Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevıncccccc :101: :101: :101:

bengısu aksamda sordum cvp yazdıysan gormedım sen neden gecelere kadra oturuyosun bak basaka 10 deyınce 10 ruyasını goruyo

canım öğlen cevap yazdıydım ona yaa neyse bidaa cevaplayım kuzum hamilelik bende uyku neyim yapmıyo pek yaa dün gece erken yatem dedim 12de attım ama sıcaktan terleye terleye öldüm boğuştum yatakta resmen bilmiyom ne zaman uyuyabildim anca 2de 3te anca geliyo uykum yaa öğlende kalkıyom ya bak bu sabah 9da kalktım uyumadımda bidaa hiç esnemeye başladım ama yaa yatarım heralde birazdan kocişi bekliyom ama onunda işleri daha bitmemiş karakolda yaa off :26: çok gecikirse bekleyemeyip uyurum heralde yaa :26::26:

sevinç kız niye dalga geçmiyon annem sen
niye koca totolu demiyonnn hııııı?????
kızmam hee hemde hiççç kızmammm
napiimm barışmak zorunda kaldım kurtulamayınca onlardan

yok kızz ne dalga geçecem ben kendiyle barışık karıları sewerim
başak karısı gibi saklaasan inkar etsen dalga geçerdim

yok kızz ne dalga geçecem ben kendiyle barışık karıları sewerim
başak karısı gibi saklaasan inkar etsen dalga geçerdim

bakarsın hamişlikte fit olurum dimi !!!!!!
olabilir yani ben ilk hamişliğimde hiç kilo almadan doğurduydum 20. haftada...
fit anne olacağım ben fit
inşallah emdirirken filan 80 kg ye filan insem ne güzel olur

gecmıse bakmıyorum annemde uyumaya calıs erken kalk daha saglıklıymıs ben hamıs olmadıgım ıcın dıyenlerın yalancısıyım 2.3 gec yatıyosunn off bende yata gırıyom sıcakdan yatılmıyo

bu arada hacer cınsıyetını soledımı :44:
söylememiş

şanşa bak yaa maşallah baya açıkmış gerçekten... siz devam edin canım o zaman oynamaya yine çıkar demekki...

cnm sabah erken kalkacaksın sonra bak nsl geliyo uykun ben bu saate kadar nasıl oturdum şaşırıyorum valla, hormonlar bastırıyo,bi süre sonra artar seninde uyku halin..

bakarsın hamişlikte fit olurum dimi !!!!!!
olabilir yani ben ilk hamişliğimde hiç kilo almadan doğurduydum 20. haftada...
fit anne olacağım ben fit
inşallah emdirirken filan 80 kg ye filan insem ne güzel olur

inşallah hayatım emzirirken kilo veriliyor tabii şekerli şeylerin süt yaptığına inanıyorsan veremezsin sonrada
çocuğun peşine dolanmaktan eriyorsun

ayy bengii ben nasıl uyuyorum biliyonmu şişiyo gözlerim uyumaktn uyumazsam yanıyo gözlerimin içi
gündüz 2-3 saat uyuyorum gece 10 da yatsam uyurum ama kocişimi bekliyomm
sabak ta erken kalkamıyomm fosur fosur uyuyomm
ki ben 4-5 saatlik uykuyla 48 saat filan ayakta dururdum esneme bile gelmezdi

inşallah hayatım emzirirken kilo veriliyor tabii şekerli şeylerin süt yaptığına inanıyorsan veremezsin sonrada
çocuğun peşine dolanmaktan eriyorsun
yok canım bol sıvı ve bol kalsiyum içeren gıdalar
ayrıca sebzeler ve meyve suları (taze sıkılmış)
nasıl iyi öğrenebilmişmiyimm??
yaa ne güzel, benim mosmor cnm yaa göbeğim kollarım göbek hadi neyse de kollarım kötü gözüküyo

ayy ne kötü görünür o morluklarr
heleki kollarındakilerr
milletde başka bişi zanneder he

koldaki morluklarıda mı öyle zannederler:26: kız boynuma filan olsa neyse de kol ne alaka göbeğimi de bi daktır görüyo allahtan ama koldakiler vahim havalar soğusada uzun kollulara geçsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…