delüüüünonni bir sevme nidası heralde..
sende guzel hatunmussun kari
melekmi
nonni miii o ne be:120:
evet sevinç nonnni gibi acayip bişi
ya ne bu ama yaaa hepiniz face ten görüyosunuz birbirinizi ayıp kardaşım dellendirmeyin beniiiiiiiii
nasıl adanalısınn kuzum yaa kıbar olma kardaşım ney gardaşşşş olacakk ooo
Kizlar ciktim Ben ameluyattan. Ayildim ama beklucem daha bursa. Canim cok aciyo agri kesici yaptilar aldi bjbiraz. Bu ay bebek calismasi yok eh napalim vardir mutlaka Bir hayir
Kizlar ciktim Ben ameluyattan. Ayildim ama beklucem daha bursa. Canim cok aciyo agri kesici yaptilar aldi bjbiraz. Bu ay bebek calismasi yok eh napalim vardir mutlaka Bir hayir
Heee cok begendimsevınc benii beeğendiiii duydunmuuukıskanmaa haaa
Heee cok begendim
canim cok gecmis olsun Allah bir daha gostermesin
oofff canım çok sıkılıyor yaaa
benimde bende yatıp uyuyacam biraz ama su söyledim onu bekliyorum
kız bu satte uyursan gece nasıl uyucaksın...ben gündüzleri hiç uyuyamıyorum yaa..aman sulara dikkat edin sende damacana mı kullanıyorsun..
eşim geç geliyor onu bekliyorum yatana kadar 3 oluyor haliyle uykum geliyor
hergün uyumam ama canım sıkılınca falan yatarım uyumasamda
evet damacana kullanıyorum ama nadiren kaplıcalarda ablam var oraya gittikçe dağdan dolduruyoruz çok güzel su yada 5 litrelik alıyoruz
ama bizim aldığımız markanın adı yoktu o kara listede
selamlar kıslarr
nasılsınızz
çok canım sıkılıyor bugün yavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?