Hee oyledir beklersin sinir olursun gii kaynos borulce felan yardima gelmemii
benim kimsem olmadigi icin bir ablayla anlasmistim
her p.tesi gelip ewi supurup toz alip gidiyordu
esimin isleri yogun olmadigi zaman yardim ederdi
sizin araba isi ne oldu annem
Ben senin gibi kararsiz degilim annem hemen aradigimi bulur alir cikarim jetgil sewinc
kagıthanede oturuyorum bebem
hadi geldim paylaşak kozlarımızıçok mutluyum eşim yopldamış birlilte iftar yapıcez tek başıma yemek zorunda kalmıcem
beni unutmuşun
kız bende vardı 6 ay olmadı kardeş kardeş yattık eşimle 6 ay sonra olduanlıcagın benim herşeyim olay
unutmadım cnm yolla msj at eklıım senı
bende çok kararsızımdır burcumun özelliği sende ikizlersin ama yükseleninden demekki kararlığın
benimde canım sıkiliyiii:44::44::44:
aha bitane daha buda bizden bugün canı sıkılan sıkılana
Kirazcim artik okullarda otomatik kayit sistemi varya benim oglana hec begenmedigim bir okul cikmasinmi dellendim
ne dediysem olmuyor o zaman ewi tasiyim bari kiraya cikayim dedim oglumun gelecegi icin.sonra adres tesbit komusyonuna gittim adama dedimki ben yalan soylemicem oglumu istedigim okula yazdirmak icin adres degisikligi yapacam yalanciktan dedim adam cezasi var didi bende 782 tl degilmi oderik zaar dedim
esimin halasigilin adresini verdik gelio imza attilar bugunde gittim o okula kayit yaptirdim
ama ne zorlu mucadele verdim bir bilsen evlat icin neler yapiliyormus
Ewet cnm gelinligimi bile ilk magazada buldum ilk giydigimi aldim yukselenim oglak
offffffffff yine mutsuzlastım allah kocalarımıza yardım etsın kadın psıkolojısını bı turlu cozemeyıp kafayı yıyolar
Ewet cnm gelinligimi bile ilk magazada buldum ilk giydigimi aldim yukselenim oglak
daha beraber neler yapacaksınız nelerrOyyy kuzu yaa bir gr iki gram hec farketmiyor buyuyor ama senin icin o hep
minicik kaliyor bende bugun cok duygusalim agst anneleri arkadaslarim hep dogurdu
oglum hangi ara buyuduyse bugun ilkokula kaydini yaptirdim saka gibi
götürüyo götüren zatenn napiimbende yapamıyorum ramazandan önce ablam geldi sildi camlarımı tekrar silinmesi lazım ama uzanıp kendimi yoruyorum diye evi süpürmeme bile izin vermiyor hatta viledayla evi silmeme bile neymiş sıkarken kendimi zorluyomuşum
bide hamile kalsam ne olacak bilmiyorum
en azından izinli gününde yardımcı oluyor boşver heryeri (bipp) götürebilir yeterki sağlıkla doğur
Kirazcim artik okullarda otomatik kayit sistemi varya benim oglana hec begenmedigim bir okul cikmasinmi dellendim
ne dediysem olmuyor o zaman ewi tasiyim bari kiraya cikayim dedim oglumun gelecegi icin.sonra adres tesbit komusyonuna gittim adama dedimki ben yalan soylemicem oglumu istedigim okula yazdirmak icin adres degisikligi yapacam yalanciktan dedim adam cezasi var didi bende 782 tl degilmi oderik zaar dedim
esimin halasigilin adresini verdik gelio imza attilar bugunde gittim o okula kayit yaptirdim
ama ne zorlu mucadele verdim bir bilsen evlat icin neler yapiliyormus
maratonun başladı desene..artık bundan sonra herşey başlıyo senin için..yavrum benim bende çok duygusalım bu günlerde malum : / bitanede biz doğursaydık iyi olurdu : ) bebek odalarını paylaşmışlar çok güzel hepsi off offff
valla erkek psikolojisini anlamakta zor onlarda bize kafayı yediriyolar
maratonun başladı desene..artık bundan sonra herşey başlıyo senin için..yavrum benim bende çok duygusalım bu günlerde malum : / bitanede biz doğursaydık iyi olurdu : ) bebek odalarını paylaşmışlar çok güzel hepsi off offff
benim burcum oğlak yükselenimde oğlak : D
ben gelinliğimi diktirmiştim kendi tasarımım oyyy hala çıkarır giyerimm facede bKtın mı sen bnm düğün resimlerime
Gordum cnm cok guzellerrrr nisan kiyafetinde guzel
onların duyguları bızımkı kadar karısık olmuooobenım en uyus oldugumkafayı yedıgım sey bana surat yapar yaa konusmaz once soyle sonra surat yaapp dellenırımm
Gordum cnm cok guzellerrrr nisan kiyafetinde guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?