canım koşu bandına çıktı kalpina makinayla bakıldı damardan ilaç verildi damarı tıkalımı diye kanına kadar bakıldı ama ne bilim 3 saat deyinde ben panik atagım yarm saat sürsün kafayı sıyırıyorumallah kabul etsınnnn cnm ohh ellerıne saglk canım cektıı kız sevınc gıbı sende dokturmussun yemekleriii:26::26: aynısını annemede yaptılar cnm bı gun cıhaz fılan kaldı kosturdular ama bıse cıkmadı gectıı bilee cok sukur korkmaa allahın ıznıyle bısecık olmazzz
canım bol yaptım gelde yiyelimCanım ya geçmiş olsun....
OOO hamaratlığa bak ya pastalar falan da yapılmış süpersin valla ben hala ne yapsam diye düşünüyorum nedense isteksizim bugün yemek yapma konusunda oysaki severimde
Karilar bir corba tarifi deniyom super olduuuu ezogelinin baska versiyonu verecem tarifi azicik malzeme ila koca tencere corba olduuuu
Anaaa bir kopukte bunda var pasanin kusu var kopuk seninki kopek sanirim
kolay gele bebmAaaa bilmiyordum paşanınkini:))) evet canım benimki köpek:)) Buarada Mutfağa geçiyorum artık 1 saatim var bakalım neler döktürücem:)))
Sayin pasa karisi hanfendicorbanin tarifini veremmi dur resmini cekem feyse koyam
Selaaaam hanımlar nasılsınıııız?
İyiyiz HanımlarMerhaba hanımlar nasılsınız
Sayin pasa karisi hanfendicorbanin tarifini veremmi dur resmini cekem feyse koyam
kolay gele bebm
Teşekkürler canım iki yemek arası gelip bakıyorum 45dk kaldı sonrasında bilgisayarıda kaptırıcam ühüüüüüüü
Canim normal istedi pozisyonda uygundu ama acilmadi hec bude oglan cok hareketliydi anasi kilikli kordonunu boynuna dolamis 3 gun sanci cektim acil sezeryana alindim ama tercihim herzaman normalden yana yarim oldum derlerdi inanmazdi gercekten hala yoruldummu dikislerim sizlar..
bu arada 3,5 aylik dusuk yapinca normal dogurttular
kolay gele bebm
Teşekkürler canım iki yemek arası gelip bakıyorum 45dk kaldı sonrasında bilgisayarıda kaptırıcam ühüüüüüüü
sen söyle ben akıl veriiryim bende pirinci ısladım bir pilav yapıcem birde salata
canım benim bebişin cinsiyeti tamamen kesinleşince yani eylülün 17 sinde kesinleşecek tam 16.haftamda..ozaman sana burdan haber vereceğim inşallah seninkide erkektir sende öğrenirsen bana burdan yaz mutlaka
tamam canım merakla bekliyoruz cinsiyetini
sen söyle ben akıl veriiryim bende pirinci ısladım bir pilav yapıcem birde salata
Canım hallettim bende tavuk haşladım suyuna pilav+çorba:) tavuklarıda dittim üzerine baharat tavada bir iki çevirdim tamamdır ya 1 saatte bukadar oldu bide salata yaptım yiterrr:))Kocişimin dieti gidecek bugünde ama ne yapayım yaw kolayıma geldi:44:
Neyse Herkese iyi akşamlar diyeyim birazdan gelir ve bilgisayarı kapar sinir oluyorum bilgisayar oyunlarına ya bazen parçalayasım geliyo
cnm ben moda tasarım okuodum sınıfta defalarca kalınca bıraktımben hiç bi iş bilmezdim evlenınce yaptım annem yaptırmadı hiçç evlendım yavas yavas öğreniorum işte tariflere baka baka yapıorum ınsan kocasını sevınce yapıomus eskisine göre iyiyim yaniii evt cnm ben çalısmıyorum hiiç sevmem öle şeyleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?