Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar üzmeyin kendinizi bu kadar allah hayırlısıyla hepimizin muradlarını verecek birer birer umutlu olmaya devam

hıı bide kızlar bakın sizi güldüreyim
bizim hayatımızı değiştiren mutlu günler hep başkalrının yas tuttuğu tarihlere denk geliyoo
evlilik günüm 11 eylül(amerikanın ikiz kulelerinin vurulduğu tarihh)
hamişliğimi öğrendiğim tarih(17 ağustos gölcük depremi)
tahlil sonucunu bklerken eşim kesin hamilesin bugün 17 ağustos dedi
gülmüştükk

6 yıl mı? wallahi tebrik ederim canım cok sevindim senin adına.. bekleyim bakalım ne olacak bi kaç gün daha.. umudu kesmeyim..

kızlar ben hafta sonu yokum kociş beni tatile götürüyo yakın biyerlere gideriz gerçi yarın benim bat ama olsun denize girmesemde değişiklik olur bana da

Ayyy canım sağol yaaa içime su serptin inşallah diyorum İnşallah((
inşallah rabbim tüm bekleyenlerimizin yüzünü güldürsünn
şu dünyada evlatsız kadın kalmasın inşallahhhhhhh
kızlar üzmeyin kendinizi bu kadar allah hayırlısıyla hepimizin muradlarını verecek birer birer umutlu olmaya devam

seni alkışlıyorumm takdir ediyorumm
şu kararlılığın azminn beni çok etkiliyorr
sen bu savaştan galip çıkacaksın eminimm
en çok hakedenlerden birisin anneliğiii
rabbim en kısa zamanda nasip edecek içime doğuyorrr
umutsuzluk yokkk

kızlar ben hafta sonu yokum kociş beni tatile götürüyo yakın biyerlere gideriz gerçi yarın benim bat ama olsun denize girmesemde değişiklik olur bana da

iyi tatiller ben de kek kurabiye falan yapıppp stres atarım:) yarın denize gidem bari ben deee adet olmadan..

6 yıl mı? wallahi tebrik ederim canım cok sevindim senin adına.. bekleyim bakalım ne olacak bi kaç gün daha.. umudu kesmeyim..

2005 yılında evlendim canım ben 2006 yılında nisan ayında 20 haftalık bebeğim erken doğumla öldüüü
ve ben 2006 yılından beri bu günleri bekliyorumm
rabbim sonunda nasip ettii
ama yılmadım,bazen inancımı yitirdimm ama hep bekledimm umut ettimm
neler geldi başıma sonucuna şükürler olsuun
yıpratmayın kendinizii herşey vakti saati gelince oluyo siz ne yaparsanız yapınnn
o yüzden hayatı zehir etmeyin ,sakince bekleyiin mucizelerinizi

duramadin dimiiii nolacak simdi hadi kendini teselli et
kiz bak bakalim silik milik 2. cizgi yokmuuu
:26: bazen hemen cikmaya biliyor kirmizi yoksa umut vardir

yok canım bilgisayarın yanında duruyo su an bakıyom hala yokkk ne bileyim kestim ben ümidimi.. seviniriz sandım gidip alim testi dedim.. iki çizgi görcem diye öyle ümitliydim ki.. cok zorladım gözümde pembe iki çizgi olustu da testte olusmadı :)

Canımmmmmm ne güzel dilekler bunlar allah hepimizin muradını versin sanada hamilelğin boyunca sıkıntı göstermesin bir avaz da doğurmayı nasip etsin ben kız diyorum mürrüvetlerini görmeyi kısmet etsin

yaşım geciyo canım 29 oldum zaten gec evlendim.. tek salaklıgım evlendigim günden beri salmaktı :) gecenyıl temmuz evlendim.. Allah sag salim kucagına almayı darısını da bize nasip eder inşş

Canımcım bak ben 37 yaşındayım 12 yıllık evliyim tıbben normal yolla hamile kalmam imkansız 2 tüpte tıkalı ayrıca amh test sonucuna göre menapoz sonrasıyım ama bunlar fasa fiso yeterki rabbim ol desin geçen ay tüp bebek denedim 3 tane yumurta aldılar ve üçü de döllendi. çünkü tek bir gün umutsuzluğa kapılmadım her ay normal yolla hamile kalabileceğime inanıyorum. Her şeyi deniyorum akıl ve mantık çerçevesinde yımak yok bir gün rabbim de benim için ol diyecek ve küçük mucizem bizimle olacak.

[sıze=3]umut allahtan vesvese şeytandan[/sıze]

amin canım insallahh.. senin için de dua edicem walla hergün.. herkes için de edicem ama senin için baska edicem.. evet taamm üzülmüyorumm artık gercekten rahatım.. hayırlısı olsun herseyin..

döllenen yumurtalar ne oldu canım merak ettim..insallah olur en kısssa zamanda..

kızlar mrbb nasılsınızzz inşş kayifler iyidir ben bu gün gelemedim hiç çünki geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm

Son düzenleme:
Karilar ewde elektrikci warrr butun heryere lamba avize aldik takiliyoooooorrrrr
oho sen bukadar hediyeyi alırsan senin yataktan çıkmamam lazım eşim geldin çatışmaya girsin senle habira
canım benimkide gidicek sen tekmi kalıcen evde nasıl kalıcen ay ben korkarım:18::18::18:
içim yanıyo ya kafama sıcaklar bastııııııııııııı
vardır bundada bir hayır ya üzülme okadar

nasıl doktormuş o beeebenimde kocişim geldi bende çıkayım karnını doyuruyum namazımı kılıyım sonra görüşrüz kızlar

senın msj ıcın gırdım no aldım ınsallah guzel bı yerdır arayaaz bakalım

kızlar nasılsınız bı slm vereyım dedım hepınızı opyuyorum hayırlı geceler

senın msj ıcın gırdım no aldım ınsallah guzel bı yerdır arayaaz bakalım

kızlar nasılsınız bı slm vereyım dedım hepınızı opyuyorum hayırlı geceler

temiz bi yer gelen arkadaslarımıza hep oranın numarasını veriyoruz bi arayın konusun bakalım.. su an deniz cok sıcakmıs yarın biz de gitcez denize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…