kız zaten insan istem dışı kaskatı oluyor öyle tamaen psikolojik...bildiğim için anlıyorum seni mutlaka sen kürtajdan etkilenmişsindir,anestezi ile olmadımı senin kürtajın...
benimde kocam evde değil
yapılacak bir sürü iş var kocam kızıyor adetime yakınım diye varsa bişey olmasın diye
beni kovun artık gitmem lazım hadi görüşürüz
kızz face varmııııı
Canim once normal dogutturdular 5 gun surdu masaya in cik muayene ol derken psikolojim bozuldu esi icerde kalmis anestezi ile bide ustune kurtaj oldum yaaa offff offf :18:
benm varda bu ara açamıyorum sevinç beni önersein sana
benimde kocam evde değil
yapılacak bir sürü iş var kocam kızıyor adetime yakınım diye varsa bişey olmasın diye
beni kovun artık gitmem lazım hadi görüşürüz
benm varda bu ara açamıyorum sevinç beni önersein sana
off of analdım canım..mutlaka ondan olmuştur o zaman ben hepsini genel anestezi ile oldum yoksa ölürdüm heralde...
kiroş kocan kaçta geliyo
çemkirsemde bana vaktin kalmıyoooo,evet bööle sevecen yumuşak yılış bi kadın oldumm
evet ancak kocam paklıyo beniii bende ona naz yapıyomm
ama bıktırmıyomkiii doğumdan sonra lazım adam asıl bana
pamuklarada sarıyoo,dışarı çıkartmıyoo
heleki hasta oldumm ya oooo
burnumu çıkartmıcakmış dışarııı
hıh sankim kıyabilecek te bana iyileşeyimde fırt fırt bi orda bi burda
sevınccc benı kabul ederseee önersıınnnnnnn SEVINCCCC kabul etseneee görelım nurcemalıniiiiidolümmm benimmm
ay benimkide hep öyle derdi her dakika arardı sakın işyapma gezme ağır bişey kaldırma ,vs,vs....inşaallah hamilesindir canım dikkat et bari ..
:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:
kocam 2 de gitti
gece gelcekkk
müsaitim yanee
bende yapmıyorum akşama kadar ye iç yat
sen neden kızdın şimdi
ben hazırlandım artık gidebilirim yarım saatte gelirim inşallah
Canim bende genel anestezi ile oldum en son oglum buyuktu kurtaj olmaz dedi doktor koca bebegi cekemeyiz normal atti atti yoksa sezeryan dedi 5 gun hastanede yattimne sen sor ne ben anlatayim
cok sey ogretıoo banaaa hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?