Karilar ewde elektrikci warrr butun heryere lamba avize aldik takiliyoooooorrrrr
Selam gacılar nassınız niye kimse yok bu saatte topikte yaahayırdır nere kayboldunuuuuz :26: benimde misafirim vardı bugün arkadaşım geldi oturduk sonra gittik evin yakınlarından böğürtlen topladık 1 yemek tabağı dolusu oldu reçel yapem diyom sabahları yeyip vitaminini almış olurum böylece öle yaanihey yeyim çizildi ama olsun bebişim için değer
Hadiskoooo nbr tatlim
merhaba gızlaarr :)
napıyonuz? dün bat tarihimdi olmadım bugun de olmadım umarım yarın da olmam:) gerci dün test yapmıstım akşam üstü negatifti.. 2 saat sonrA pozitif olmustu hala pozitif test :) yarın sabah bi da mı yapsam?
bu arada hafif bi bel agrım var sanki.. siz hamile olanlarrr :) sz de nasıl bi his vardı adet tarihlerinizde? :44:
kızlar nasılsınızzzz hayırlı akşamlar nettirionuzz garii
Cnmm beraber dertleselimmm
test yapsana kız ne duruyosun :))
Cnmm beraber dertleselimmm
ama canım 4 saat tutmak lazımmıs çişiben zırt pırt wcdeyim.. sabah yapim diyom. dünkü negatif cıkınca canım sıkıldı hem yapasım gelmiyo :18::18:
ama canım 4 saat tutmak lazımmıs çişiben zırt pırt wcdeyim.. sabah yapim diyom. dünkü negatif cıkınca canım sıkıldı hem yapasım gelmiyo :18::18:
biz alışığız kızz başak saolsunn bi gittimiii akşamı orda ediooo toplu çiş yapıooo
yok yaaa ne alaka varsa çıkar, ben hiç sabah ilkini beklememiştim gece yaptıgım test bile oldu,çok silikde olsa çıkıyodu.
kızlaaaar hadi sessizliğinizi bozun niye dertlisiniz nolduuuu
iyiim canım benimm sen nasılsınnn ayy bakıom kimse benlen konuşmuo bide ooo kankam olucak hayırsız heryere laf yetiştirio iki buklee laf etmio benlennnn moodddcummm nerdesin sende yoksunn gel iki lafın belini kıralımm konuşmayan utansınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?