biricikimmm seni tanımıom ama çok sevdimm kankam ollurmusunnnn
ay canımm basıom bazennn ama iki gün önce geldilerrr akıntı az az geldi ama tabi normaldi diorum artıkkk ne diyimmmpekii adetinde bi tuhaflık varmıydı acaba üstüne falanmı gördünkü kız yoksam tet yap bi:26: belkim üşütmüşte olabilirsin ayakların cıbıldak gezme kız betonlarda çorap ve terlik giy hıı görmedim onu henüz bakamadım face e
bak sen sevinçeee bende kızdım şimdisevinçççç ilgilen şu kızla bak sana soruları varrr...
bend öleydim ama annemin evine gidince gelesim gelmiooo yineeee ağlaya ağlaya geliom hepppevet cnm evlenmeden önce diyodumki annemin evini nasıl bırakıcam alışamam ben kendi evime, ama şimdi tam tersi oldu valla:)
tanımıommmmtanıyon kız tanıyooonözeldem mesaj atsın sana biricik
kızlarr lafınızı da bölüyom amma kus bakmayın... sizin gebelik testinin markası nee? benim rapidan nova.. kırmızı kutu da.. hiç nette göremedim kırmızı kutuda olan. hep mor varrr :44:
ay canımm basıom bazennn ama iki gün önce geldilerrr akıntı az az geldi ama tabi normaldi diorum artıkkk ne diyimmm
sancısız geçti bu sefer ama üşütüküm zaten kızzz
bak sen sevinçeee bende kızdım şimdisevinçççç ilgilen şu kızla bak sana soruları varrr...
bend öleydim ama annemin evine gidince gelesim gelmiooo yineeee ağlaya ağlaya geliom heppp
tanımıommmm
hıh pis karı ilgilenmiyo işte benlen insan iras banada hamişlik koçluğu yapar şunu ye bun ye şuna buna dikkat et falan diyeee ama nerdeeeekız swn genede test yap bi ne kaybedesinkiii
bende mavi kutulu nova diye hatırlıyorum
hatunlar ben kaçıommmm iyi gecelere hepinize yarına gelemeyebilirm eşim evde olcakkk öpüldünüzz çok çene çalmayın acıyınn bana
kızlarr lafınızı da bölüyom amma kus bakmayın... sizin gebelik testinin markası nee? benim rapidan nova.. kırmızı kutu da.. hiç nette göremedim kırmızı kutuda olan. hep mor varrr :44:
ben de anlamadım 3.5 liraya aldımm
canım baktımda şimdi çift çıkan çizgime yazmıyo üstünde markası kutusunuda çoktan attıydım kırmızıydı sankim benimkininde o içindeki naylon kan-bı onu soruyosan bak canım sonradan pozitife döndüyse umut varo yüzden testi hemen atmayın bir müddet sonra değişebilir diyolar sen daha sonra tekrarla canım evt sabah yap ama ben öyle yapmıştım 2 dakkaya belirdiydi benimkide
Canumm
Bnce yarin bi test yap kalkar kalkmaz sende baya bi umut war
Kizlar bnimde 5gun war reglime pazartesi test yapsam cikarmi acepp cokmu acele ediyorum acaba meraktan catlicamm
hatunlar ben kaçıommmm iyi gecelere hepinize yarına gelemeyebilirm eşim evde olcakkk öpüldünüzz çok çene çalmayın acıyınn bana
Canumm
Bnce yarin bi test yap kalkar kalkmaz sende baya bi umut war
Kizlar bnimde 5gun war reglime pazartesi test yapsam cikarmi acepp cokmu acele ediyorum acaba meraktan catlicamm
ucuzlar daha iyi oluyo cnm:)
umut vermiş gibi olmayım ama gebelik yoksa o test hiçbi şekilde 2 çizgi çıkmaz diye biliyorum..
hadi insallah yaaa umarım öyledir.. klomen le cat ignesi vuruldum ilk kez onun yan etkisi olmasın acabaa? bence yapma test insan hayal kırıklıgına ugruyooo sankii :)
ya canım insallah öyledir... basım da cok agrıyoo.. herseyi "acaba hamile miyim" e baglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?