Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengisuuu kızzzz benim yüreğim ezildi yineeee ama yemak kokularııı olsun görüntüleri olsunnn midemi kaldırıooooo hamiş değilimmmmm regl de oldumm çare bullll

kızlarr lafınızı da bölüyom amma kus bakmayın... sizin gebelik testinin markası nee? benim rapidan nova.. kırmızı kutu da.. hiç nette göremedim kırmızı kutuda olan. hep mor varrr :44:

ay canımm basıom bazennn ama iki gün önce geldilerrr akıntı az az geldi ama tabi normaldi diorum artıkkk ne diyimmm
sancısız geçti bu sefer ama üşütüküm zaten kızzz

hatunlar ben kaçıommmm iyi gecelere hepinize yarına gelemeyebilirm eşim evde olcakkk öpüldünüzz çok çene çalmayın acıyınn bana

Son düzenleme:
kızlarr lafınızı da bölüyom amma kus bakmayın... sizin gebelik testinin markası nee? benim rapidan nova.. kırmızı kutu da.. hiç nette göremedim kırmızı kutuda olan. hep mor varrr :44:

canım baktımda şimdi çift çıkan çizgime yazmıyo üstünde markası kutusunuda çoktan attıydım kırmızıydı sankim benimkininde o içindeki naylon kan-bı onu soruyosan bak canım sonradan pozitife döndüyse umut varo yüzden testi hemen atmayın bir müddet sonra değişebilir diyolar sen daha sonra tekrarla canım evt sabah yap ama ben öyle yapmıştım 2 dakkaya belirdiydi benimkide

Canumm
Bnce yarin bi test yap kalkar kalkmaz sende baya bi umut war

Kizlar bnimde 5gun war reglime pazartesi test yapsam cikarmi acepp cokmu acele ediyorum acaba meraktan catlicamm

canım 2 dakka degil 2 saat sonra belirdi benimki :) adet gününde nasıl bi his olmustu canım? ben de sarı akıntı var sadece.az bel agrsı var o kadar.. yarın sabah yapam bi tane daha..

hatunlar ben kaçıommmm iyi gecelere hepinize yarına gelemeyebilirm eşim evde olcakkk öpüldünüzz çok çene çalmayın acıyınn bana

yarın gündüz bizde arkadaşlarla eşli yeni gelene hoş geldine gidicez öğleden sonra bende yokum yane neyse iyi geceler canım hoşçakaaal

Canumm
Bnce yarin bi test yap kalkar kalkmaz sende baya bi umut war

Kizlar bnimde 5gun war reglime pazartesi test yapsam cikarmi acepp cokmu acele ediyorum acaba meraktan catlicamm

hadi insallah yaaa umarım öyledir.. klomen le cat ignesi vuruldum ilk kez onun yan etkisi olmasın acabaa? bence yapma test insan hayal kırıklıgına ugruyooo sankii :)

ucuzlar daha iyi oluyo cnm:)

umut vermiş gibi olmayım ama gebelik yoksa o test hiçbi şekilde 2 çizgi çıkmaz diye biliyorum..

ya canım insallah öyledir... basım da cok agrıyoo.. herseyi "acaba hamile miyim" e baglıyorum

o acaba hamilemiyim psikolojisi insanı yiyo bitiriyo zatennn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…