Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar delirttiniz beni maymuşa döndüm

üç b oyutlu görmeye başladım

bu kadarını kaldıramıyorum

işim gücüm yok ama klasik müziğimi açıp köşeme çekilcem accık

saf saf etrafa bakmak rahatlatır

verıorum bılgıyı 3 senedır evlıyım ıkı kaybım var bırı 3 aylık dıgerı 25 haftalık 1298 heterozıgot oldugumu öğrendım bu ay korunmayı bıraktım bat 4 eylül tesekkurlerrr

:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

ne bileyim yaaa okadar dizi izledim bu bambaşka..insanı etkiliyo zamanında yaaşnmış bi olay..hangi psikolojide yapılmış nasıl olmuş..izlerken hep bunları düşünüyorum..

Kizlar nbr .. hastanedeyim Ben.. benim Su size bahsettigim sislik iyice buyudu oxide intihap toplamis doktor sezeryana gitmis ciksin beni alcak. Hemel anestezi yapcak ama korkuyom yinede ayilinca,aci cak( dua edin bana.:))

Kizlar nbr .. hastanedeyim Ben.. benim Su size bahsettigim sislik iyice buyudu oxide intihap toplamis doktor sezeryana gitmis ciksin beni alcak. Hemel anestezi yapcak ama korkuyom yinede ayilinca,aci cak( dua edin bana.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…