Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarrrr benim kocisde ikizler bUrcu be yaaa... Ya Hu ne kadar zor ikizler erkegiii wallaam canimdan bezdiriyooo
Ben basak AMA :))) kendisi cok sansli benim gibi bir basakla birlikde:))))

Pasam cok uzuldum walla... Damardan giriverdinnn

Beydaglim sana ne oluyor kuzum (

kızlar kocamla yürüyüş yaptık geldik

şimdi de buzdolabını temzletiyom

sevinçin yöntemini buldum

yarında avizeleri değiştiriyos öbürgün badana yaptırıyos öbügün parke taktırıyos öbürgün klima çaktırıyos
öbürgünde ev bakmaya gidiyos

öptüm sizleriiiiiiii

anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamama

ahh yeter ablam ahhh
yaktın ciğerimi inanki bunları aynen cümle cümle yaşadımm
ve okurken o anlar aklıma geldiii
allahımdan tek dileğimm kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle yakmasınn
her kadının bu duyguyu tatmasını sağlasın yüce rabbimm
boğazım düğümlendii
rabbim rahmetini esirgeme üzerimizdenn

iyi yaptın kankam
ikna edebildiğin iyi olmuşş
nasıl ikna ettin kısss

sen sevinçe bakma ama o başka türlü ikna ediyoo sen yapamazsın onun taktiği...

Nasilsiniz kizlarrrr
Bn bugun ewde patlicanli pide yptim kalan hamurlada gul boregi
Ama pidemin fotosunu ckmeyi unuttum biran once yoyelimdie saldirdik kocisle
İlk kez hamur actim ewde hep yufkayla yapardim bide boyle deniyim dedim kocisim bayildi
Gelin sizede yapimm arkdslarimm

bugün bebek giysilerine baktım bi bbek sitesinden
ilk defa içim titredii ,,eevet hamilesin ve artık bunlara bakabilirsin dedi içimden bi ses...
baktım doyasıya badilere,tulumlara ,pijamalara...
sonra içimdeki ses tekrar fısıldadıı korkma hayal et dedi..
hayal ettim bebeğimin üzerinde onlarıı...
yeni doğmuş o buruşuk teniyle küçücük ağzıyla titreyen dudaklarını hayal ettimmm...
ne büyük zevkkk...
üzerne beğendiğim tulumu giydirdiğimi hayal ettim..
ve kucağımda tuttuğumu,kokladığımı yavrum dediğimi...
bir anda ürktüm ya bakamazsam yavruma,,
içimdeki ses sen annesi olacaksın ve ona en iyi sen bakacaksın dedii
kızlar ben anne olcağım,,, şu anda ağlayarak yazıyorum anne olacağımm,,,
hiç bu kadar inanmamıştım ama bugün hissettim ben anne olacağım(inşallah rabbim nasip ederse)

çok özür diliyorum özendirdiğim arkadaşlarımdan ama bunu paylaşmlaıyım dedimm
rabbim hepimizi anneler kervanına katsınn inşallah kimseyi bekletmesinnn
rabbim duy sesimizi nolur allahım bu şansı hepimize ver.........

ellerine sağlık canım afiyet olsunn
ya ben seni tam olarak çıkaramaddım ama doğru tahmin ediyorum sanırsamm
bu topiğe ilk mesajı yazan kızzsın dimi sen kimliğini belirt annem merak ediyom ben senii

kızlar yaa duygusal saatler geçirmişsiniz ne güzel yazılar paylaşmışsınız öyle...

kirazeros cnm iyi yapmışsın bebeğine kıyafetler bakmakla,,, insan bir kere o kaybı yaşayınca kendini alıştırmak istemiyo dimi... ben bu günleri görememiştim hiç,ama hala içim gittiği halde elim gitmiyo öyle bişeyler alayım alışveriş yapayım filan diye... ama bi yandan da düşünüyorum neden bebeğime haksızlık yapıyorumki, ona misafir gibi davranmak yerine ne olursa olsun benimsemem daha uygun olur sanırım... sende rahat olmaya çalış canım içinden nasıl geçiyosa öyle davran...

