bende isterim ama ççicuğu düşürürüm diye korkuyom
nazo aramıştı beni apansız çok heyecanlandım
canım sıkıldıı
hamd olsun keyfim yerinde canım iş yerindeyim. Bayram seyran derken biraz boşladım işleri biraz toparlayayım eve gideceğim.selam canımm
allah hayırlısını versinn
sende soğankürünü dene bencede
nasılsınn keyfin nasıl?
hoş buldum tatlım yap tabi şifa olur inşallahhoşgeldin canım..bende yapıcam bu ay miyomlerım için..geçmiş olsun..
Heee oyleyim annemkız çaykoliklerin tutuyo öyle krizleri ben içmessem başım ağrıyo walla..
bende isterim ama ççicuğu düşürürüm diye korkuyom
nazo aramıştı beni apansız çok heyecanlandım
ALLAH iyiliğini versin he biz geçici olarak kapalıydık,eşimizle beraber olamadık...ay şu anda o durumla dalga bile geçebiliyorum,ya...
ALLAH iyiliğini versin he biz geçici olarak kapalıydık,eşimizle beraber olamadık...ay şu anda o durumla dalga bile geçebiliyorum,ya...
bilmem evde yalnızımm kocam yokk
hamd olsun keyfim yerinde canım iş yerindeyim. Bayram seyran derken biraz boşladım işleri biraz toparlayayım eve gideceğim.
hoş buldum tatlım yap tabi şifa olur inşallah
he kız bende peki ya sen.....hemencecik teslim olmadım işte bana sahip olmak kolaymı dedim adamı süründürdümHeee oyleyim annem
gii sendemi birutus ne kadar surduu
bizde dalga geçiyoruz başka türlü bu hayat geçermi
kızz face varmııııı
bilmem evde yalnızımm kocam yokk
yapacak bişi yokk
canım sıkıldı iştee
iyi allah keyfini bozmasınn
kolay gelsin sana
hamd olsun keyfim yerinde canım iş yerindeyim. Bayram seyran derken biraz boşladım işleri biraz toparlayayım eve gideceğim.
hoş buldum tatlım yap tabi şifa olur inşallah
he kız bende peki ya sen.....hemencecik teslim olmadım işte bana sahip olmak kolaymı dedim adamı süründürdüm
doğru söylüyosun kuzum yaaa...
benimde kocam evde değil
yapılacak bir sürü iş var kocam kızıyor adetime yakınım diye varsa bişey olmasın diye
beni kovun artık gitmem lazım hadi görüşürüz
Beydagli yok annem ben vaji degildim ama son kurtajdan sonra vaji olmus olabilirim kitlenip kaliyom bazen bir turlu olmuyor saka gibi dimi
kaskati kesiliyom
eşimde bana diyor seni geç buldum zor sahip oldum bırakırmıyım diye
eşimde bana diyor seni geç buldum zor sahip oldum bırakırmıyım diye
benimki neler diyor yazsam ölürsün gülmekten ama yazamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?