Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

umudum verdi yaaaaaaaaaa
sen b vitaminini 3 katına çıkar bence

hangi mutasyonlar vardı cnm sende:26::26::26:
korunmayı bıraktın dimi
bende bu ay bıraktım :18::18:
ama çarpışamadım daha :18:

kusura bakmayin kizlarrr. temizlik nedeniyle siz sevenlerimden bir saat uzak kaldim

bende mthfr 1298 heterozigot var canim . Korunmayi birakdik ufak calismalara basladik.. daha yogunlasamadik ama insallah bundan sonraki gunler
yani senin tabirinle asil carpisma bu hafta sonu olacak dikkat edin sarsintiyi sizde ordan hissedebilirsiniz

sevınc ben senın arkandan atmak ıstemedım zorla pasa ıle hadıs sevme dedıler yoksa senı bralarda barındırmayız dedıler korkudan ole dedım :18::18::18::18::18::101:

neeeeeeeyyy sevincin arkasından mı konuştun kızz cıks,cıks hiç beklemezdim senden bebeammm

iste adamim beeee giii yoksa satlarimiz aynimi benim sat 20 agst bat 22 eylul:26: carpis annem es gecme bende 1298 ve 677 het. protein s dusuk
ve ilk dogumdan sonra meydana cikti

ne oldu canım elektrik faturanız geldimi,boşver sizinkini gel sen bizimkini ödeyek 109 tl geldi

ne oldu canım elektrik faturanız geldimi,boşver sizinkini gel sen bizimkini ödeyek 109 tl geldi

hacoşun pipişlisimi oluyomuş kukuşlusu mu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ödeyek kuzum bizimkimkini başkası ödesin 172tl

hacer bu sabah kahvaltı hazırlarken sen aklıma geldin neden gelmiyor acaba diye ama tatildeymişin okudum hoşgeldin
bu arada demin yazacaktım unutmuşum kızınmı olacak

hacoşun pipişlisimi oluyomuş kukuşlusu mu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ödeyek kuzum bizimkimkini başkası ödesin 172tl

ne yaptınız siz be işyerimi işletiyosunuz başak hani tasarruf ediyordun birde etmesen 272 gelecekmiş

benimkinide odeyin 105 tl su da 27 tl internet 30 tl
bu ay su faturasi daha fazla gelir

tamam toplaşak ödeyek...bu faturalar çıldırtıyo insanı,sewinc sana daha az gelmiş kız ben dahamı çok açmışım klimayı..biz interneti 4 ki...şi paylaşıyoz 15 ödüyoruz

karılar olişime atkı yaptım kiraz modelli
bide doktor kağan kocatepenin olişinin doğum hikayesini okudum ağladımbi babadan dinlemek ne kadarda başkaymış

heyy heyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…