gecmıse bakmıyorum annemde uyumaya calıs erken kalk daha saglıklıymıs ben hamıs olmadıgım ıcın dıyenlerın yalancısıyım 2.3 gec yatıyosunn off bende yata gırıyom sıcakdan yatılmıyo
yok ben başka bişi ima etmiştim
keş filann
anladımda utandım diyemedim:26::26:
kızlar yaa bebeğinize müzik dinletiyomusunuz? farid farjad dinletiyorum ben mükemmelll yaaa inşallah kızım bunları duydukça sanata düşkün olarak büyür....
benimki anlamazda daha erken
duman bişi sorcammm
sen çin takvimine baktınmı???
ne çıkıyo bebekinin cinsiyetii
söylememiş
şanşa bak yaa maşallah baya açıkmış gerçekten... siz devam edin canım o zaman oynamaya yine çıkar demekki...
cnm sabah erken kalkacaksın sonra bak nsl geliyo uykunben bu saate kadar nasıl oturdum şaşırıyorum valla, hormonlar bastırıyo,bi süre sonra artar seninde uyku halin..
hıı bende ne sandım içim fesatyok kız damardan verilmiyo bu iğne kaba etten arka taraftan keş olsam damardan girerdim
kız diyodu cnm doğru çıktı...
zaar
ya ben banyo olck yarın ark bulusacam da kocam korkusundan cımemeıyom:18::18::18:
duyan gelmiş bacım desene
annem de beş tane doğurmuş karı ama kazara olan yok
neeey 9 kardeşmisiniz siiiz benimde eşim antepli 6 kardeşler yaa bende tek çocuğum ya ilk duyduğumda şok olmuştumay ilaahi yaa ışığı gören çıkmış haa tuttum bunuuuu
ben bu arabaları verıyolarmı hep merak etmısımdır hangı yarısmada aldın bıde vergı parası falan verılıyo vermıssmıydın
hıc ınanmazdım verdıkleırne :44::44::44:
söylememiş
şanşa bak yaa maşallah baya açıkmış gerçekten... siz devam edin canım o zaman oynamaya yine çıkar demekki...
cnm sabah erken kalkacaksın sonra bak nsl geliyo uykunben bu saate kadar nasıl oturdum şaşırıyorum valla, hormonlar bastırıyo,bi süre sonra artar seninde uyku halin..
Kuzum ağlattın bizide beyaaçok geçmiş olsun canım yaa inşallah bundan sonraki bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur en azından hamile kalabiliyosun eninde sonunda biri tutunacaktır gerek ilaçlarla gerek yatış istirahatiyle bebein için elinizden geleni yapacaksınızdır ben inanıyom bu sefer tutunacak ve hiç bırakmayacak üzme kendini bu kadar şimdiye kadarkilerin neden tutunamadıkları bellimi peki canım? :26::26:
yatmadan önce süt iç sonra sarıl kocişine ohh mışıl mışıl uyursuninşallah artar yaa bol bol uyuyum istiyom hamişliğimdesonra nasılsa çocuk olduktan sonra uyutmayacaktır :18: inşallah bol uykulu bi hamiş olurum geceleri erkenden uyuyum istiyom yaa uykumda kaçtı ama yatsakmıki artıkın :26:
hııı çatlatma iğneleri gibii sübkütan iğnler o zamann bu iğneler
rabbim bir an önce bebeğini kucağına aldırsında kurtul iğnelerdenn
benimkinede kız diyoo
bakalım ne çıkacakk
gerçekmi aceppp
cevizli kek yap...sonraaa yanına da güzel bi su böreğiii....
sen ne hissediyosun????
benimki anlamazda daha erken
duman bişi sorcammm
sen çin takvimine baktınmı???
ne çıkıyo bebekinin cinsiyetii
ben çıkıyorum hanımlarrrrr işim varrr
keki yaparımda su böreği meçhul : D
benimde erkek diyo yaazaten belirtilerde erkeği gösteriyo naalım kısmet sağlıklı olsunda yeterki 2 hafta sonra belli olucak sanırım cinsiyeti 10 eylülden sonra öğrenbilicem anca yaa :26::26:
yaparsın yaparsın, bende hiç yapmadım ama biyerden başlamak lazım dimikeki yaparımda su böreği meçhul : D
ilk bebeğinin cinsiyeti neydi cnm? evet kesinlikle hayırlısı olsun sağlıklı olsun,bizim için seçme ihtimali olamaz bile zatenbilmiyomm ama erkeğe yatkınım galibaaa,sankim erkek gibi geliyooo ama kızmış gibi de geliyoo
amaaaan hayırlısı olsunda ne olursa olsun canım önemli değil aslında..
ama insan merak ediyorrr
benimde erkek diyo yaazaten belirtilerde erkeği gösteriyo naalım kısmet sağlıklı olsunda yeterki 2 hafta sonra belli olucak sanırım cinsiyeti 10 eylülden sonra öğrenbilicem anca yaa :26::26:
yaparsın yaparsın, bende hiç yapmadım ama biyerden başlamak lazım dimiolmama ihtimalini de gözönüne alarak deneyebilirsin cnm...
ilk bebeğinin cinsiyeti neydi cnm? evet kesinlikle hayırlısı olsun sağlıklı olsun,bizim için seçme ihtimali olamaz bile zaten
kız sen zaten erkek istemiyomuydun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?