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak hani cikiyordun canim kiz halidan bi tane daha siparis verdik
kocise ne yalakaliklar yaptim oda sen boyle olacaksan ben hergun hali alirim didi

biliyorum okudum kocalar bööle zati kızz hiç bişi demezler

ben sizin için çalışıyom diyolar hepiyiki almışın bakk kaynoşta alır şimödi aynısından

ben çıkıyom diyeli 1 saat oldu evet öptüm sizi kızlar

kızlar napıyosunuz?? bugün cuma ama ben mutsuzum kocicim p.tesiye kadar yok kocaaaa hafta sonu ve pazartesi olmayacak....sıkılıyorum ben o yokken yaaa Allah daha uzun ayırmasın bizi... bende dinlenirim bol bol kk ya girin haftasonu olurmu yalnız bırakmayın beni

vay üç kağıtçı karılar sizi yaa oldu olacak ev işlerinde eşinize yardım edin elini sıcak sudan soğuksuya sokmayın yormayın falanda disin bari aramışken

ooh menüye bak yemede yanında yat misafirler içinmi yapcan hep canım bulgur köftesi çekti bizede yaaaap :84: kız glorik te ne öyle yaa ne cins ismi varmış o öylee ayrıca karalahana çorbası nasıl yapılıyoki ha bide bulgur köftesi dediğin nasıl oluyoki sizinki biissürü çeşidi var onun malum :26: bu üçünün cevabı lütfen

hıı sulu köfenin nohutlusu ve mercimeklisi yaani ben sulu köftenin yoğurtlusunu çok seviyom yaa içine bide küp küp pattis havuç falanda doğruyon haşlıyon sonra meyanesini köftelrini neyim atıyon züpper oluyooo üstünede ister dereotu ister nane pul biber cızlat yemede yanında yat vallaa ay yarın yapsammı naapsam ama pattisim kalmadıydı evde yaa neyse sonra yaparım atıkın :26:

Tatlım uzme kendini, olur inşallah,ben gecen hafta. 5,5haftalik dusuk yaptım ama inadına umutluyum.

canım walla ne bileyim bazen düsük bile sacmalık ama iyi geliyo.. ben hamile kalamıyorum demek ki bi sorun var. artık tüpte midir bende midir. eşimde hiç bi sorun yok.. öyle üzülüyorum ki yaa

yardım edin bişey söyleyin ((
Kızlar ne olur birşey söyleyin moralim alt üst. Benim SAT 30 Temmuz BAT 28 AĞUSTOS. Ayın 7 sinden beri sancım var kasıklarımda ve rahim bölgemde. 9 unda doktora gittim soldan yumurtlamışsın dedi. 11-13-15 ağustosta bilikte olduk ama benim ağrılarım bir gün bile geçmedi. Karnım şişti gaz problemi yaşadım vajende böyle pıt pıt atma hissi, bel ağrısı. Dedim ya 1 gün bile geçmedi. Çaşamba günü yani ayın 22 sinde doktor kan tahlili ve idrar tahlili istedi sancımdan dolayı bu arada hamileliğe de baktırmış. Kanda da idrarda da çıkmadı. İdrarımda iltihap filan da yok. hamile değilsin yüksek ihtimalle adet göreceksin dedi. Ama ben adetleimde hiç ağrı yaşamam ki. Hem daha adet günüme var alt üst oldum. Neden tutmadı neden olmadı bu ağrı niye bu şişlik ufff kafayı yiyeceğim. Bu kadar erken belli olur mu doktor hamile değilsin dediii(( Bu arada 33 yaşındayım bir tane kızım var. 2. istiyorum Rabbim herkese nasip eder inşallah...

bilmiyorum dicek bi şeyim yok bu konuda. ben de ilk kez klomen ve cat ignesi kullandım herseyi yaptık ama az önceki testim negatif... 1. bile yok benim

ne biliiim hiçbir tarafa yatkınlığım yokk
merak ettimm de ondannn
biliyonmu kusmuyom bile arada bi midem kabarıyo o kadar
olişi olcak zatiçünkü çarpışmalarda eroş rahatsızdı kocası baskın oldu

eğer eroşun oğlu olmazsa bende bu inancımı yitiririm
hem ne rahatsızdım oturamıyodum bilemmmm
hayrılısı olsun kankam ama eşimde içime erkek doğuyo diyooo
oyle bisi yok carpisirken yanindamiydin
belki eros ataga kalkti
kalkamadım kalkalmadımm
ayağa bile zor kalkıyoodum atağa nasıl kalksaydımm
iğneler vurunştu ya ondan canı acıyodu ama eğer atağa eroş kalktıoysa kız olur

gelsinde sorarız atağa kalkmışmı
nasıl biliyoo aaahhh o iğnelerr
allahtan işe yaradılarda küfretmiyom arkalarındann
senin kocan çook anlayışsızz
6 ayını doldurmak üzere olan bi kadının çoktan yürüyüşlere başlaması lazımm
söylemelisin senin harekete ihtiyacın var
valla benim kociş ipleri sıkı tutuyoo
doktor kilo alma dediyaa 3 ay bitince yada doktor izin verince hergün yürüyüşe gideceğiz diyo
sana kilo aldırmıcam diyoo
gittim test aldımm vee sadece 1 çizgi ((((((((((((((((
hemen test yaptın dimi
niye beklemedin annem yaa
niye dinlemiyonuzz

Son düzenleme:
bilmiyorum dicek bi şeyim yok bu konuda. ben de ilk kez klomen ve cat ignesi kullandım herseyi yaptık ama az önceki testim negatif... 1. bile yok benim

Canım yaaaa inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine rabbim isteyen herkese nasip etsin...

canım ne bilim durdum durdum da akşam üstü 7ye gelirken koşa koşa gittim walla. olucak sandm seviniriz sandım sonucuna göre.. nolcak şimdiii

canım ilaç kullandıysan ödem olabilirr
gebelik olsaydı doktor anlardıı
mutlaka kanda çıkardıı
üşüttüysen ,bayramda memleket gezmesine gittiysen hava değişimi olabilir
bazen stresten de vücut tepkileri değişebiliyoooo
çok takma umut herzaman vardır
allah kızına ömür versin bak bitane olmuşş 2. olmaması için sebep yokk

canım ne bilim durdum durdum da akşam üstü 7ye gelirken koşa koşa gittim walla. olucak sandm seviniriz sandım sonucuna göre.. nolcak şimdiii

günün 3-4 gün geçmeden test yapmak iyi olmuyoo
varsa da çıkmayabiliyorr
boşuna stresss
herşey olabilirr
üzülmek yok bi dahaki ay var
daha sonraki ay var
bak ben 6 yıldır her ay umutla bekledim ,inatla savaştım rabbim bu günlere verdi mucizemiii

Ayyy canım sağol yaaa içime su serptin inşallah diyorum İnşallah((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…