Kuzum ağlattın bizide beyaa çok geçmiş olsun canım yaa inşallah bundan sonraki bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur en azından hamile kalabiliyosun eninde sonunda biri tutunacaktır gerek ilaçlarla gerek yatış istirahatiyle bebein için elinizden geleni yapacaksınızdır ben inanıyom bu sefer tutunacak ve hiç bırakmayacak üzme kendini bu kadar şimdiye kadarkilerin neden tutunamadıkları bellimi peki canım? :26::26:

ağzına gözüne burnuna kulağına her yerine sağlık bu kadar mı güzel anlatılır bu kadar mı güzel ifade edilir yaşadıklarım ve bi çok arkadaşımın hissettikleri.....

vilmaaaa

geçmiş olsun canım bak oldu da bitti korkmana gerek yokmuş bikaç güne tamamen iyileşirsin canım..

as..hoşgeldin hatunn

hoşgeldiiinn naber kısss

kızım niye yayınlıyosun tariflerr
yapamıyok canımız çekiyo burda herhaldeee

sıkılıp duruyoruz topluca sen ne yapıyosun
eşimin en gıcık olduğu şey yemek yememem ve küsmemdir bende onu öyle gıcık ediyorum

hoş bulduk hanımlar biraz geç gördüm kusura bakmayın yaa yemek falan yediydik oturdukbiraz sonra kociş işe gitti 1-2 saatliğine gelir birazdan heralde denetleme var diye çok çalışıyolar bu ara :26::26: neyse ee sizler nassınız naapıyonuz bakem :26:

evet bu yazıyla tamamen duygularım açığa çıktı ağlattın benide ne kadar güzel dökmüş kim yazdıysa içindekileri...biçok satırında kendimden bi parça buldum...

almaktan çekiniyorum ama ilk kez bu kadar rahat baktımm
biberonlar emzikler ...
ahhh ne güzel şeyler varr
dumancım allah kavuştursun yavruna ne kdarlık oldunuz annem takvimin yok takip edemiyoss

hiiiç koca günü can sıkıntısıyla gçirdikk
bende kilolu hamişler topiğine bakıyomm
ee bende kiloluyumya bakiim neler var diye

şimdi bebişin orda oldugunu biliyosun ya daha rahatlamışsındır
20 haftalık olduk cnm ...

bebeğin hayırlı olsun tatlım.. sana hayırlı bi evlat olssun inşallah sağlıklı sıhatli bi ömür geçirsin...

bazı arkadaşlar diyo ki bana sizin çcuğunuz neden olmuyo bende diyorum ki sanırım biz nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyoruz :26::26::26::26::26:

şaka bi yana bu topiğe yani katıldığım için geçmişi tam bilmiyorum.. senin özel bi yöntemin oldu mu.. şu kürü kullandım şu suyu içtim gibi..

anlat bi hele nasıl yaptınız siz bu bebeği

şimdi bebişin orda oldugunu biliyosun ya daha rahatlamışsındır
20 haftalık olduk cnm ...
ohh maşallahh allahım korusun nazarlardann
rabbim kavuştursunn hepimizi yavrularınaa

canım ben 2005 yılında evlendim 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım
20. haftada erken doğumla kaybettim bebeğimi2006 yılında
sonra süt hormonu denilen prolaktinim yükseldi
2 yıl düşmedi ve ben onu düşüremediğim için hamile kalamadımm
tabiki regl düzeni de kalmadı yıllardır ilaçsız regl olamıyorumm
2008-2009 yıllarında klomen tedavisi gördüm ama bünyem ilaçlara bağışıklık kazandı
doktorum pes etti sana ağız yoluyla ilaç vermicem boşuna,işe yaramıyo dedi
iğne yapıcaz dedi ama iğneler kilo aldıracak dedii ben zaten kilolu olduğmdan korktum ve tedaviye gitmedimm
sonunda geçtğiğmiz kış topik arkadaşlarım bana gaz verdi ve ben mayıs ayında tekrar tedaviye başladım
rahim filmi çekildim haziran ayında temmuz ayında menogon ovitrelle tedavisi gördüm ve 17,08 de mucizeme hamile olduğumu öğrendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…