anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamama
kızlar kocamla yürüyüş yaptık geldik
şimdi de buzdolabını temzletiyom
sevinçin yöntemini buldum
yarında avizeleri değiştiriyos öbürgün badana yaptırıyos öbügün parke taktırıyos öbürgün klima çaktırıyos
öbürgünde ev bakmaya gidiyos
öptüm sizleriiiiiiii
Nasilsiniz kizlarrrr
Bn bugun ewde patlicanli pide yptim kalan hamurlada gul boregi
Ama pidemin fotosunu ckmeyi unuttum biran once yoyelimdie saldirdik kocisle
İlk kez hamur actim ewde hep yufkayla yapardim bide boyle deniyim dedim kocisim bayildi
Gelin sizede yapimm arkdslarimm
ömürürm rahmime düştü eşim dedi bu kız görde bak dedi içine dogmuştu adamın bebek odasını boşalttık ne varsa eski attık orası kızımın odası olucekti 12 mk küçücük bir oda sonra kız oldugunu söylediler eşim ben sana demedimmi kız diye dedi sonra pazara gitti bir bebek kıyafeti beyenmiş biizm tanıdıktan paşa kızımıza bir kıyafet beyendim görsen çok güzel dedi dedim ya merak ederim neden almadın dur daha erken dedi ısrarıma gitti aldı allahım şeker pembesi kabarık bir elbise minnacım hanım efendi öptüm sevdim kıyafeti bak ömür baba sana ne almış dedim sanki hissetti ömürüm tekleri vurmaya başladı babsıyla gülüştük sonra internette bebek takımı beyendim beyendigim takım 2miltar 750 milyondu eşime dedim çok pahalı benimkızıa deger dedi sana deger dedi beni baba yapıcaksın dedi sarıldı ban alnımda öptü içini herşeyini beyendik sonrası malum hayaller kurduk her seferinde babası giderken işe açar o kocaman göbegimi öper hadi ömürüm anneyi üzme baba işe gidiyor gelicek akşama der sonra beni öperdi hastaneye gittik eşimle kontrole sonra bir bebek magazasına gittik çok istedim ordan sapsarı bir baddaniye aldım alalımmı dedim olur dedi hastane çıkışı aldık eve geldik allahım nbirini bıraktım birini sevdim babası ömürüm dururcak degilmi buda ogullarımı zgibi gitmicek degilmi dedim yok işşalah allahın izniyle durucak dedi allahım ne mutlu olmuştum dedi diye sonrası malum ömürüm bizi bıraktı gitti eve geldik önce gözüm ömürün kumbarasına sonra aldıgım baddaniyeye baktı dedim ah güzel kızım annecin sana yetemedi eşimi gördüm sonrası malum gene beceremedim yetemedim yavruma dedim abileri gibi gitti ömürüm dedi aglaştık sonra aklıma geldi saatlerce eşim işe giderken nen oldu ömürü yok artık degilmi o vardı öperdin k,göbeginden derdim yok degilmi ömürüm yok ömürüm nere gitti hayallerim nere gitti
ben nerelerdeyim bilemedim artık gözüm hiç bir şey görmüyo neyi düşünecegimi aglayacagımı bilemiyorum umud diyorum allahtan vesvese şeytandan acaba umudummu ıolru ömürümmü çok özledim ben ya yavrularımı tekmelerini özledim varlıklarını özledim ben benden gittimmmmmmm
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamama
as..hoşgeldin hatunn
hoşgeldiiinn naber kısss
kızım niye yayınlıyosun tariflerr
yapamıyok canımız çekiyo burda herhaldeee
sıkılıp duruyoruz topluca sen ne yapıyosun
eşimin en gıcık olduğu şey yemek yememem ve küsmemdir bende onu öyle gıcık ediyorum
anne olamama
almaktan çekiniyorum ama ilk kez bu kadar rahat baktımmkızlar yaa duygusal saatler geçirmişsiniz ne güzel yazılar paylaşmışsınız öyle...
kirazeros cnm iyi yapmışsın bebeğine kıyafetler bakmakla,,, insan bir kere o kaybı yaşayınca kendini alıştırmak istemiyo dimi... ben bu günleri görememiştim hiç,ama hala içim gittiği halde elim gitmiyo öyle bişeyler alayım alışveriş yapayım filan diye... ama bi yandan da düşünüyorum neden bebeğime haksızlık yapıyorumki, ona misafir gibi davranmak yerine ne olursa olsun benimsemem daha uygun olur sanırım... sende rahat olmaya çalış canım içinden nasıl geçiyosa öyle davran...
hoş bulduk hanımlar biraz geç gördüm kusura bakmayın yaayemek falan yediydik oturdukbiraz sonra kociş işe gitti 1-2 saatliğine gelir birazdan heralde denetleme var diye çok çalışıyolar bu ara :26::26: neyse ee sizler nassınız naapıyonuz bakem :26:
almaktan çekiniyorum ama ilk kez bu kadar rahat baktımm
biberonlar emzikler ...
ahhh ne güzel şeyler varr
dumancım allah kavuştursun yavruna ne kdarlık oldunuz annem takvimin yok takip edemiyoss
hiiiç koca günü can sıkıntısıyla gçirdikk
bende kilolu hamişler topiğine bakıyomm
ee bende kiloluyumya bakiim neler var diye
almaktan çekiniyorum ama ilk kez bu kadar rahat baktımm
biberonlar emzikler ...
ahhh ne güzel şeyler varr
dumancım allah kavuştursun yavruna ne kdarlık oldunuz annem takvimin yok takip edemiyoss
hiiiç koca günü can sıkıntısıyla gçirdikk
bende kilolu hamişler topiğine bakıyomm
ee bende kiloluyumya bakiim neler var diye
ohh maşallahh allahım korusun nazarlardannşimdi bebişin orda oldugunu biliyosun ya daha rahatlamışsındır
20 haftalık olduk cnm ...
bebeğin hayırlı olsun tatlım.. sana hayırlı bi evlat olssun inşallah sağlıklı sıhatli bi ömür geçirsin...
bazı arkadaşlar diyo ki bana sizin çcuğunuz neden olmuyo bende diyorum ki sanırım biz nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyoruz :26::26::26::26::26:
şaka bi yana bu topiğe yani katıldığım için geçmişi tam bilmiyorum.. senin özel bi yöntemin oldu mu.. şu kürü kullandım şu suyu içtim gibi..
anlat bi hele nasıl yaptınız siz bu bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?