bilmiş karı ne olucek
bende dünden söylüyüm yaptıklarımı
mercimek çorbası kızmızı süzme
fırında tavuk lu patates
şam baba tatalısı
açma
un kurabiyesi
salata yapıcem
belkim pilav yaparım ama yapmıcam daha yeni bitti cacık düşünüyorum yanına benim canım ne isterse onu yaparım malum diyetteyim hem benim bugün karnım acıktı ya
yatağı büyüyebilio yanii 16 yasına kadar kullanabılıoo ben aldım kısmet olmadı bebeğimeEki Görüntüle 499971 Eki Görüntüle 499971
esı ıle sorunları vardı sureklı ıcerı gıdp esıne tel acıyomus kafası dalgınmıs tekmeyı attılar yaa dusene
bende hamıs kalırsammm
beyaz takım ıstıyorummmmm karyolası buyuk olck dolabı falannnn
bıde setep besık alcazzzz ayy bız herseyı sectık
şam babanın tarifini ver bakim çok sewerim
sana burdan un kurabiyesi tarifi yazmıştım aldınmı
böyle ısırınca ağzının içinde dağılıveriyor süper
bu kadar hamur işi yapıp yememek nasıl bir duygu herifide kurutmuşsun adam zapzayıf
yatağı büyüyebilio yanii 16 yasına kadar kullanabılıoo ben aldım kısmet olmadı bebeğimeEki Görüntüle 499971 Eki Görüntüle 499971
gecen haberlerde cıktı yainşallah canım yaaaa bizde sepet beşik almıştık yatak odasına koyduk sonra oturma odasına gerçi ben oğlumu anakucağına koyar ewde yanımda gezdirirdim kusarda boğulur diye ödüm patlardıı
bende bundan ıstıyorummm komsuda var ama kupları falan farlı bırazzz
canım sen dusukmu yaptıydın nedne erken aldın :44::44::44:
ı
inşallah canım yaaaa bizde sepet beşik almıştık yatak odasına koyduk sonra oturma odasına gerçi ben oğlumu anakucağına koyar ewde yanımda gezdirirdim kusarda boğulur diye ödüm patlardıı
yazık olmuş iyice çıkmaza girdiler şimdi
bende bundan ıstıyorummm komsuda var ama kupları falan farlı bırazzz
canım sen dusukmu yaptıydın nedne erken aldın :44::44::44:
ı
çok güzelmiş canım olsun kısmet değilmiş daha iyilerini alırsın inşallah başak karısı görmesin bayılır beyaz istiyordu o karı
6 ay bıtmıstı cnm kaybettım kalbı durdu... ya nebılım begenınce aldık hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?