Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam canım hoşgeldiiin ben bakmadım geçmişe muhabbet kaçıyoo sonraa

Haklısın canım öyle yapmak lazım:)) Buarada bulantı durumu geçiyor ama bir süre sonra sıkma canını benim kuzenim 4.aydan sonra rahatladı ama ozamana kadarda 5 kilo verdi fakat bebişimiz 3,670gr doğdu kuzenimde 5 ayda 10 kilo aldı canım:))doktoru ona ilaç vermişti ama bak onunla rahatlıyordu sor istersen...

hayır cnm öle deıılmıs ıste bende dıodum kustuktan sonra nıye yıyım dıye doktorum dedıkı hayır yıceksın kus yıne ye alırsın vıtamınını dedıııı

Bende anca bitirdim haftasonu felaket oluyor ya bizde çocukta yok bide olsa neolucaz bilemiyorum ama benim kocişim çok dağıtıyo...Daha yemek yapmadım ama

bizde çocuk iki tane biri kocam biri oğlum
oğlum neyseki büyüyor ama kocayı büyütemedim daha

slm kızlar nasılsınız çok yoruldum yahh çoluk çocuk curcuna iki aile ama heryer heryerde bulaşıklaırmı yıkayıp geliomm

bizde çocuk iki tane biri kocam biri oğlum
oğlum neyseki büyüyor ama kocayı büyütemedim daha

onlar asla büyümez canımmm dediğin gibi çocuğu büyütürsün ama kocayı büyütemezsin:)))Benim köpüküm bile dağınıklığından sıkılıyo kocişin attığı çorapları banyoya taşıyo

canım napıosunn nasıl olduu kocaaann???

elhamdurillah iyi canım ya çok korkkutu beni çok şükür iyi en yakın zamanda koşu yoluna gidipte holter taktıralım eşime diyorum makina bir gün kalsın eşimin halası geldi bugün oda dedi tiner baş agrısı çarpıntı yapar dedi eşide o işte çalışıyoya keşke yogurt yedirseydin dedi zehirlenince oluyomuş birde karnı açsa dedi hpside var allahım verilmiş sadakam varmış şimdi yemekleri yaptım kuru fasilyeyi pişirdim kıymalı soguk çorbayı yaptım pirinci ısladım rula çukulatı pastamı yaptım kreme üstüne salatamla pilavım var onuda iftara yakın yaparım bu arada 6 gün orucum bugün bitiyo kalıyo 10 gün borcum bu seneden ablam saatler geriye alınınca tut dedi am aölüm kalım hamilelik var ben neme lazım tutuyumsizler ne yapıyosunuz menüde ne varturşuda çıkarıcam yanına cin biberi vurmuştu annem güzel gider birde soganın cücügü temem

allah kabul etsınnnn cnm ohh ellerıne saglk canım cektıı kız sevınc gıbı sende dokturmussun yemekleriii:26::26: aynısını annemede yaptılar cnm bı gun cıhaz fılan kaldı kosturdular ama bıse cıkmadı gectıı bilee cok sukur korkmaa allahın ıznıyle bısecık olmazzz

Canım ya geçmiş olsun....
OOO hamaratlığa bak ya pastalar falan da yapılmış süpersin valla ben hala ne yapsam diye düşünüyorum nedense isteksizim bugün yemek yapma konusunda oysaki severimde

Anaaa bir kopukte bunda var pasanin kusu var kopuk seninki kopek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…