iyi geceler herkese :) umarım benimde bir gün bebeğim olur.Allah isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasib etsin
bende onu diycektim kesin seninkide erkektir diyeeebakalım tutcakmı tahminler :44: allah hayırlısı neyse onu versin ama cinsiyetleri ikimizinde erkek olcak sanırım valla benimkinde gören 5 aylık falan sanıyoo çok çıktı yaa neyseki dolu içi utanmıyom artıkın göbişimden öncedende vardı çünkü biraz görnlerde hamiş sanıyodu zaten ama doldu artıkın çok şükür evet diyebiliyom artıkın rahatça bide gittiğimiz gezmelerde falanda süper oluyo hailesin sen ye diye önüme biissürü şey getriyolar bende aafiyetle yiyom valla tıkanana kadar doyuyom herkeste yaaa
canım benim bebişin cinsiyeti tamamen kesinleşince yani eylülün 17 sinde kesinleşecek tam 16.haftamda..ozaman sana burdan haber vereceğim inşallah seninkide erkektir sende öğrenirsen bana burdan yaz mutlaka
kızlar iyi geceler ben bişey sormak istiyorm geçen ay adetim 20 sinde oldu 1 hafta sürdü bu ay henüz adet olmadım 6.gün geçti ama dün pembe renkli bi kan geldi sizce bu nedir .??
yerleşme kanaması büyük ihtimal...benimde olmuştubence yarın eczaneden test al hemen belli oluyor benim 3 günlük gecikmede çift çizgi çıkmıştı eczane testi
çok açık pembe renkli bişeydi bu kanama adet trihine yakın bi tarihtemi oluyor senin ne zaman olmuştu canım
aynı benimde adetim geçtikten 5 gün sonra geldi işte bakalım yarın sabah test alıp yapıyım o zmn inşAllh hamileyimdir...
sevinç karısı havadislerim var demiş ama hiç bişi görmeedim nasıl havadisse yalandı zaar
inşalllah cnm bekleriz her zamanben de geldim.mutsuz yüzüm belki sizinle güler...çok sık giremeyebilirim foruma.ama girdikçe takipçiniz olucam.umarım hepimiz güzel haberler alırız
nedenseEwet soylemedim
bu saatte başka napılır kimse yokBasak karisi 4 topic gezmis sabah sabahbide bana cemkiriyor
tkb bunu yaparsacemaat ne yapmaz
ben günaydın msjı atmayı seemiyomGunaydin canlarim hayirli sabahlar hayirli haftalar olsun
tkb baska topiclerde surtuyor
gunaydin msj bile atmadan bana .ok atmis
Merakli basak karisi kocama borcumu daha dun odeyebildim tek seferde basardim
bu performansta gidersem rezidans alacagini soyledi bana
bu arada korunmayi birakmanin serefene yapiliyor sanirsam bunca sey
sen raha et mutlu ol askim dedi kocisim
havadise gelince kaynosumun sifir luks dairesinde lambalari bozulmus
avizeleri yeniletmeliymis
duvar kagidi da yaptirsa fena olmazmis
inşalllah cnm bekleriz her zaman
nedenseyok olan bişi söölenmez tabii
bu saatte başka napılır kimse yok
cemaatee yoldan çıkmaya yer arıyo
ben günaydın msjı atmayı seemiyom
hergün günaydın diyos
sen napıyon bu saatte tembel karı
kari ben tembelsem sen kokmussun haberin ola yatamadim heryerim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?