Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

paşam ne yaptın burda mahvettin beni tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu
ne olur üzülme inşallah bu acılarını hafifletecek mutluluğunuza mutluluk katacak bir evlat göndersin RABBİM

üzülme paşacım üzülme rabbimin vardır bi bildiğii
bunu sen benden iyi biliyosun ne teselli versem boşşş biliyorumm giden senden gidiyoo
bak hepimizin evladı var öbür dünyada ölünce onlar karşılıcak bizlerii
rabbim orada evlatsız bırakmadı bizleri unutma ebedi ömür öbür dünyada.....
allahım onların hasretini doğuracağın bebeklerinde dindirsinn inşallahhh canımm
ama nolur üzülme bak panikatağın filan var allah korusunn

yaaa nolur böyle yapma...tabiki çok zordur ben tahmin bile edemem acısını ama artık üzme kendini..bak o bi melek Allah yanına aldı onu ya daha kötü bi şekilde kaybetseydin..kendini yıpratma

Malz
1 paket margarin
2 yumurta
3 yemek kasigi un
400 gr misir nisastasi
1su bardagi pudra sekeri veya toz seker
1 paket kab tozu

malzemeleri karistir iyice yogurucaksin
yogurdukca hamur guzellesiyor
sonra ceviz buyuklugunde parcalar kopar
cok yassi yapma yayiliyor yuvarlak topak olsun
tepsiye diz 180 derecede hafif pembelesene kadar pisir
cikinca firinda bekletme hemen serin yere koy soguyunca tepsiden cikar
un kurabiyesi firindan cikuncada kendi sicakliginda piser

Naapıyonuz hanımlar nasılsınıız?
hoşgeldiiinn naber kısss

kızım niye yayınlıyosun tariflerr
yapamıyok canımız çekiyo burda herhaldeee

Naapıyonuz hanımlar nasılsınıız?

sıkılıp duruyoruz topluca sen ne yapıyosun

ben hayatta susamam bikere noldu desın dedıgı annnn bı baslarımmm benı susturana kadar cınnett gecırır odaa saatlerce söylemez nasıl dayanıo anlamıorumm

eşimin en gıcık olduğu şey yemek yememem ve küsmemdir bende onu öyle gıcık ediyorum

merhaba kızlar bugun doktora gittim klomen verdi yine.. bu ikinci olacak.. yine iki kutu verdi. günde ikişerden. ben üstelik dedim ki "2 fazla demişti baska doktor" bosver sen der gibi el hareketi yaptı.. bakam bu sefer ne olcakk :)

bu arada cok sinirliyim. görümcemin sımarık kızına liseye gecti kıyafet almaya gittik. pis sımarıklıklarını yapınca azarı bastım. anası da sarılıyo kızına. bogacaktım. o kadar yalnız hissettim ki kendimi. cocukmuşşşşşş 15 yasında cocuk mu olur yaa.. biz ona kıuyafet almaya gitmişiz mal gibi eşimle bana "siz gitsenize yaa ne işiiniz" var diyip durdu.. ben bakmadım bile alırken terbiyezizzzzzzzzzzzzzzz cok sinirliyim aglıyom o derece

Pasa karisi beynimi yyedu kurabiye tarufi diye pardon arkidisim gii pasa boyle yazilar yazip beni aglatma kariiii

hadi hayırlısı olsn bakalımm
inşallah bu ay hayırlısıyla mucizleler olurr

allah sabır versin canım ööle şımarıklara benimde tahammülüm yokk
inşallah benim çocuğum öyle olmaz diye dua ediyom rabbime

canım boşver sen şimdiki gençler bi alem zaten burunlarından kıl aldırmıyolar
hem neden seni çağırmışlar ozaman annesiyle gitseymiş

walla anası olsam agzına carptıydım bi tane. tek cocuk diye .okunu cıkarmıslar.. her haltı yapıyo. gecen sene her hafta ders verdimmm yorgunum argınım hastayım demedim. ona ragmen 20 sorudan 7 yanlış yaptı. baskasının cocuguna anlatsam en azından bişeye değerdi. terbiyesiz karsılıgı bu mu olmalıydı..

canım boşver sen şimdiki gençler bi alem zaten burunlarından kıl aldırmıyolar
hem neden seni çağırmışlar ozaman annesiyle gitseymiş

benim eşimin saflıgı. benim de saflıgımm. fino gibi arkalarında dolaşıyoruz. annesi cagırdı yaa. bi de eve bıraktık.. bi de mallarını tasıyoruz arkalarında. tek cocuk olunca böyle.. durmadan öpüşüyolar bi de nispet yapar gibi..

annem babamın burda olmasını o kadar cok istiyorum ki.. böyle durumlarda yalnız kalıyorum.. anne baba gibisi yok bu dünyada.. off offf degerlerini bilmedim geldim gurbete.. öyle üzülüyom ki su an aglıyom hattaa :2:

allah yardımcın olsunn
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee
tek çocuk olsada terbiyeden yoksun yetiştirilmemeli
10 tanede olsa herkesin evladı kendine kıymetli
1 tanede aynı 10 tanede yeterki hayırlı yetiştir

boşver canım sende gitme bidaha biyere soğuk dur gitsin

ben çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz

evet birisi annesine bunu anlatmalı.. annemle konustum da az rahatladım walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…