Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kirazeroş hani ben geçenlerde bi bunalım geçirdim delirdim demiştim

işte o akşam seninde numaran olaydı senide arıcaktım

kimin nosu varsa onu aramayı düşünmüşütüm

sonra kendimkendime didimki

eroşun nosu olsada benle konuşmazdı

çünkü onun kocası evdeyken kimseyle ilgilenmiyo dedim

benlede ilgilenmezdi

Selam gacılar nassınız niye kimse yok bu saatte topikte yaa hayırdır nere kayboldunuuuuz :26: benimde misafirim vardı bugün arkadaşım geldi oturduk sonra gittik evin yakınlarından böğürtlen topladık 1 yemek tabağı dolusu oldu reçel yapem diyom sabahları yeyip vitaminini almış olurum böylece öle yaanihey yeyim çizildi ama olsun bebişim için değer

iyi yapmışsın cnm,ohhh afiyet olsun yarasın bebişine... varmı hafiften aşerme filan??

merhaba gızlaarr :)

napıyonuz? dün bat tarihimdi olmadım bugun de olmadım umarım yarın da olmam:) gerci dün test yapmıstım akşam üstü negatifti.. 2 saat sonrA pozitif olmustu hala pozitif test :) yarın sabah bi da mı yapsam?

bu arada hafif bi bel agrım var sanki.. siz hamile olanlarrr :) sz de nasıl bi his vardı adet tarihlerinizde? :44:

test yapsana kız ne duruyosun :))

ama canım 4 saat tutmak lazımmıs çişi ben zırt pırt wcdeyim.. sabah yapim diyom. dünkü negatif cıkınca canım sıkıldı hem yapasım gelmiyo :18::18:

yok yaaa ne alaka varsa çıkar, ben hiç sabah ilkini beklememiştim gece yaptıgım test bile oldu,çok silikde olsa çıkıyodu.

kızlaaaar hadi sessizliğinizi bozun niye dertlisiniz nolduuuu

bengisucum nasılsın canımmmm özledim kız senii bide moodu dumanııı beloşuuu serayımı saramı aklıma gelmeyen çoğu kızları hıhhhh

yok yaaa ne alaka varsa çıkar, ben hiç sabah ilkini beklememiştim gece yaptıgım test bile oldu,çok silikde olsa çıkıyodu.

kızlaaaar hadi sessizliğinizi bozun niye dertlisiniz nolduuuu

napıonn gıııııı accık benlende ilgilennn amma duygu sömürüsü yaptımmm :)))

sorma kuzum sevinçle başa karısı benlende ilgilenmiyo artıhele sevinç varsa yosa başakla eroşla ilgileniyoo sanki biz hamiş diliz bizim dışımızda heykeslen sohbet ediyo hep başkalarıyla ilgileniyo kıskanılı iştee bnde ilgi istiyooom :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…