7 sene vajiydimevet 15 yıl olacak kasımda
evet ben dikkat ettiğim halde böyle geliyor bi üst katımdakine 300 gelmişti
hadi gözün aydın kesilşmicek halın yaniiii
7 sene vajiydimevet 15 yıl olacak kasımda
evet ben dikkat ettiğim halde böyle geliyor bi üst katımdakine 300 gelmişti
He cok sewiyomsormaya çoks eviyo beni aşkım sevinçim
sen çemkirmiyonki artık abna
arada çemkirsende yumuşuyon hemen
çekilmez bi karı oldun
koca toton yumuşadı
kocan çeker snein nazını seni pamuklara sarar
kizlar kac defadir kurabiye diyosunuz...bana rejimi bozduracaksiniz..solugu mutfakda alicam sonunda.. yapmayin gozunuzu seviiiimmmm, surda birkac kilo verelim dedik.. yok kuru fasulye yok kurabiye...
inşaallah canım....
hayatta yok demem bende şimdi demlicektim, geliyorum sevinç
ewet hakettimmmmm
nazlan annem hakettin
sormaya çoks eviyo beni aşkım sevinçim
sen çemkirmiyonki artık abna
arada çemkirsende yumuşuyon hemen
çekilmez bi karı oldun
koca toton yumuşadı
kocan çeker snein nazını seni pamuklara sarar
UYUZ KARI NE OLUCEK NE VRUYON BULDUN KÜÇÜK KIZI DÖV ZATEN GELEN GDEN VURUYO BANAVermiyomo kadar isin var net basinda surtuyon kalksana beee
KIZ SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN SÜLE ÇABUK GEÇENDE SORDUM DEMEDİN YOKSA SEN BENİ BEYENMİYOMUSUNnaapptıkki:101:
istanbulda hayat şartları zor
CANIM SOGAN KÜRÜ YAP BEBEM BEN OGLUMA ÖLE KALMIŞTIMMerhaba kızlar ben geldim.
Sevinç dün doktor a gittim fsh düştü diye seviniyodum ya meğerse 2 tane nur topu gibi kist olmuş ondan fsh düşmüş bu ay tedavi yok yani bekleyip bakcaz kistler gitcekmi diye ben de soğan kürü yapim bari.
UYUZ KARI SEN ŞİMDİ ONLARI HAZIR ALMIŞSINDIR NERDEN BİLİCEN YAPMAYIpeki ederim
cay demledim karilar saf ve kacak yaninda kurabiyede var buyurun
Bende gec sewmwm neyseki orta salonda soba yaniyor her yer azda olsa ilik oluyooo bizde oodamizda yatiyok
ben kaçak çay sevmem acı geliyor bana
ama size afiyet olsun
bende sevmiyorum ama mecbur olunca en azından çok soğuklarda idare edeceksin
Tmm dolapta var buz gibiiisevinç bana karpuz doğra
vaji ne tatlim...cahillime bagislayin
sana nosunu vercektim ama artık saat 4 oldu bişi istesede yetişmez birazdan gelir
ama bedava msjın varsa sonra kullanırım
He cok sewiyom
gel annem krizim tuttu resmen
KIZ SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN SÜLE ÇABUK GEÇENDE SORDUM DEMEDİN YOKSA SEN BENİ BEYENMİYOMUSUN
3:
ay o zamanları hatırlamak bile istemiyorum..
vaji ne tatlim...cahillime bagislayin
KIZ SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN SÜLE ÇABUK GEÇENDE SORDUM DEMEDİN YOKSA SEN BENİ BEYENMİYOMUSUN
kucukyali sen?
Tmm dolapta var buz gibiii
vajinismus onuda biliyon dimi belli olmaz o ne demede
Var suremde var telini versen arardim seni
ewet ya en güzeli insanın odasında yatması ama mecbur olunca yapacak bir şey yok...nazo alışınca kaçak çaydan başkasını çemiyosun,ben sewiyorum kaçak çayı..
neyseki geçti sen ne kadar yaşadın
eşinle beraber olamıyorsun
Bu kari deli ya hep benlen ugrasiyooo nisastali un kurabiyesi tArifim var zuper bi keremUYUZ KARI NE OLUCEK NE VRUYON BULDUN KÜÇÜK KIZI DÖV ZATEN GELEN GDEN VURUYO BANAEVİ TOPLADIM HALLETTİM YEMEGİDE ES GEÇTİM EVDE AZ VAR EŞİM YEMEK İSTEMEDİ KAHVALTI YAPASI VAR BU ARADA EŞİM EVDE MARKETİDE ONA GÖRDÜNDRÜM BAŞKA SORUN VARMI ACABA CEVAPLIYIM HERKEZİ KENDİN SANMA CİCİM BEN OTURDUGUM YREDEN BİLE İŞŞ YAPIYORUM HEM SİZLERİ TACİZ ETTİM HEMDE EV İŞLERİMİ YAPTIM NABER
UN KURABİYEYİSİNİ BİLMEYESİN SEN ANT VERDİM BİLMİYOSAN SÖLE GÖRÜEMEM BRUDAN ALIRSIN NETEN TARİFİ YAZARSIN ÖTEKİ TARAFTA GÖRÜŞRÜZ BENİ KANDİIDRDIN DİYE
BUARADA EŞİMİN 4 MİLYARLIK İŞİ VARDI İPTAL OLDU ADAMLAR TAKSİTTLE İSTEMİŞLER EŞİM 7 AY DEMİŞ ONLAR 24 DEMİŞ FES EDİLDİ ANLAŞMAZATEN NAMAZLARIMDA HAYIRLISIYSA OLSUN DEMİŞTİM NASİP DEGİLMİŞ OLAB BEBEGİMİN PARASINA OLDU
CANIM SOGAN KÜRÜ YAP BEBEM BEN OGLUMA ÖLE KALMIŞTIMGEÇMİŞ OLSUN İLAÇLA GİDER MERAK ETME
UYUZ KARI SEN ŞİMDİ ONLARI HAZIR ALMIŞSINDIR NERDEN BİLİCEN YAPMAYI
BEN NAMAZ KILMAYA GİDİYON GELİNCE KOZUMUZU PAYLAŞIRIZ SEVİNÇ HANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?