Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gecmıse bakmıyorum annemde uyumaya calıs erken kalk daha saglıklıymıs ben hamıs olmadıgım ıcın dıyenlerın yalancısıyım 2.3 gec yatıyosunn off bende yata gırıyom sıcakdan yatılmıyo

evet biliyomda erkeden kalkasım gelmiyokiii :26::26: erken kalksam bile öğlene gene uykum geliyo hadii yatma sıkıysa e uyuyunca ozamanda akşam gene uyuyamıyon naapcam bilmiyom ya :26: sorma dün çok fenaydı gece sıcaktı sabaha karşı biraz serinledide rahatça uyuyabildim neysekii :26::26:

anladımda utandım diyemedim:26::26:

kızlar yaa bebeğinize müzik dinletiyomusunuz? farid farjad dinletiyorum ben mükemmelll yaaa inşallah kızım bunları duydukça sanata düşkün olarak büyür....

benimki anlamazda daha erken
duman bişi sorcammm
sen çin takvimine baktınmı???
ne çıkıyo bebekinin cinsiyetii

inşallah artar yaa bol bol uyuyum istiyom hamişliğimde sonra nasılsa çocuk olduktan sonra uyutmayacaktır :18: inşallah bol uykulu bi hamiş olurum geceleri erkenden uyuyum istiyom yaa uykumda kaçtı ama yatsakmıki artıkın :26:

zaar

ya ben banyo olck yarın ark bulusacam da kocam korkusundan cımemeıyom :18::18::18:

korkunun ecele faydası yok

duyan gelmiş bacım desene
annem de beş tane doğurmuş karı ama kazara olan yok

7 tanesi hayatta erkek olsun diye doğurmuş annem 6. da tutturmuş erkeği ama 7. yine kız olmuş

neeey 9 kardeşmisiniz siiiz benimde eşim antepli 6 kardeşler yaa bende tek çocuğum ya ilk duyduğumda şok olmuştum ay ilaahi yaa ışığı gören çıkmış haa tuttum bunuuuu

7 taneyiz 9 doğurmuş ama 7 si hayatta

ben bu arabaları verıyolarmı hep merak etmısımdır hangı yarısmada aldın bıde vergı parası falan verılıyo vermıssmıydın
hıc ınanmazdım verdıkleırne :44::44::44:

veriyorlar birgün birisi yanımda konuşuyor tv izlerken vermezler falan diye ben de dedim ben aldım çok şaşırmıştı
ozaman tam 1400 vergi istemişlerdi bizde zaten sıfırdan hatta sıfırın altında başlamışız evliliğe elde avuçta yok birisiyle anlaşıp sattık vergilerini ödediler hiç kullanamadan o kişiye verdik sadece istanbuldan bursaya kadar bindik arabaya okadarcık

son sürat devam

paşam beni de aglattın vallaa.. Allah sana en yakın zamanda saglıklı ve hayırlı bir evlat versin..

yatmadan önce süt iç sonra sarıl kocişine ohh mışıl mışıl uyursun sen yat canım ben bugün izin verdim kendime yarım saat filan daha dururum ee yarın tatilll:118:
hııı çatlatma iğneleri gibii sübkütan iğnler o zamann bu iğneler
rabbim bir an önce bebeğini kucağına aldırsında kurtul iğnelerdenn

amin canım sağolasın

benimki anlamazda daha erken
duman bişi sorcammm
sen çin takvimine baktınmı???
ne çıkıyo bebekinin cinsiyetii

benimde erkek diyo yaa zaten belirtilerde erkeği gösteriyo naalım kısmet sağlıklı olsunda yeterki 2 hafta sonra belli olucak sanırım cinsiyeti 10 eylülden sonra öğrenbilicem anca yaa :26::26:

ben çıkıyorum hanımlarrrrr işim varrr

hadi kolay gelsin ozaman
parkelerimi kutlıyacaksınız

keki yaparımda su böreği meçhul : D

bende bilmiyordum ama laptopu mutfağa koydum malzemelerimi hazırladım uzman tv deki tarifin aynısını yaptım baka baka
şimdi eşim normal börek istemiyo su böreğinin tadını alınca

keki yaparımda su böreği meçhul : D
yaparsın yaparsın, bende hiç yapmadım ama biyerden başlamak lazım dimi olmama ihtimalini de gözönüne alarak deneyebilirsin cnm...
bilmiyomm ama erkeğe yatkınım galibaaa,sankim erkek gibi geliyooo ama kızmış gibi de geliyoo
amaaaan hayırlısı olsunda ne olursa olsun canım önemli değil aslında..
ama insan merak ediyorrr
ilk bebeğinin cinsiyeti neydi cnm? evet kesinlikle hayırlısı olsun sağlıklı olsun,bizim için seçme ihtimali olamaz bile zaten

benimde erkek diyo yaa zaten belirtilerde erkeği gösteriyo naalım kısmet sağlıklı olsunda yeterki 2 hafta sonra belli olucak sanırım cinsiyeti 10 eylülden sonra öğrenbilicem anca yaa :26::26:

kız sen zaten erkek istemiyomuydun??

erkekti canımm ve ben onun cinsiyeti hamile olduğumu öğrendiğimde içime doğmuştuu
doktor cinsiyet söylememişti ama ben oğlum olacağından emindimmm
bunda 50-50 arada kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…