Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yatağı büyüyebilio yanii 16 yasına kadar kullanabılıoo ben aldım kısmet olmadı bebeğime Eki Görüntüle 499971 Eki Görüntüle 499971
canım duruyomu evde işşallah yoktur evde çok zor olur snein içinrabbim evlatlarımıza ömür versincanım işşallah acı göstermesin işşallahcanım kaç tl aldınız ben şahsem dogum etsem bile kıyafeti yeter inan bir hastane çıkışı alıcam 1 adet daha yeter rabbim kullanmayı nasip etsin ben beyendim bir takım altı yataklı altını çeliyosun hem beşşikte yatar bebekkardeşidealtında 2 milyar 750 demişlerdi ama şimdi allah bilir kaç tl
kız 78 oldum deyip kzıyo len şam baba tatalısı yaptım gooyle aldım ama dagılşdı ya şöyle kalıp gibiistiyo eşimde nasıl yaparım ikidir rezil oldum bebem senin tarigi alamadım ne yalan söylüyüm o gün hastalandımya ben sen gene yazarmısın zahmet olmazsa
bende cevap vermeyi sevmem ama aleyküm selam diyeyim
canım kim biliri belkim kullanırsın umudunu yitirme ben ömürümde ana kucagı küveti puset seni dünyanın kıyafeti baddaniyesi var kıyafetleri eşim sandıga attı digerlerini kardeşimin eşine verdim o kullanıyo içim acıdı ama onları kullanırken görünceeşim sen hamile kal ben sana gene alırım dedi 11 sene sonra dogum etsem varya çok şansılı bir bebek olucek allahın izniylerabbim eşime ömür versinde geirisi boş bebem ya

başak karısı nirdeee :76::76::76::76::76:

noldu moraline canım kim ne yaptııı
nereye kayboldun gııı moralin niye bozuk kim ne yaptıııı:26::26::26:

Eki Görüntüle 499993
korkma bişi olmazzzz seni merak bile etmiştim

he biliyom

delükten baktım arada

pc başında fazla oturamıyom, dünden bu yana kasılmalar devam ediyor, geceden beri inceden sancılar giriyo

son trimester olduğun için mi bööle zorlaşıyo yoksam başka durumlarmı var:106:

dün ağır bi kova kaldırdım ondan sonra oldu:106:

korktum moralim ona bozuk:106: yatıyom bende

kocam aaşama yine doktora gidek dedi

bakakta görek:106:

evt cnm evde napım alıstım artık zor gelıor ama 4 bine almıstık canım

ağır kovamıııııııııııııııııııııııııııııııı
oracıkta suyun patlasa ve doğursaydın napardın acabaaaaaaa

bişe kaldırma artık yeterrrr
Eki Görüntüle 499998

o da seney kalsın iyi iş yaptınız bu ara maaşalah

bebke gelmeden güzel değişiklik oldu

bebekle beraber zor olurdu:106:
ewet parkelerde bi döşenseydiii
kışın sıcak olurdu azda olsa yoksa yerler karoo ve çok soğuk oluyordu
heryere halıflex döşeyip üstüne halı seriyom banamısın demiyor

olabilir du deneyim

canım neden ağır kaldırıyosun dikkat etsene kendine
ben şimdi bile kaldırmıyom ağır şeyler balkonu yıkarken bile 3 defada taşıyorum suyu

hiç değilsin
hem ben kıyamet kopacak ondan bizdemi korksak dedimdi senden değil yani:93:

nazo bida köye gitmicen dimi

şimdilik ufukta öyle bişey yok
ama gitmesemde kalmasamda o köy benim köyümdür
neden çokmu özledin beni

evt cnm evde napım alıstım artık zor gelıor ama 4 bine almıstık canım

canım odasını açma bari bende bebek odamda oturuyorum malesef bebek odasında ne var nen yok atmıştım dışarı içeri yeni kanepe halı aldımıştım ama nasip olmayınca eşim oturma odası yaptı burayı malesef gerçekle yaşaman laızim dedialıştım artık canım ya sende kapısını açma ilaç kullanıyomuusn peki bak bendede çıktı bende homoisiteyin çıktı ilaç kullanıyorum 4 adet doktorum verdi hamşile kalınca 06 klessi igne kulanıcam kızlar benbriaz uzanayım malum oruç çok zorluyo beni sonra gellrim olurmu

bulasık makınemı bosaltım

geldım kız basak agır kovayı nedne kaldıryon kendını eskı karılardanmı zannettın dogumyapıp tarlaya gıdenlerden

he balkonu yıkıyodum:106:

ne desen haklısın
karı mileti işte bazen kafası almıyo:106:
geçen günki yağmurda çamur gibi olmştu balkon
kaynoş iki kez uyardığım halde balkona çıkıp eve girdi:106:
bişi desem suçlu olcam:106:
yıkamadanda olmuyo yani
kocama desem herşeyi fırt fırt yapıyo:106:
hakikaten bunalıma girmemek zor:106:

kız niye ağır kova kaldırıyon bebeğemi kendinemi kastın var delürdünmü karıı..

canım benım bak yenı panık atagın gecmıs uzme kendını daha fazla napalım bızım sınavımız böyleymişş sen daha ne aslanlar dogurursun allahın ıznıylee... ben sımdı folık ve aspırın kullanıorum hamıle kalınca ıgne olcamm allah kabul etsın orucunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…