Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şam babanın tarifini ver bakim çok sewerim
sana burdan un kurabiyesi tarifi yazmıştım aldınmı
böyle ısırınca ağzının içinde dağılıveriyor süper
bu kadar hamur işi yapıp yememek nasıl bir duygu herifide kurutmuşsun adam zapzayıf

bende hamıs kalırsammm

beyaz takım ıstıyorummmmm karyolası buyuk olck dolabı falannnn

bıde setep besık alcazzzz ayy bız herseyı sectık

bende hamıs kalırsammm

beyaz takım ıstıyorummmmm karyolası buyuk olck dolabı falannnn

bıde setep besık alcazzzz ayy bız herseyı sectık

inşallah canım yaaaa bizde sepet beşik almıştık yatak odasına koyduk sonra oturma odasına gerçi ben oğlumu anakucağına koyar ewde yanımda gezdirirdim kusarda boğulur diye ödüm patlardıı

benimkide benden çok yer kilo almaz sanki onun yedikleri bana yarıyor

ayen canım o karyolalar çok kullanışlı değil yaaa
komidin çıkınca çok komik bir yatak modeli kalıyor o ölçüde mekan yatak bile bulamadı arkadaşım
boş kalan yere minder felan koydu üstüne örtü aldı oda kocaman oldu çok komik durdu yatağı büyütünce
haberiniz olsun benimkiside onun yanı komideinsiz olandan altında dört tane çekmecesi var veee
turuncuuu kremm

Son düzenleme:
inşallah canım yaaaa bizde sepet beşik almıştık yatak odasına koyduk sonra oturma odasına gerçi ben oğlumu anakucağına koyar ewde yanımda gezdirirdim kusarda boğulur diye ödüm patlardıı
gecen haberlerde cıktı ya ayy rabbım uzun omurlu evlt versınn sepet besıgı ananesı alck bu akıma gelen altınlarla alcm

bende yatarken yemek su falan verince tıkanıyorya ödüm kopuyor boğulacak diye
bu arada bu sabah rüyamda bebek gördüm rüyamda bayadır görmüyodum bakalım kim hamile çıkacak

selam belinay ayenn sevinç vilmaa nazemir canum, pasam Biricikimmm

selamıma cevap vermek zorunda diilsinizz

hiçs evmem selam vermeyi

en sevdiğim şey muhabbete bodosloma dalmaktır

şimdi niye slm verdim bilmiyorum

bak kızdım kendime şimdi

biz oğluma herşeyi kaliteli aldık ve çok temiz kullandık sonrada paket ettim kaldırdım
geçende bebek arabası ve yürüteci kilerdeydi onu çıkardık örtülerini yıkadık sildik
paket ettik kaldırdık içim cızzz etti
eşime dedim oldu oldu oğlumun kardeşi kullanır olmazsada
birine veririz sevabına kullansın dedim
anakucağı
sepet beşik
karyolası
bebek arabası
yürüteci
salıncağı
kangurursu
bebek çantası
hepsi gıcır gıcır yıkanmış paketlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…