karılar delirttiniz benimaymuşa döndüm
üç b oyutlu görmeye başladım
bu kadarını kaldıramıyorum
işim gücüm yok ama klasik müziğimi açıp köşeme çekilcem accık
saf saf etrafa bakmak rahatlatır
korkma kuzum o kadar korkulacak bişey değil hiç hissetmiceksin,şimdiden geçmiş olsun...Kizlar nbr .. hastanedeyim Ben.. benim Su size bahsettigim sislik iyice buyudu oxide intihap toplamis doktor sezeryana gitmis ciksin beni alcak. Hemel anestezi yapcak ama korkuyom yinede ayilinca,aci cak( dua edin bana.:))
yok bebeammm yaylamız..olsa bir dakika durmm burda sen kaçırmışsın fırsatı..tekir serındır sımdı ama ben bu yıl ınat ettım bızmkılere gıtmedımmburnumdan kıl aldırmıcam dıee kendıme ettimmmm sızın yayla varmıı kuzummm
Kuru fasulye pirinc pilavi yanina sogan yesil biber ohhhhh
Kizlar nbr .. hastanedeyim Ben.. benim Su size bahsettigim sislik iyice buyudu oxide intihap toplamis doktor sezeryana gitmis ciksin beni alcak. Hemel anestezi yapcak ama korkuyom yinede ayilinca,aci cak( dua edin bana.:))
Beydagli cnm patates tavasi felan yap ddunden yemegin arttiysa yanina yogurtlu makarna felan yap
ben cikiyom uzanacam biraz
selam kızlar nasılsınız izindeydim geldim işimin başına ne var ne yok benim bebişimin cinsiyeti belli oldu tahminleri alıyımm
pasamm senin face ne?? Duyduguma göre cok güzel tarifler varmıssssss
pipili geliyo dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sevınc ben senın arkandan atmak ıstemedım zorla pasa ıle hadıs sevme dedıler yoksa senı bralarda barındırmayız dedıler korkudan ole dedım :18::18::18::18::18::101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?