Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaç saat oldu test yapalı.. yaklaşık 2 saat. ikinci cizgi silik olarak belirdi ne bu ya dalga mı yoksa inanmamalı mıyım cok gecti üstünden zaman cünküü? :44:

kaç saat oldu test yapalı.. yaklaşık 2 saat. ikinci cizgi silik olarak belirdi ne bu ya dalga mı yoksa inanmamalı mıyım cok gecti üstünden zaman cünküü? :44:

Cnm reglin gelmedi sanirim insaallah gelmez
2 gn bkle tekrar yaparsin bi test daha
Belirtilerin warmi cnm ya bnim simdiden belim agriyoo

kari sen beni manyaaa cevirdin kirmizi yoksa umut var 2 gun daha bekle tabii olmezsen sonra kan testi yaptir
bana hamis gibi geliyon ama Allah bilir hayirlisi
ay bu akşam herkes nerdeeeeee? sevinç nerdeee o hep olurduu elektrikci gitmedi mi kıss

ayyyy super olduuu tum ewin lambalarini degistirdik salonla oturma odasina eskitme avize aldik ahsap ve dokum
mutfaga ciftli cok modern diger odalara cam sarkit aldik
coook ama cooook guzel oldu yarinda tavanlar boyanacakkk
cook mutlu olduuummmm

eger hamişşem benden sana bi hediye:) adresine yollarım :)

avizelerin fotolarını ceksene biz de eve alacaz ama ben hiç begenemem yaw... heryer sap gibi lambalarla dolu :)

avizelerin fotolarını ceksene biz de eve alacaz ama ben hiç begenemem yaw... heryer sap gibi lambalarla dolu :)

Laaaa karilar nirdesinizzz ben elektrikciyi gonderdim ewi dip bucak sildim supurdum dus aldik yimek yidik
komsuya caya indim geldim rapor viriyom hayla kimse yok
:26::26:

Laaaa karilar nirdesinizzz ben elektrikciyi gonderdim ewi dip bucak sildim supurdum dus aldik yimek yidik
komsuya caya indim geldim rapor viriyom hayla kimse yok
:26::26:

canımmm hadi hayırlısı yaaaaaaaaa insallah hamişimdirrrrrrr

kızz avizelerin fotolarını ceksene.biz de eve alacaz 1 yıldır benim kararsızlıgımdan dolayı bişe alamadık her yer sap gibi lamba:)

Yok annem yoook sen hamile kal ben bisi istemem
resmen psikolojim bozuldu
offff yazılmıyo siteyeeeeeeeee

yokk seksen defa gelmis mesajin

Yok annem yoook sen hamile kal ben bisi istemem
resmen psikolojim bozuldu

yokk seksen defa gelmis mesajin

kimsecikler yok.. laflayak bari :) canım herseyi yemek istiyo yaw :) evlenince 10 kilo almıstım 13 geri verdim ramazandan sonra büttün dikkat etmelerim bozuldu yaaaa

amaan cıkıyom ben de yaaaaaawww iyi gecelerrrrrrrrrr :82:
Yok cnm henuz diilimm bat 30agustoss kismett
İyi geceler sanada
iyi geceler biriciiğim nassıın :2: benimde uykum geldi ayranımı içiiim uyuycam birazdan
Belim agriyo cnm regli oldugumda bile agrimaz normalde usuttum sanirim
Sen nasil oldunnn cnmm

Sewinc gulo gule gule kullan awizelerini foto eklede gorelim tatlimm

Basakcmm bi sorun cikmadigina sewindim tatlimmmm

döllenen yumurtalar ne oldu canım merak ettim..insallah olur en kısssa zamanda..
yumurtalar transfer edildi canım ama gebelik oluşmadı.

senın msj ıcın gırdım no aldım ınsallah guzel bı yerdır arayaaz bakalım

kızlar nasılsınız bı slm vereyım dedım hepınızı opyuyorum hayırlı geceler
canım benim sana da hayırlı geceler inşallah herşey çok güzel olur senin için.

Seviç canım avizelerini güle güle kullan

bilmiyorum dicek bi şeyim yok bu konuda. ben de ilk kez klomen ve cat ignesi kullandım herseyi yaptık ama az önceki testim negatif... 1. bile yok benim
Gizzzz bir gelisme olursa haber wer ben olumlu dusunuyom ama bilemem yinede
genelde bu tedavi bir ay sonra etkisini gosteriyor ama...
kızlar ben hafta sonu yokum kociş beni tatile götürüyo yakın biyerlere gideriz gerçi yarın benim bat ama olsun denize girmesemde değişiklik olur bana da
iyi git bugun bat bize kim haber verecek

canim cook gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…