Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam canımm
allah hayırlısını versinn
sende soğankürünü dene bencede
nasılsınn keyfin nasıl?
hamd olsun keyfim yerinde canım iş yerindeyim. Bayram seyran derken biraz boşladım işleri biraz toparlayayım eve gideceğim.

hoşgeldin canım..bende yapıcam bu ay miyomlerım için..geçmiş olsun..
hoş buldum tatlım yap tabi şifa olur inşallah

kız çaykoliklerin tutuyo öyle krizleri ben içmessem başım ağrıyo walla..
Heee oyleyim annem
bende isterim ama ççicuğu düşürürüm diye korkuyom

nazo aramıştı beni apansız çok heyecanlandım

ALLAH iyiliğini versin he biz geçici olarak kapalıydık,eşimizle beraber olamadık...ay şu anda o durumla dalga bile geçebiliyorum,ya...

gii sendemi birutus ne kadar surduu

bilmem evde yalnızımm kocam yokk
yapacak bişi yokk
canım sıkıldı iştee
hamd olsun keyfim yerinde canım iş yerindeyim. Bayram seyran derken biraz boşladım işleri biraz toparlayayım eve gideceğim.

hoş buldum tatlım yap tabi şifa olur inşallah

iyi allah keyfini bozmasınn
kolay gelsin sana

bilmem evde yalnızımm kocam yokk
yapacak bişi yokk
canım sıkıldı iştee

iyi allah keyfini bozmasınn
kolay gelsin sana

benimde kocam evde değil
yapılacak bir sürü iş var kocam kızıyor adetime yakınım diye varsa bişey olmasın diye
beni kovun artık gitmem lazım hadi görüşürüz

Beydagli yok annem ben vaji degildim ama son kurtajdan sonra vaji olmus olabilirim kitlenip kaliyom bazen bir turlu olmuyor saka gibi dimi
kaskati kesiliyom

Beydagli yok annem ben vaji degildim ama son kurtajdan sonra vaji olmus olabilirim kitlenip kaliyom bazen bir turlu olmuyor saka gibi dimi
kaskati kesiliyom

kız zaten insan istem dışı kaskatı oluyor öyle tamaen psikolojik...bildiğim için anlıyorum seni mutlaka sen kürtajdan etkilenmişsindir,anestezi ile olmadımı senin kürtajın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…