Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kayınannem köyde canım onun kışlık hazırlıkları var tarhana salça reçel
bahçe işleri var
zaten yorgun kendi işlerini ancak yapıyoo nasıl diyim kadına gel diye
kıyamıyomkiiii
annem geldi geçen gün onada yaptıramadım,süpürdük beraber sildikk
ağır işe kıyamadım onuda
görümcekimm yok eşim 3 erkek kardeşş
eltim var çağırsam o yapar aslında ama oda temizlik yapıyo 2 çocuku var
okula gidecekler onlar başlayana kadar kendi işini yetiştirmeye uğraşıyoo
kocişim kimseye yük olmayak didi ben yaparım beraber yaparız dedi
onu bekliyom ama içim içime sığmıyoo ben hemen işimi halledip bitirmeyi severimm
beklemek çok iğrençç
o arabadan kocişimi vazgeçirdimmm,jip hem çok yakıyoo hem vergisi yüksek ben kullanamam onu didimm
bebekimiz doğunca hastaneye gitmek için nasıl kullanıcam onu didimm filan caydırdım işte

Kirazcim artik okullarda otomatik kayit sistemi varya benim oglana hec begenmedigim bir okul cikmasinmi dellendim
ne dediysem olmuyor o zaman ewi tasiyim bari kiraya cikayim dedim oglumun gelecegi icin.sonra adres tesbit komusyonuna gittim adama dedimki ben yalan soylemicem oglumu istedigim okula yazdirmak icin adres degisikligi yapacam yalanciktan dedim adam cezasi var didi bende 782 tl degilmi oderik zaar dedim
esimin halasigilin adresini verdik gelio imza attilar bugunde gittim o okula kayit yaptirdim
ama ne zorlu mucadele verdim bir bilsen evlat icin neler yapiliyormus

bende düşük yapmasaydım bu sene okula başlayacaktı nasip

Ewet cnm gelinligimi bile ilk magazada buldum ilk giydigimi aldim yukselenim oglak

ne güzel istediğini bulmuşun biz para olmadığı için gelinlik alamadık arkadaş ayarladı bitane gelinlik giydim kimin olduğunu bile bilmiyorum

Oyyy kuzu yaa bir gr iki gram hec farketmiyor buyuyor ama senin icin o hep
minicik kaliyor bende bugun cok duygusalim agst anneleri arkadaslarim hep dogurdu
oglum hangi ara buyuduyse bugun ilkokula kaydini yaptirdim saka gibi
daha beraber neler yapacaksınız nelerr
bak sen bunu yazınca bende duygulndım
bende senin telaşlarını yaşıyo olcektimm
oğlum yaşasaydıı ama allahım bu günlerde daha fazla üzülmeyeyim diye 2. mucizemi gönderdi
götürüyo götüren zatenn napiim
yavrumdan kıymetli değil
7 yıldır yaptım yapacağım kadar temizlikk

eee diyomya hep endişe hep kaygı hep sorumlulukk
allah hayırlı etsin
inşallah istediğiniz gibi eğitim alır olişinn

ömürürm rahmime düştü eşim dedi bu kız görde bak dedi içine dogmuştu adamın bebek odasını boşalttık ne varsa eski attık orası kızımın odası olucekti 12 mk küçücük bir oda sonra kız oldugunu söylediler eşim ben sana demedimmi kız diye dedi sonra pazara gitti bir bebek kıyafeti beyenmiş biizm tanıdıktan paşa kızımıza bir kıyafet beyendim görsen çok güzel dedi dedim ya merak ederim neden almadın dur daha erken dedi ısrarıma gitti aldı allahım şeker pembesi kabarık bir elbise minnacım hanım efendi öptüm sevdim kıyafeti bak ömür baba sana ne almış dedim sanki hissetti ömürüm tekleri vurmaya başladı babsıyla gülüştük sonra internette bebek takımı beyendim beyendigim takım 2miltar 750 milyondu eşime dedim çok pahalı benimkızıa deger dedi sana deger dedi beni baba yapıcaksın dedi sarıldı ban alnımda öptü içini herşeyini beyendik sonrası malum hayaller kurduk her seferinde babası giderken işe açar o kocaman göbegimi öper hadi ömürüm anneyi üzme baba işe gidiyor gelicek akşama der sonra beni öperdi hastaneye gittik eşimle kontrole sonra bir bebek magazasına gittik çok istedim ordan sapsarı bir baddaniye aldım alalımmı dedim olur dedi hastane çıkışı aldık eve geldik allahım nbirini bıraktım birini sevdim babası ömürüm dururcak degilmi buda ogullarımı zgibi gitmicek degilmi dedim yok işşalah allahın izniyle durucak dedi allahım ne mutlu olmuştum dedi diye sonrası malum ömürüm bizi bıraktı gitti eve geldik önce gözüm ömürün kumbarasına sonra aldıgım baddaniyeye baktı dedim ah güzel kızım annecin sana yetemedi eşimi gördüm sonrası malum gene beceremedim yetemedim yavruma dedim abileri gibi gitti ömürüm dedi aglaştık sonra aklıma geldi saatlerce eşim işe giderken nen oldu ömürü yok artık degilmi o vardı öperdin k,göbeginden derdim yok degilmi ömürüm yok ömürüm nere gitti hayallerim nere gitti
ben nerelerdeyim bilemedim artık gözüm hiç bir şey görmüyo neyi düşünecegimi aglayacagımı bilemiyorum umud diyorum allahtan vesvese şeytandan acaba umudummu ıolru ömürümmü çok özledim ben ya yavrularımı tekmelerini özledim varlıklarını özledim ben benden gittimmmmmmm

onların duyguları bızımkı kadar karısık olmuooo benım en uyus oldugumkafayı yedıgım sey bana surat yapar yaa konusmaz once soyle sonra surat yaapp dellenırımm

valla aynısını eşime ben yaparım konuşmam sus pus otururum eşim deli olur

Gordum cnm cok guzellerrrr nisan kiyafetinde guzel

çok tşk ederim canımm...biz nişan yapmadık benim evlilik meselem biraz sorunlu olduda..nişan fotoğrafı cekildik sadece nişanlığı 2 saatliğine kiraladık..düğün desen sadece annem kardeşim ve ananem vardı..uzun hikaye..kaynoşum hiçbişeyimi eksik etmedi ama ceyiz hazırladı yanına geldim ama evdeki moBİLyaları yeniledi stor yaptırdı perdeler diktirdi..saolsun hiçbişey içimde kalmadı..ama gel görki bn nankörlük ediyomuş gibi oluyorum böle ayrı eve çıkmak isteyince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…