canım duruyomu evde işşallah yoktur evde çok zor olur snein içinyatağı büyüyebilio yanii 16 yasına kadar kullanabılıoo ben aldım kısmet olmadı bebeğimeEki Görüntüle 499971 Eki Görüntüle 499971
kız 78 oldum deyip kzıyo len şam baba tatalısı yaptım gooyle aldım ama dagılşdı ya şöyle kalıp gibiistiyo eşimde nasıl yaparımşam babanın tarifini ver bakim çok sewerim
sana burdan un kurabiyesi tarifi yazmıştım aldınmı
böyle ısırınca ağzının içinde dağılıveriyor süper
bu kadar hamur işi yapıp yememek nasıl bir duygu herifide kurutmuşsun adam zapzayıf
selam belinay ayenn sevinç vilmaa nazemir canum, pasam Biricikimmm
selamıma cevap vermek zorunda diilsinizz
hiçs evmem selam vermeyi
en sevdiğim şey muhabbete bodosloma dalmaktır
şimdi niye slm verdim bilmiyorum
bak kızdım kendime şimdi
canım kim biliri belkim kullanırsın umudunu yitirme ben ömürümde ana kucagı küveti puset seni dünyanın kıyafeti baddaniyesi var kıyafetleri eşim sandıga attı digerlerini kardeşimin eşine verdim o kullanıyo içim acıdı ama onları kullanırken görüncebiz oğluma herşeyi kaliteli aldık ve çok temiz kullandık sonrada paket ettim kaldırdım
geçende bebek arabası ve yürüteci kilerdeydi onu çıkardık örtülerini yıkadık sildik
paket ettik kaldırdık içim cızzz etti
eşime dedim oldu oldu oğlumun kardeşi kullanır olmazsada
birine veririz sevabına kullansın dedim
anakucağı
sepet beşik
karyolası
bebek arabası
yürüteci
salıncağı
kangurursu
bebek çantası
hepsi gıcır gıcır yıkanmış paketlenmiş
hemde sarılarak dedi kesin kıyamet kopacak
evet hemde sarılmış:18::18::18::18::18:
hemde sarılarak dedi kesin kıyamet kopacak
evet hemde sarılmış:18::18::18::18::18:
başak karısı nirdeee :76::76::76::76::76:
noldu moraline canım kim ne yaptııı
nereye kayboldun gııı moralin niye bozuk kim ne yaptıııı:26::26::26:
kız psikoooooo face ekledim senin resim yok benim vr haksızlık deelmi buuu
canım duruyomu evde işşallah yoktur evde çok zor olur snein içinrabbim evlatlarımıza ömür versincanım işşallah acı göstermesin işşallah canım kaç tl aldınız ben şahsem dogum etsem bile kıyafeti yeter inan bir hastane çıkışı alıcam 1 adet daha yeter rabbim kullanmayı nasip etsin ben beyendim bir takım altı yataklı altını çeliyosun hem beşşikte yatar bebekkardeşidealtında 2 milyar 750 demişlerdi ama şimdi allah bilir kaç tl
kız 78 oldum deyip kzıyo len şam baba tatalısı yaptım gooyle aldım ama dagılşdı ya şöyle kalıp gibiistiyo eşimde nasıl yaparımikidir rezil oldum bebem senin tarigi alamadım ne yalan söylüyüm o gün hastalandımya ben sen gene yazarmısın zahmet olmazsa
bende cevap vermeyi sevmem ama aleyküm selam diyeyim
canım kim biliri belkim kullanırsın umudunu yitirme ben ömürümde ana kucagı küveti puset seni dünyanın kıyafeti baddaniyesi var kıyafetleri eşim sandıga attı digerlerini kardeşimin eşine verdim o kullanıyo içim acıdı ama onları kullanırken görünceeşim sen hamile kal ben sana gene alırım dedi 11 sene sonra dogum etsem varya çok şansılı bir bebek olucek allahın izniyle rabbim eşime ömür versinde geirisi boş bebem ya
bende cevap vermeyi sevmem ama aleyküm selam diyeyim
bizdemi korksak acep:18::18::18:
yok banyoya bu sene al atmayacaz
he biliyom
delükten baktım arada
pc başında fazla oturamıyom, dünden bu yana kasılmalar devam ediyor, geceden beri inceden sancılar giriyo
son trimester olduğun için mi bööle zorlaşıyo yoksam başka durumlarmı var:106:
dün ağır bi kova kaldırdım ondan sonra oldu:106:
korktum moralim ona bozuk:106: yatıyom bende
kocam aaşama yine doktora gidek dedi
bakakta görek:106:
ewet parkelerde bi döşenseydiiio da seney kalsın iyi iş yaptınız bu ara maaşalah
bebke gelmeden güzel değişiklik oldu
bebekle beraber zor olurdu:106:
he biliyom
delükten baktım arada
pc başında fazla oturamıyom, dünden bu yana kasılmalar devam ediyor, geceden beri inceden sancılar giriyo
son trimester olduğun için mi bööle zorlaşıyo yoksam başka durumlarmı var:106:
dün ağır bi kova kaldırdım ondan sonra oldu:106:
korktum moralim ona bozuk:106: yatıyom bende
kocam aaşama yine doktora gidek dedi
bakakta görek:106:
Eki Görüntüle 499996 niyeki ben eli maşalımıyım
nazo bida köye gitmicen dimi
evt cnm evde napım alıstım artık zor gelıor ama4 bine almıstık canım
ağır kovamıııııııııııııııııııııııııııııııı
oracıkta suyun patlasa ve doğursaydın napardın acabaaaaaaa
bişe kaldırma artık yeterrrr
Eki Görüntüle 499998
canım odasını açma bari bende bebek odamda oturuyorum malesef bebek odasında ne var nen yok atmıştım dışarı içeri yeni kanepe halı aldımıştım ama nasip olmayınca eşim oturma odası yaptı burayı malesef gerçekle yaşaman laızim dedialıştım artık canım ya sende kapısını açma ilaç kullanıyomuusn peki bak bendede çıktı bende homoisiteyin çıktı ilaç kullanıyorum 4 adet doktorum verdi hamşile kalınca 06 klessi igne kulanıcam kızlar benbriaz uzanayım malum oruç çok zorluyo beni sonra gellrim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?