Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız zaten insan istem dışı kaskatı oluyor öyle tamaen psikolojik...bildiğim için anlıyorum seni mutlaka sen kürtajdan etkilenmişsindir,anestezi ile olmadımı senin kürtajın...

Canim once normal dogutturdular 5 gun surdu masaya in cik muayene ol derken psikolojim bozuldu esi icerde kalmis anestezi ile bide ustune kurtaj oldum yaaa offff offf :18:

benimde kocam evde değil
yapılacak bir sürü iş var kocam kızıyor adetime yakınım diye varsa bişey olmasın diye
beni kovun artık gitmem lazım hadi görüşürüz

ay benimkide hep öyle derdi her dakika arardı sakın işyapma gezme ağır bişey kaldırma ,vs,vs....inşaallah hamilesindir canım dikkat et bari ..

Canim once normal dogutturdular 5 gun surdu masaya in cik muayene ol derken psikolojim bozuldu esi icerde kalmis anestezi ile bide ustune kurtaj oldum yaaa offff offf :18:

off of analdım canım..mutlaka ondan olmuştur o zaman ben hepsini genel anestezi ile oldum yoksa ölürdüm heralde...

benimde kocam evde değil
yapılacak bir sürü iş var kocam kızıyor adetime yakınım diye varsa bişey olmasın diye
beni kovun artık gitmem lazım hadi görüşürüz

:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:

off of analdım canım..mutlaka ondan olmuştur o zaman ben hepsini genel anestezi ile oldum yoksa ölürdüm heralde...

Canim bende genel anestezi ile oldum en son oglum buyuktu kurtaj olmaz dedi doktor koca bebegi cekemeyiz normal atti atti yoksa sezeryan dedi 5 gun hastanede yattim ne sen sor ne ben anlatayim

daim olsun kuzumm

ay benimkide hep öyle derdi her dakika arardı sakın işyapma gezme ağır bişey kaldırma ,vs,vs....inşaallah hamilesindir canım dikkat et bari ..

bende yapmıyorum akşama kadar ye iç yat

:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:

sen neden kızdın şimdi
ben hazırlandım artık gidebilirim yarım saatte gelirim inşallah

Canim bende genel anestezi ile oldum en son oglum buyuktu kurtaj olmaz dedi doktor koca bebegi cekemeyiz normal atti atti yoksa sezeryan dedi 5 gun hastanede yattim ne sen sor ne ben anlatayim

ALLAH bir daha yaşatmasın canım...yaşamayan bilmez zaten boşver,unuturuz inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…