1 saaate bitirmiş hamarat karı
Otur oturdugun yerde deniz yokkeske sabah ilk idrarla deneseydin
ben umutluyum
coktan kiz deli calisiyor size mesaj attigimda son bardak caylarimizi iciyoduk
senlen konusmuyom sakliyon herseyi
telefon açtım sesini duymak iyi geldi dayanamadım agladım zaten bu aralar psikolojim bozukcanımd edi korkma tinerdendir dedi teselli etti çok yorma kendini olurmu dedim tamam dedi erken gelmeye çalışıcam seni bıraz dışarı çıkarıyım dedi en pazarı seversin diye güldü mikrop ne olucek işşallah tinerdendir yeterin dedigi gibi ya rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah
Otur oturdugun yerde deniz yokkeske sabah ilk idrarla deneseydin
ben umutluyum
coktan kiz deli calisiyor size mesaj attigimda son bardak caylarimizi iciyoduk
senlen konusmuyom sakliyon herseyi
telefon açtım sesini duymak iyi geldi dayanamadım agladım zaten bu aralar psikolojim bozukcanımd edi korkma tinerdendir dedi teselli etti çok yorma kendini olurmu dedim tamam dedi erken gelmeye çalışıcam seni bıraz dışarı çıkarıyım dedi en pazarı seversin diye güldü mikrop ne olucek işşallah tinerdendir yeterin dedigi gibi ya rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah
dip bucak degil.. walla onu da artık ev cok dagınık geliyo diye yaptım:) :):) süpürrrrrr açıkları viledalaaaaaa:) toz alllllllll:)beş dakkada beşiktaş derdi annem hep benim iş yapışımaa..ALLAHım ben hiç sevmiyorum temizlik yemek iş miş..... erkek olaymışım iyimiş
15I Tamamlayincami koyacan
10 kilo aldin dimi
ilk idrarla yapılmıyo test
ahaaa sevinççç karıya bakk
ev çok dağınık geliyo diye yapmış
ee ne zaman yapczz? kutuda ilk idrar olabilir diyo.. dün akşam yapmıstım negatifti.. 2 saat sonra pozitif olmustu.. test hala yanımdaaapozitif gösteriyo :18::18: ama zaten 1o dkdan sonra cıkanlar dogru olmuyomusss
hayır o kadar almadım 7kilo aldım yediiiiiiiiiiiii
7 diyom sevinç
öyle yapıyım degilmi yoksa kalpten gidicemya sen rahat olll.. emin ol bişey olmazzzz içini ferah tutttt
kız banada vur turşu adresi sonra yollarım sana ne turşusu koyucenAmin hayatim bak iyiymis uzulme artik bak bak pazarida koparmis hemencecik
bende pazara gidecem bugun tursu yapcem
aminn cnm benm üzme kendini zati panik atağın var:18::18:
hayır o kadar almadım 7kilo aldım yediiiiiiiiiiiii
7 diyom sevinç
Hayatt inanmam 1 ay oldu 7 kiloydun artik hizla kilo alma zamanikimi kandiriyon
:18::18::18::18:sabahtanberi peşimi bırakmıyo panik atak çok yoruyo beni
akşama menüde ne var
selam kızlarr sevınc senın aldıgın halı ruyama gırdı :):) ne yemek yapsaam bugun sız ne yapıosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?