günün 3-4 gün geçmeden test yapmak iyi olmuyoo
varsa da çıkmayabiliyorr
boşuna stresss
herşey olabilirr
üzülmek yok bi dahaki ay var
daha sonraki ay var
bak ben 6 yıldır her ay umutla bekledim ,inatla savaştım rabbim bu günlere verdi mucizemiii
inşallah rabbim tüm bekleyenlerimizin yüzünü güldürsünnAyyy canım sağol yaaa içime su serptin inşallah diyorum İnşallah((
kızlar üzmeyin kendinizi bu kadar allah hayırlısıyla hepimizin muradlarını verecek birer birer umutlu olmaya devam
gittim test aldımm vee sadece 1 çizgi ((((((((((((((((
içim yanıyo ya kafama sıcaklar bastııııııııııııı
kimseler yok profilimdeki civciv gbi yalnız kaldım.. aglamak geliyo içimden yaa..
kızlar ben hafta sonu yokum kociş beni tatile götürüyo yakın biyerlere gideriz gerçi yarın benim bat ama olsun denize girmesemde değişiklik olur bana da
6 yıl mı?wallahi tebrik ederim canım cok sevindim senin adına.. bekleyim bakalım ne olacak bi kaç gün daha.. umudu kesmeyim..
duramadin dimiiii nolacak simdi hadi kendini teselli et
kiz bak bakalim silik milik 2. cizgi yokmuuu
:26: bazen hemen cikmaya biliyor kirmizi yoksa umut vardir
2005 yılında evlendim canım ben 2006 yılında nisan ayında 20 haftalık bebeğim erken doğumla öldüüü
ve ben 2006 yılından beri bu günleri bekliyorumm
rabbim sonunda nasip ettii
ama yılmadım,bazen inancımı yitirdimm ama hep bekledimm umut ettimm
neler geldi başıma sonucuna şükürler olsuun
yıpratmayın kendinizii herşey vakti saati gelince oluyo siz ne yaparsanız yapınnn
o yüzden hayatı zehir etmeyin ,sakince bekleyiin mucizelerinizi
Canımcım bak ben 37 yaşındayım 12 yıllık evliyim tıbben normal yolla hamile kalmam imkansız 2 tüpte tıkalı ayrıca amh test sonucuna göre menapoz sonrasıyım ama bunlar fasa fiso yeterki rabbim ol desin geçen ay tüp bebek denedim 3 tane yumurta aldılar ve üçü de döllendi. çünkü tek bir gün umutsuzluğa kapılmadım her ay normal yolla hamile kalabileceğime inanıyorum. Her şeyi deniyorum akıl ve mantık çerçevesinde yımak yok bir gün rabbim de benim için ol diyecek ve küçük mucizem bizimle olacak.
[sıze=3]umut allahtan vesvese şeytandan[/sıze]
Canımcım bak ben 37 yaşındayım 12 yıllık evliyim tıbben normal yolla hamile kalmam imkansız 2 tüpte tıkalı ayrıca amh test sonucuna göre menapoz sonrasıyım ama bunlar fasa fiso yeterki rabbim ol desin geçen ay tüp bebek denedim 3 tane yumurta aldılar ve üçü de döllendi. çünkü tek bir gün umutsuzluğa kapılmadım her ay normal yolla hamile kalabileceğime inanıyorum. Her şeyi deniyorum akıl ve mantık çerçevesinde yımak yok bir gün rabbim de benim için ol diyecek ve küçük mucizem bizimle olacak.
[sıze=3]umut allahtan vesvese şeytandan[/sıze]
oho sen bukadar hediyeyi alırsan senin yataktan çıkmamam lazım eşim geldin çatışmaya girsin senle habiraKarilar ewde elektrikci warrr butun heryere lamba avize aldik takiliyoooooorrrrr
canım benimkide gidicek sen tekmi kalıcen evde nasıl kalıcen ay ben korkarım:18::18::18:kızlar napıyosunuz?? bugün cuma ama ben mutsuzumkocicim p.tesiye kadar yok kocaaaa hafta sonu ve pazartesi olmayacak....sıkılıyorum ben o yokken yaaa Allah daha uzun ayırmasın bizi... bende dinlenirim bol bol kk ya girin haftasonu olurmu yalnız bırakmayın beni
vardır bundada bir hayır ya üzülme okadariçim yanıyo ya kafama sıcaklar bastııııııııııııı
ayy kıslar aşk böcüklerim biliyorum geçmişte arkamdan pek bi konuştunuz
okıycam tek tek fakat şu an okuyamıyorum ekrana zor bakıyorum göslerim kapanıyo:2::2:
sabaktan doktora gittik.
bebeğin eşinde sorun yok yukarı çıkıyor, zaten bu haftalarda tamamlar dedi. tabii 2hafta sonra kontrol. var
karnımın aşağıda olmasının erken doğumla alakalı olup olmadığını sorduk. doktor:
"bunu kim dedi? mahalleden mi söylüyolar?, bu bir şehir efsanesi"şeklinde yorumladı
hamilesin olişin olcak, dedi. yiyip yiyip semirmişin kısa zamanda bu ne kilo dedi başkada bişi demedi
öptüm sizi şimdi dinlenicem
biricikim görüşürüz annnem
senın msj ıcın gırdım no aldım ınsallah guzel bı yerdır arayaaz bakalım
kızlar nasılsınız bı slm vereyım dedım hepınızı opyuyorum hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?