Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

en büyük başkan bizim başkan

Kizlar nbr .. hastanedeyim Ben.. benim Su size bahsettigim sislik iyice buyudu oxide intihap toplamis doktor sezeryana gitmis ciksin beni alcak. Hemel anestezi yapcak ama korkuyom yinede ayilinca,aci cak( dua edin bana.:))
korkma kuzum o kadar korkulacak bişey değil hiç hissetmiceksin,şimdiden geçmiş olsun...
tekir serındır sımdı ama ben bu yıl ınat ettım bızmkılere gıtmedımm burnumdan kıl aldırmıcam dıee kendıme ettimmmm sızın yayla varmıı kuzummm
yok bebeammm yaylamız..olsa bir dakika durmm burda sen kaçırmışsın fırsatı..
Kuru fasulye pirinc pilavi yanina sogan yesil biber ohhhhh

kız dün ayşe kadınla pilav yapmıştım olmaz yani..

Kizlar nbr .. hastanedeyim Ben.. benim Su size bahsettigim sislik iyice buyudu oxide intihap toplamis doktor sezeryana gitmis ciksin beni alcak. Hemel anestezi yapcak ama korkuyom yinede ayilinca,aci cak( dua edin bana.:))

korkma canim bisicik olmaz dua ediyoruz merak etme tatlim

Beydagli cnm patates tavasi felan yap ddunden yemegin arttiysa yanina yogurtlu makarna felan yap
ben cikiyom uzanacam biraz

Ana ben geldim karılar gitmişev ili beni bekler akşama yemek yok marker manav işlerim var kim gidiceksevinç karısı olsaydı giderdik birlikte hearayınca bulunmuyo sevinç hanım
Vilmacım rabbim beterinden korusun tatlım ya korkma ben yanındayım :18::18:farzet elinden tutuyorum olmazmıvallahi yakın olsak gelirdim yeminle sana destek olmak için bebemrabbim tezden şifa versin tatlım
Karılar kocayı anca yolladım sonra üst kattaki komşum geldi interneti istedi ortak kullanalım diye konuşuk ettik gitti bende üst kata gidicem malesef oturmaya hep sevinç karısı gidicek degilya

Ben gidemde evleri temizliyem yemekleri ocaga atam sonra görüşürüz

pasamm senin face ne?? Duyduguma göre cok güzel tarifler varmıssssss

canım dünayanın tarifi vardı hep sildim ya ben görünmüyorum özelime yaz ekliyim seni bu arada seni tanımam için anlat kendinihade bekliyom seni çıkıcem birazdan dünyanın işi beni bekliyo geçen yazmıştın unuttum sana geri dönemedim

selamlar bende geçmişi okudum şimdide dışarda işlerim var çıkıcam akşama görüşürüz

slm kızlarrr nasılsın z bı bakayım dedım annemle carsıya gıdyok

basak gel senıde gotureyım ozlemıssınıdr buraları

sevınc ben senın arkandan atmak ıstemedım zorla pasa ıle hadıs sevme dedıler yoksa senı bralarda barındırmayız dedıler korkudan ole dedım :18::18::18::18::18::101:

sevınc ben senın arkandan atmak ıstemedım zorla pasa ıle hadıs sevme dedıler yoksa senı bralarda barındırmayız dedıler korkudan ole dedım :18::18::18::18::18::101:

hadi len satmadınmı sevinçi cezeryeye adamı nede yatarsın sen yalancıbenimde ilerim çok canlar bende çıkayım manava gidiyimde domates varsa alayım bari melemenlik koyucemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…