sevıncccccc :101: :101: :101:
bengısu aksamda sordum cvp yazdıysan gormedım sen neden gecelere kadra oturuyosun bak basaka 10 deyınce 10 ruyasını goruyo
aa oynayın o zaman devam edin büyük ikramiye çıkar bakarsın:26:
:18::18::18: annem insilün yapıyor ben gittiğimde ona hep yaparım
ama kendime bilmiyom yaaaa:18::18::18:
sevinç kız niye dalga geçmiyon annem sen
niye koca totolu demiyonnn hııııı?????
kızmam hee hemde hiççç kızmammm
napiimm barışmak zorunda kaldım kurtulamayınca onlardan
yaparsın cnm bişey olmaz korkutma kendini şimdiden....annende de morarma oluyomu??
yok kızz ne dalga geçecem ben kendiyle barışık karıları sewerim
başak karısı gibi saklaasan inkar etsen dalga geçerdim
canım öğlen cevap yazdıydım ona yaa neyse bidaa cevaplayım kuzum hamilelik bende uyku neyim yapmıyo pek yaa dün gece erken yatem dedim 12de attım ama sıcaktan terleye terleye öldüm boğuştum yatakta resmen bilmiyom ne zaman uyuyabildim anca 2de 3te anca geliyo uykum yaa öğlende kalkıyom ya bak bu sabah 9da kalktım uyumadımda bidaa hiç esnemeye başladım ama yaa yatarım heralde birazdan kocişi bekliyom ama onunda işleri daha bitmemiş karakolda yaa off :26: çok gecikirse bekleyemeyip uyurum heralde yaa :26::26:
söylememişbu arada hacer cınsıyetını soledımı :44:
şanşa bak yaa maşallah baya açıkmış gerçekten... siz devam edin canım o zaman oynamaya yine çıkar demekki...demi kaçayım ben en iyisi, evi baştan sona yenilemezsen gelmem diyim
şaka biyana eşim değişterelim diyorda ben cesaret edemedim
bitaraftan doktora falan gidiyorduk çok sıkışacaktık
ama artık yavaş yavaş başlıyacaz izinli gününde baza alacaz bakalım
sonrada yatak odası hepsine sıra gelir inşallah
oynamazmı eşim maşallah oynar en çokta at yarışı oynar
arada da ufak ufak kazanır yazın başında 3000 tutturmuştu hiç borcumuz olmasaydı direk yatak odası alabilirdik ama kira borcumuz vardı çoğu oraya gitti
bu arada ben bulaşık makinamı ketılımı ve şarjlı süpürgemi 4 sene olacak at yarışından çıkan parayla almıştık
ve 1999 da tv den araba kazanmıştım ben. çok şanslıyızdır şans oyunlarında
canım öğlen cevap yazdıydım ona yaa neyse bidaa cevaplayım kuzum hamilelik bende uyku neyim yapmıyo pek yaa dün gece erken yatem dedim 12de attım ama sıcaktan terleye terleye öldüm boğuştum yatakta resmen bilmiyom ne zaman uyuyabildim anca 2de 3te anca geliyo uykum yaa öğlende kalkıyom ya bak bu sabah 9da kalktım uyumadımda bidaa hiç esnemeye başladım ama yaa yatarım heralde birazdan kocişi bekliyom ama onunda işleri daha bitmemiş karakolda yaa off :26: çok gecikirse bekleyemeyip uyurum heralde yaa :26::26:
bakarsın hamişlikte fit olurum dimi !!!!!!
olabilir yani ben ilk hamişliğimde hiç kilo almadan doğurduydum 20. haftada...
fit anne olacağım ben fit
inşallah emdirirken filan 80 kg ye filan insem ne güzel olur
yok annem alışmış eliyle kontrol ediyor uygun bir yer buluyor oraya vuruyoz ters bir yere denk gelirse morarıyooorr
sevıncccccccc yaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yok canım bol sıvı ve bol kalsiyum içeren gıdalarinşallah hayatım emzirirken kilo veriliyor tabii şekerli şeylerin süt yaptığına inanıyorsan veremezsin sonrada
çocuğun peşine dolanmaktan eriyorsun
yaa ne güzel, benim mosmor cnm yaa göbeğim kollarımgöbek hadi neyse de kollarım kötü gözüküyo
ben çıkıyorum hanımlarrrrr işim varrr
[SUB][/SUB]
ne işin varki gece gece hayır olsun:26::26: :26:iyi hadi kolay gelsin sana byeeee
yok canım bol sıvı ve bol kalsiyum içeren gıdalar
ayrıca sebzeler ve meyve suları (taze sıkılmış)
nasıl iyi öğrenebilmişmiyimm??
ayy ne kötü görünür o morluklarr
heleki kollarındakilerr
milletde başka bişi zanneder he
koldaki morluklarıda mı öyle zannederler:26: kız boynuma filan olsa neyse de kol ne alakagöbeğimi de bi daktır görüyo allahtan ama koldakiler vahim havalar soğusada uzun kollulara geçsek:)
anlamadınmı kız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?