Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sana nosunu vercektim ama artık saat 4 oldu bişi istesede yetişmez birazdan gelir

ama bedava msjın varsa sonra kullanırım

sormaya çoks eviyo beni aşkım sevinçim

sen çemkirmiyonki artık abna

arada çemkirsende yumuşuyon hemen

çekilmez bi karı oldun

koca toton yumuşadı

kocan çeker snein nazını seni pamuklara sarar
He cok sewiyom
kizlar kac defadir kurabiye diyosunuz...bana rejimi bozduracaksiniz..solugu mutfakda alicam sonunda..yapmayin gozunuzu seviiiimmmm, surda birkac kilo verelim dedik.. yok kuru fasulye yok kurabiye...

inşaallah canım....

hayatta yok demem bende şimdi demlicektim, geliyorum sevinç

gel annem krizim tuttu resmen

nazlan annem hakettin
ewet hakettimmmmm
sormaya çoks eviyo beni aşkım sevinçim

sen çemkirmiyonki artık abna

arada çemkirsende yumuşuyon hemen

çekilmez bi karı oldun

koca toton yumuşadı

kocan çeker snein nazını seni pamuklara sarar

çemkirsemde bana vaktin kalmıyoooo,evet bööle sevecen yumuşak yılış bi kadın oldumm
evet ancak kocam paklıyo beniii bende ona naz yapıyomm
ama bıktırmıyomkiii doğumdan sonra lazım adam asıl bana
pamuklarada sarıyoo,dışarı çıkartmıyoo
heleki hasta oldumm ya oooo
burnumu çıkartmıcakmış dışarııı
hıh sankim kıyabilecek te bana iyileşeyimde fırt fırt bi orda bi burda

melx eroş ve yeni gelenler hoşgeldiniz yetişemiyom valla size bi hoşgeldiniz diyim
bende dışarda işlerim var hala gidecem neyse ben hazırlanayımda gideyim sonra görüşürüz

Vermiyom o kadar isin var net basinda surtuyon kalksana beee
UYUZ KARI NE OLUCEK NE VRUYON BULDUN KÜÇÜK KIZI DÖV ZATEN GELEN GDEN VURUYO BANAEVİ TOPLADIM HALLETTİM YEMEGİDE ES GEÇTİM EVDE AZ VAR EŞİM YEMEK İSTEMEDİ KAHVALTI YAPASI VAR BU ARADA EŞİM EVDEMARKETİDE ONA GÖRDÜNDRÜM BAŞKA SORUN VARMI ACABA CEVAPLIYIMHERKEZİ KENDİN SANMA CİCİM BEN OTURDUGUM YREDEN BİLE İŞŞ YAPIYORUM HEM SİZLERİ TACİZ ETTİM HEMDE EV İŞLERİMİ YAPTIM NABER
UN KURABİYEYİSİNİ BİLMEYESİN SEN ANT VERDİM BİLMİYOSAN SÖLE GÖRÜEMEM BRUDAN ALIRSIN NETEN TARİFİ YAZARSIN ÖTEKİ TARAFTA GÖRÜŞRÜZ BENİ KANDİIDRDIN DİYE
BUARADA EŞİMİN 4 MİLYARLIK İŞİ VARDI İPTAL OLDU ADAMLAR TAKSİTTLE İSTEMİŞLER EŞİM 7 AY DEMİŞ ONLAR 24 DEMİŞ FES EDİLDİ ANLAŞMAZATEN NAMAZLARIMDA HAYIRLISIYSA OLSUN DEMİŞTİM NASİP DEGİLMİŞOLAB BEBEGİMİN PARASINA OLDU
naapptıkki:101:

istanbulda hayat şartları zor
KIZ SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN SÜLE ÇABUK GEÇENDE SORDUM DEMEDİN YOKSA SEN BENİ BEYENMİYOMUSUN
CANIM SOGAN KÜRÜ YAP BEBEM BEN OGLUMA ÖLE KALMIŞTIMGEÇMİŞ OLSUN İLAÇLA GİDER MERAK ETME
peki ederim

cay demledim karilar saf ve kacak yaninda kurabiyede var buyurun
UYUZ KARI SEN ŞİMDİ ONLARI HAZIR ALMIŞSINDIR NERDEN BİLİCEN YAPMAYI
BEN NAMAZ KILMAYA GİDİYON GELİNCE KOZUMUZU PAYLAŞIRIZ SEVİNÇ HANIM

Bende gec sewmwm neyseki orta salonda soba yaniyor her yer azda olsa ilik oluyooo bizde oodamizda yatiyok

ben kaçak çay sevmem acı geliyor bana
ama size afiyet olsun

bende sevmiyorum ama mecbur olunca en azından çok soğuklarda idare edeceksin

ewet ya en güzeli insanın odasında yatması ama mecbur olunca yapacak bir şey yok...nazo alışınca kaçak çaydan başkasını çemiyosun,ben sewiyorum kaçak çayı..

ewet ya en güzeli insanın odasında yatması ama mecbur olunca yapacak bir şey yok...nazo alışınca kaçak çaydan başkasını çemiyosun,ben sewiyorum kaçak çayı..

ben hiç alışmadım tadı ondan bana hoş gelmiyor ben demli çayıda sevmem belkide ondan tadı hoşuma gitmiyordur

Bu kari deli ya hep benlen ugrasiyooo nisastali un kurabiyesi tArifim var zuper bi kerem gelde paylasak kozlarimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…