cnm ben genelde adetime 7-8 gün varken yapıyodum :) erken döllenme hepsinde de çıkıyodu idrar testinde o kadar erken olmasına rağmen... 4.hamileliğim bu hiçbirinde adetimin geçmesini beklemedim çok sabırsızım ben:)yaaa ne bilim ben su içince durmadan geliyo :)
dumaN adetin ne kadar geciktiydi yaptıgındaaa?
arkadaslar iki alıntı nasıl yapılıyo yawww
napıonn gıııııı accık benlende ilgilennn amma duygu sömürüsü yaptımmm :)))
yok yaaa ne alaka varsa çıkar, ben hiç sabah ilkini beklememiştim gece yaptıgım test bile oldu,çok silikde olsa çıkıyodu.
kızlaaaar hadi sessizliğinizi bozun niye dertlisiniz nolduuuu
yaaa ne bilim ben su içince durmadan geliyo :)
dumaN adetin ne kadar geciktiydi yaptıgındaaa?
arkadaslar iki alıntı nasıl yapılıyo yawww
cnm ben genelde adetime 7-8 gün varken yapıyodum :) erken döllenme hepsinde de çıkıyodu idrar testinde o kadar erken olmasına rağmen... 4.hamileliğim bu hiçbirinde adetimin geçmesini beklemedim çok sabırsızım ben:)
benimde ilgiye ihtiyacım varrrkocişim yok çok özledim onuuuuu sen yapıyon gıııııııııı
iyi yapmışsın cnm,ohhh afiyet olsun yarasın bebişine... varmı hafiften aşerme filan??
cnm ben genelde adetime 7-8 gün varken yapıyodum :) erken döllenme hepsinde de çıkıyodu idrar testinde o kadar erken olmasına rağmen... 4.hamileliğim bu hiçbirinde adetimin geçmesini beklemedim çok sabırsızım ben:)
benimde ilgiye ihtiyacım varrrkocişim yok çok özledim onuuuuu sen yapıyon gıııııııııı
sorma kuzum sevinçle başa karısı benlende ilgilenmiyo artıhele sevinç varsa yosa başakla eroşla ilgileniyoo sanki biz hamiş dilizbizim dışımızda heykeslen sohbet ediyo hep başkalarıyla ilgileniyo kıskanılı iştee bnde ilgi istiyooom :84::84:
merhaba gızlaarr :)
napıyonuz? dün bat tarihimdi olmadım bugun de olmadım umarım yarın da olmam:) gerci dün test yapmıstım akşam üstü negatifti.. 2 saat sonrA pozitif olmustu hala pozitif test :) yarın sabah bi da mı yapsam?
bu arada hafif bi bel agrım var sanki.. siz hamile olanlarrr :) sz de nasıl bi his vardı adet tarihlerinizde? :44:
canım birini tıkla alıntı diee diğerinide tıklaa üst üste kendi getirioo en sonnn alıntı yaptığınıda alıntı ile cvpla deee konu her konu altına yazıcan ama hepsinin altına yazarsannn tek konu olmuş olurrr
biride burda ilgi istiyo ne şımarık hatunlarız yahuuuuusorma kuzum sevinçle başa karısı benlende ilgilenmiyo artıhele sevinç varsa yosa başakla eroşla ilgileniyoo sanki biz hamiş dilizbizim dışımızda heykeslen sohbet ediyo hep başkalarıyla ilgileniyo kıskanılı iştee bnde ilgi istiyooom :84::84:
bilmem ki sen razı olurmusun,valla benimkide halinden pek memnun anacığının yanında gelmek istemiyoonapım gııı bende kocayı gönderim die bekliommmmm senin kocyaı göndwersinler sana benimkini yerine gödnerelimm bilmem işe yararmıı
olmmı kız habire canım mayhoş meyveler çeşit çeşit salatalar falan istiyo yaa balık yaptım akşamada azcık yanına bol yeşillikli bi salata oooh misssyarasın bebişimee bu arada balığı ne zaman yemeye başlamak gerekiyo acep :26: ilk 3 ayda yemek gerekiyomu ben yemediydimde 3 aydan sonra önemli diyeee :26::26::18::18:
olmmı kız habire canım mayhoş meyveler çeşit çeşit salatalar falan istiyo yaa balık yaptım akşamada azcık yanına bol yeşillikli bi salata oooh misssyarasın bebişimee bu arada balığı ne zaman yemeye başlamak gerekiyo acep :26: ilk 3 ayda yemek gerekiyomu ben yemediydimde 3 aydan sonra önemli diyeee :26::26::18::18:
hihihi herkesiiii ilgiye aççç yaptımmm hehehe hadi benlen ilgilenmiosun bengisucumla ilgilen bariii o iki can taşıooo nese biz birbirimize yeteriss canım yaaaaa
biride burda ilgi istiyo ne şımarık hatunlarız yahuuuuu
bilmem ki sen razı olurmusun,valla benimkide halinden pek memnun anacığının yanında gelmek istemiyoo
ay bide seni tek bırakıp anacındanmı kalıooo seni nie bırakmadı annene uzakmıydın kızz annene ayyy ne rahat hamiş karın var iş içinmi gitmişti
