Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi bari kusmada kusmak rezil bişe en iyi ben bilirim
bademciğim yerinden çıkardı resmen :18::18:
ayy gene aklıma geldi yaaa:18::18:

cnm kacıncı ayındasınn ayy senınkıde benımkı gıbı zor gecıo anlasılan bende yedıgımı cıkarırdım cubuk kraker ye derler ya mıgden bulanınca o benım mıgdemı daha cok bulandırıodu meselaa allah yardımcın olsunn bebegını saglıkla al kucagına inşallaahh

oo ebru tarım cok ıyı doktormus ya duydum onun namını benımkı cüney evruke özel muayenehanesi var bıraz duyarsız gıbı duruo ama alanında cok yetkınnn

ben yaş tahtaya basmam annem zaten randevu alana kadar akla karayı seçtim ve 2 ay sıra beklemiştim çok memnunum
kadın işin uzmanı cüneyt beyide duydum tatlım memnun olanlar var ebru hoca git korunmayıda bırak dedi
gebe kalırsan hemen gel iğneye başlayak dedi

ama midemi kaldıran şeylerden kaçınıyommm
yoksa kusarım eminimmmm
bu günlerime şükürrr
ne kadar bekledimm bu günleriiii

canım o kusma dönemlerinde ne yesem kusarım su bile içsem geri çıkar
sabret bakem benim 14 haftada yavaş yavaş geçer hayırlısı

6+3 deyim canım daha yeniii
zor değil ama ne yiyeceğim şaşırıyorumm
canım hiçbişii istemiyoo
inşallahh rabbim hepimize nasip etsinn kucaklarımıza almayııı
bu günlerde güzell ama çok bekledim bu günlerii

evt neyse sevındım ıyı bı doktora gıdıomussun balımmmm ben öncekı gebelıgımdede cuneyte gıdıodum nasıp... ebru tarımın cok hastası var dıye ıkı dakkada postalamıo dımıı

ayen beydağlıda adanalı biliyon dimi
seray var ben varım sen varsın
hadiş var adanalı deel ama adanalı sayılır orda yaşıyor
ben burdan taa adanalara geliyom annem doktora
burda adam akıllı doktor yok hematolog bile yok

canım o kusma dönemlerinde ne yesem kusarım su bile içsem geri çıkar
sabret bakem benim 14 haftada yavaş yavaş geçer hayırlısı

bakalımm nolcekk
benim ilkinde hiç bişey olmamıştııı
turp gibiydiiimm ne bulantı ne kusma ne bişeyy
miss gibiydiii
bu ona göre daha zor geçiyoor
hayıırlısı 9 ay kusmaya da bulantıyada razıyım ben
yeterki kucakıma alayımm

Herkese Güüzelll bir hafta diliyorum kızceler nasılsınız???Keyifler yerinde mi?Haftasonu ve akşamları gelemiyorum bilgisayarı eşime kaptırdığım için geçmişleride okumak çok uzun sürüyor yaw:))

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn cnm cevizi cok ye ıste kocışte almıs neguzel süt içç zorla kendını canın ıstemesede hersey bebişler içinn

evt neyse sevındım ıyı bı doktora gıdıomussun balımmmm ben öncekı gebelıgımdede cuneyte gıdıodum nasıp... ebru tarımın cok hastası var dıye ıkı dakkada postalamıo dımıı

yok kızzzz kadın çok ilgili zaten bir güne çok hasta sıkıştırmıyorkiii
dosyanı açıyor inceliyor halini hatırını soruyor muayene yaparken anlata anlata yapıyor
gebe olmayanlara sadece cuma günü bakıyor sadece riskli olan hastalara bakıyor
21 haftadan sonra gelen gebelere bakmıyor canım çok ilgili alakalı hayatım demedende konuşmuyor

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn cnm cevizi cok ye ıste kocışte almıs neguzel süt içç zorla kendını canın ıstemesede hersey bebişler içinn

saağl canım darısı başınıza inşallahh
daha gelmedi cevizlerimm
ama zorla yenmiyoo kiii
geri çıkarmaktansa yimemek daha iyii
bende yiyebildiklerimi yiyoom yoğurt,peynirr meselaaaa

inşallah ilerleeyen zamanlarda hepsini yiyeceğimm bebğimi hiçbişeden mahrum etmicemm

evt cnm beydağlııyı bılıorum cok yardımcı oldu bana saolsun bunalım dönemlerımde ( kuzumya napıcaksın ama neysekı maraş yakınnn

evt cnm beydağlııyı bılıorum cok yardımcı oldu bana saolsun bunalım dönemlerımde ( kuzumya napıcaksın ama neysekı maraş yakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…