Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar ciktim Ben ameluyattan. Ayildim ama beklucem daha bursa. Canim cok aciyo agri kesici yaptilar aldi bjbiraz. Bu ay bebek calismasi yok eh napalim vardir mutlaka Bir hayir

Kizlar ciktim Ben ameluyattan. Ayildim ama beklucem daha bursa. Canim cok aciyo agri kesici yaptilar aldi bjbiraz. Bu ay bebek calismasi yok eh napalim vardir mutlaka Bir hayir

hadi geçmiş olsun canım...normal o kadar olacak artıkın neyse kurtuldun,önümüzdeki ay tam gaz çalışırsınız..

kız bu satte uyursan gece nasıl uyucaksın...ben gündüzleri hiç uyuyamıyorum yaa..aman sulara dikkat edin sende damacana mı kullanıyorsun..

eşim geç geliyor onu bekliyorum yatana kadar 3 oluyor haliyle uykum geliyor
hergün uyumam ama canım sıkılınca falan yatarım uyumasamda
evet damacana kullanıyorum ama nadiren kaplıcalarda ablam var oraya gittikçe dağdan dolduruyoruz çok güzel su yada 5 litrelik alıyoruz
ama bizim aldığımız markanın adı yoktu o kara listede

hıım eşin geç geliyomuş o zaman başka tabii..iyi canım o listede yoksa suları nasıl yerlerde dolduruyolardı yaa insan sağlığını düşünen yokki...
benim eşim yıllar önce arıtma taktımıştı o zaman çok kızmıştım aldı diye..bayağı pahalıydı..ama şimdi iyiki almış diyorum..

hacer geldimi yazdımı bebişinin cinsiyetini yaa geçmişe bakındım çok incelemedim okurkennn
börülce carşıya çıkmış kaynoş dedi sende git senide istiyo dedi bnde gittim size haber veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…