ohhhh ne güzel sıhhatler olsunnnohh cımdım geldım
erkekti canımm ve ben onun cinsiyeti hamile olduğumu öğrendiğimde içime doğmuştuu
doktor cinsiyet söylememişti ama ben oğlum olacağından emindimmm
bunda 50-50 arada kaldımm
yaparsın yaparsın, bende hiç yapmadım ama biyerden başlamak lazım dimiolmama ihtimalini de gözönüne alarak deneyebilirsin cnm...
ilk bebeğinin cinsiyeti neydi cnm? evet kesinlikle hayırlısı olsun sağlıklı olsun,bizim için seçme ihtimali olamaz bile zaten
kız sen zaten erkek istemiyomuydun??
Onu nrenden çıkardın kız ben kız istiyodum ilkini şööyle cilvei işveli dünya talısı bi kızım olsun ona cici cici tokalar takayım mini etekler giydireyim bezi alttan görünsün totosuna totosna çakayım isterdim kısmet yaa oğluşumda olsa sağlıklı olsunda daha ne isterim inşallah bigün kızımda olur ikisindende istiyodum zaten nasılsa
offfffff bitirdi bu adam beniiii kemanı ağlatıyo resmen yaaaaaaaaaaasözleri olmayan bi müzik insanı nasıl bu kadar etkilerki
peynirli milföy,patates salatası,cevizli tarçınlı kek yapıcam..başka bişeye gerek varmı ki..??
ohh cımdım geldım
offfffff bitirdi bu adam beniiii kemanı ağlatıyo resmen yaaaaaaaaaaasözleri olmayan bi müzik insanı nasıl bu kadar etkilerki
ben de müzik dinliyom ve de aglıoym ara araa :)
benden sze gelsin..
suzan kardeş- bir kızıl goncaya benzer dudağın..
dinleyip beğenmeyen olacagını sanmıyorum..
açtım dinliyorum
uçurtmayı vurmasınlar film müziğiydi sanırım...
bu isme ait tüm müzikler harika...
çokk güzel dinlendirici....begencen mi bakam benden sanaa gelsin..
bu şarkı sanki bir erkek tarafından bir kadına veya sevgilisine yazılmış gibi görünür ancak işin aslı öyle değildir.bu şarkı bir kadın (melek hiç) tarafından annesi babası ölmüş bir bebeğe yazılmıştır.
bebişin olunca sende ona dinlet olurmuu sakin bi bebiş olsunevet bliyorum hepsi var ben de bu adamın..
begencen mi bakam benden sanaa gelsin..
bu şarkı sanki bir erkek tarafından bir kadına veya sevgilisine yazılmış gibi görünür ancak işin aslı öyle değildir.bu şarkı bir kadın (melek hiç) tarafından annesi babası ölmüş bir bebeğe yazılmıştır.
çokk güzel dinlendirici....
bebişin olunca sende ona dinlet olurmuu sakin bi bebiş olsun
a bak bunu bildiğim iyi oldu ben şarkıların türkülerin hikayelerini bildiğim zaman daha bi hissederek dinlerim
Ince is incecik[SUB][/SUB]
ne işin varki gece gece hayır olsun:26::26: :26:iyi hadi kolay gelsin sana byeeee
Yok annem kiz dedi erkek olduusevinçç senin çin takviminde ne çıktı annemmm
doğrumu aceppp
ohh cımdım geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?