ayen beydağlıda adanalı biliyon dimi
seray var ben varım sen varsın
hadiş var adanalı deel ama adanalı sayılır orda yaşıyor
ben burdan taa adanalara geliyom annem doktora
burda adam akıllı doktor yok hematolog bile yok
ayen beydağlıda adanalı biliyon dimi
seray var ben varım sen varsın
hadiş var adanalı deel ama adanalı sayılır orda yaşıyor
ben burdan taa adanalara geliyom annem doktora
burda adam akıllı doktor yok hematolog bile yok
Herkese Güüzelll bir hafta diliyorum kızceler nasılsınız???Keyifler yerinde mi?Haftasonu ve akşamları gelemiyorum bilgisayarı eşime kaptırdığım için geçmişleride okumak çok uzun sürüyor yaw:))
selam canım hoşgeldiiin ben bakmadım geçmişe muhabbet kaçıyoo sonraa
saağl canım darısı başınıza inşallahh
daha gelmedi cevizlerimm
ama zorla yenmiyoo kiii
geri çıkarmaktansa yimemek daha iyii
bende yiyebildiklerimi yiyoom yoğurt,peynirr meselaaaa
inşallah ilerleeyen zamanlarda hepsini yiyeceğimm bebğimi hiçbişeden mahrum etmicemm
adanalıların hepsı pıhtılı heralde
hoşgeldin tatlımmmm
hayır cnm öle deıılmıs ıste bende dıodum kustuktan sonra nıye yıyım dıye doktorum dedıkı hayır yıceksın kus yıne ye alırsın vıtamınını dedıııı
Hoşbulduk canımmmmm nasılsın???Keyifler iyi mi??
iyi çok şükür bir yandanda ew işi yapıyom yoruldum yaw
Bende anca bitirdim haftasonu felaket oluyor ya bizde çocukta yok bide olsa neolucaz bilemiyorumama benim kocişim çok dağıtıyo...Daha yemek yapmadım ama
bizde çocuk iki tane biri kocam biri oğlum
oğlum neyseki büyüyor ama kocayı büyütemedim daha
slm kızlar nasılsınız çok yoruldum yahh çoluk çocuk curcuna iki aile ama heryer heryerde bulaşıklaırmı yıkayıp geliomm
canım napıosunn nasıl olduu kocaaann???
elhamdurillah iyi canım ya çok korkkutu beni çok şükür iyi en yakın zamanda koşu yoluna gidipte holter taktıralım eşime diyorum makina bir gün kalsın eşimin halası geldi bugün oda dedi tiner baş agrısı çarpıntı yapar dedi eşide o işte çalışıyoya keşke yogurt yedirseydin dedi zehirlenince oluyomuş birde karnı açsa dedihpside var allahım verilmiş sadakam varmış şimdi yemekleri yaptım kuru fasilyeyi pişirdim kıymalı soguk çorbayı yaptım pirinci ısladım rula çukulatı pastamı yaptım kreme üstüne salatamla pilavım var onuda iftara yakın yaparım bu arada 6 gün orucum bugün bitiyo kalıyo 10 gün borcum bu seneden ablam saatler geriye alınınca tut dedi am aölüm kalım hamilelik var ben neme lazım tutuyum sizler ne yapıyosunuz menüde ne var turşuda çıkarıcam yanına cin biberi vurmuştu annem güzel gider birde soganın cücügü temem
elhamdurillah iyi canım ya çok korkkutu beni çok şükür iyi en yakın zamanda koşu yoluna gidipte holter taktıralım eşime diyorum makina bir gün kalsın eşimin halası geldi bugün oda dedi tiner baş agrısı çarpıntı yapar dedi eşide o işte çalışıyoya keşke yogurt yedirseydin dedi zehirlenince oluyomuş birde karnı açsa dedihpside var allahım verilmiş sadakam varmış şimdi yemekleri yaptım kuru fasilyeyi pişirdim kıymalı soguk çorbayı yaptım pirinci ısladım rula çukulatı pastamı yaptım kreme üstüne salatamla pilavım var onuda iftara yakın yaparım bu arada 6 gün orucum bugün bitiyo kalıyo 10 gün borcum bu seneden ablam saatler geriye alınınca tut dedi am aölüm kalım hamilelik var ben neme lazım tutuyum sizler ne yapıyosunuz menüde ne var turşuda çıkarıcam yanına cin biberi vurmuştu annem güzel gider birde soganın cücügü temem
onlar asla büyümez canımmm dediğin gibi çocuğu büyütürsün ama kocayı büyütemezsin:)))Benim köpüküm bile dağınıklığından sıkılıyo kocişin attığı çorapları banyoya taşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?