sevinçççç kk yıı tepene toplayacam sen ilgilenme dahaa ayy kankam benim ya merak ettimmmmm harbiden sen de edydin noluydu bak yinee tötü hadiş çıktı ortayaaaahiç o anca eroşa özelliklede başağa hamişlik kocu yapsın biz diiliz a biz kaynımızda anca top taşıyoz yaaa çok kızıyom çooook:113:
valla pekde maşallahlık diil canım, daha ilk defa bu haftaları gördüm diğer 3 ünüde kaybettim... valla o da benim şansıma hepsinde erkenden öğrendim, kan testim 15 filan çıkıyodu:)4 müüü? masallah canım yaa walla.. adetine 7-8 gün kala zaten yumurta yeni catlıyo yawww nerdeyseee
sagol canım sayende yapıyorum ilk kezzzz
bilmem ki sen razı olurmusun,valla benimkide halinden pek memnun anacığının yanında gelmek istemiyoo
ay bide seni tek bırakıp anacındanmı kalıooo seni nie bırakmadı annene uzakmıydın kızz annene ayyy ne rahat hamiş karın var iş içinmi gitmişti
bende annemde kalıyorum, cnm onun ailesi uzakta yurt dışından dayısı geldi onu görmek için gitti 3 günlüğüne, görmüyo yıllardır dayıcını...ben daha geçen hafta tatile yola gittim haftaya da ist.a gidicem her hafta yol sıkıntı olur diye gitmedim ben kaşındımm
valla pekde maşallahlık diil canım, daha ilk defa bu haftaları gördüm diğer 3 ünüde kaybettim... valla o da benim şansıma hepsinde erkenden öğrendim, kan testim 15 filan çıkıyodu:)
bende annemde kalıyorum, cnm onun ailesi uzakta yurt dışından dayısı geldi onu görmek için gitti 3 günlüğüne, görmüyo yıllardır dayıcını...ben daha geçen hafta tatile yola gittim haftaya da ist.a gidicem her hafta yol sıkıntı olur diye gitmedim ben kaşındımm
otur oturdun yerde ozamn kızzz bide acındırıo kendinii ehehehe canım evde tek kalmak bende teksin sandımdı naıslda kandırdınn beniiii içindekibıdık yaptırıo dimi sana bunlarııı
valla pekde maşallahlık diil canım, daha ilk defa bu haftaları gördüm diğer 3 ünüde kaybettim... valla o da benim şansıma hepsinde erkenden öğrendim, kan testim 15 filan çıkıyodu:)
otur oturdun yerde ozamn kızzz bide acındırıo kendinii ehehehe canım evde tek kalmak bende teksin sandımdı naıslda kandırdınn beniiii içindekibıdık yaptırıo dimi sana bunlarııı
ama valla evimi özledim bennn ne güzel bi standartımız vardı alışmışım o günlerimi özledimiçimdeki bıdığın hiçbi suçu yok o şuan muhtemelen uyuyodur..
canım herhalde seninde kız geliyo,bende hep ekşi mayhoş şeyler istedim bilmem doğrumu ama ye ekşiyi çıkar ayşeyi derlerbalık yemeye başla tabi haftada 1-2 kere yemeye çalış..tabi olmuyo genelde yiyemiyosun ama olsun aklında olsun..ilk 3 ay senin kanınla besleniyo bebiş diye biliyorum.
ama valla evimi özledim bennn ne güzel bi standartımız vardı alışmışım o günlerimi özledimiçimdeki bıdığın hiçbi suçu yok o şuan muhtemelen uyuyodur..
insanın evi gibisimi var anne baba evi bile dar gelirrr artıkın düzen kurduğun için ööleee oluooo
hadi sen hamişsin bana noluoo adette oldumm yemek önüme gelio midem kalkıooo yiyorum ama tuhaf midem de eziklik varrr sankiii dolu yemek var önümde gibi halbıkli bişi yok paşam facede bişiler paylaşmışşş okadar güsellerkii onlara bile bakıncaa ağzım sulanır normaldee midem kalkıooo
bak sen sevinçeee bende kızdım şimdibende öle biliyodum oyüzden pek önemsemiyodum ama balık ilk 3 ay önemli diye duydum bugün arkadaştan çünkü sadece folik asit önemli diye biliyodum ben gelişimi için :26: neyse yerim artıkın iyiki öncede buzluğuma depo yapmışım babamın tuttuklarından azar azar yerim artıkın onukız ama ben sevincekızmakta haklıyım geçende didim ona zaen ona biissürü soru sormuşudum o yokken cevap yazmamıştıkızdım bende heykeslen ilgileniyon benle ilgilenmiyon sanki ben hamiş diilim didiydim küstüydüm hatta ona
insanın evi gibisimi var anne baba evi bile dar gelirrr artıkın düzen kurduğun için ööleee oluooo
evet cnm evlenmeden önce diyodumki annemin evini nasıl bırakıcam alışamam ben kendi evime, ama şimdi tam tersi oldu valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?