Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi geceler herkese :) umarım benimde bir gün bebeğim olur.Allah isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasib etsin

amin canım yaa bende tüm evlat sahibi olmak isteyenler için dua ediyom her gece allah olan evlatlarımızı bize bağışlasın olmayanlarada tez ve en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin diyeee iyi geceler canım yine gel

kızlar iyi geceler ben bişey sormak istiyorm geçen ay adetim 20 sinde oldu 1 hafta sürdü bu ay henüz adet olmadım 6.gün geçti ama dün pembe renkli bi kan geldi sizce bu nedir .??

kızlar iyi geceler ben bişey sormak istiyorm geçen ay adetim 20 sinde oldu 1 hafta sürdü bu ay henüz adet olmadım 6.gün geçti ama dün pembe renkli bi kan geldi sizce bu nedir .??

yerleşme kanaması büyük ihtimal...benimde olmuştubence yarın eczaneden test al hemen belli oluyor benim 3 günlük gecikmede çift çizgi çıkmıştı eczane testi

yerleşme kanaması büyük ihtimal...benimde olmuştubence yarın eczaneden test al hemen belli oluyor benim 3 günlük gecikmede çift çizgi çıkmıştı eczane testi

çok açık pembe renkli bişeydi bu kanama adet trihine yakın bi tarihtemi oluyor senin ne zaman olmuştu canım

çok açık pembe renkli bişeydi bu kanama adet trihine yakın bi tarihtemi oluyor senin ne zaman olmuştu canım

evet çok açık pembe renkti benimkide...tatlı pembeydi yani....adetim geciktikten sonra geldi hatta bende belki adetim gelecektir diye 1 gün daha bekledim sonra o kanama kesilince test yaptım hamile olduğumu öğrendim..ben kazayla hamile kaldım isteyerek kalmadım korunduğum halde hamile kaldım yani allah böyle istedi demekki

aynı benimde adetim geçtikten 5 gün sonra geldi işte bakalım yarın sabah test alıp yapıyım o zmn inşAllh hamileyimdir...

aynı benimde adetim geçtikten 5 gün sonra geldi işte bakalım yarın sabah test alıp yapıyım o zmn inşAllh hamileyimdir...

eczane testini yaptıktan sonra eger sonuç pozitif çıkarsa hastaneye git beta hcg testi yaptır hamile olduğunu keesinleştirmek için...allah isteyen herkese versin....inşallah sende hamilesindir ..sonra bizede haber ver foruma yaz mutlaka bende merak ettim sonucu...böyle hazırlıklı ve isteyerek hamile kalan arkadaslarımız daha heyecanlı oluyorlar....bu arada sana iyi geceler ben yatıyorum canım kendine iyi bak yarın haber vermeyide unutma :)

sevinç karısı havadislerim var demiş ama hiç bişi görmeedim nasıl havadisse yalandı zaar

ben de geldim.mutsuz yüzüm belki sizinle güler...çok sık giremeyebilirim foruma.ama girdikçe takipçiniz olucam.umarım hepimiz güzel haberler alırız

Gunaydin canlarim hayirli sabahlar hayirli haftalar olsun
tkb baska topiclerde surtuyor
gunaydin msj bile atmadan bana .ok atmis

Merakli basak karisi kocama borcumu daha dun odeyebildim tek seferde basardim
bu performansta gidersem rezidans alacagini soyledi bana
bu arada korunmayi birakmanin serefene yapiliyor sanirsam bunca sey
sen raha et mutlu ol askim dedi kocisim
havadise gelince kaynosumun sifir luks dairesinde lambalari bozulmus
avizeleri yeniletmeliymis
duvar kagidi da yaptirsa fena olmazmis

Son düzenleme:
ben de geldim.mutsuz yüzüm belki sizinle güler...çok sık giremeyebilirim foruma.ama girdikçe takipçiniz olucam.umarım hepimiz güzel haberler alırız
inşalllah cnm bekleriz her zaman
nedense yok olan bişi söölenmez tabii
Basak karisi 4 topic gezmis sabah sabah bide bana cemkiriyor
tkb bunu yaparsa cemaat ne yapmaz
bu saatte başka napılır kimse yok

cemaatee yoldan çıkmaya yer arıyo
Gunaydin canlarim hayirli sabahlar hayirli haftalar olsun
tkb baska topiclerde surtuyor
gunaydin msj bile atmadan bana .ok atmis
ben günaydın msjı atmayı seemiyom
hergün günaydın diyos

sen napıyon bu saatte tembel karı

tesadüfe bak

inanmam kız .ok atma karıya o kadar da değill

kari ben tembelsem sen kokmussun haberin ola yatamadim heryerim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…