• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm yumurta çatladığında olduu akıntım sat tan sonra 1 hafta fln kuru kalmışımdır heralde ..
benim sat 21 iydi..ama 5 günlük bi gecikme yaşamıştımm :(çok ümitlenmiştim kiiii kırmızı kartı yedim :(
bende en sonki satı baz alıyorumm yani dedim 21inden 21ine engeç bakalım nelr olcakk ama yarın dr.a gidebilirimm dayanamazsam yada test mi alsamm puffffffff beklemekk ölüm gibi resmennn :37::37::37:
senin bat nezmn cnm???

benım bat mat yok canım:1::1::1::1::1:
bu ay korumuyorumm okumadn sanırım kuzum hastaneye gıdıp gelıyorum bu aralar guatrm pkom falan var ocak ayında ılac tedavısıe baslayacam:31::31::31:
bence test yapma bekle bıtanemmm hele gunun gecsın bı nıye dok gıdecen

basbasa bısey yapıncada sıkılrım dıye:1::1::1:
dısarı cıksak burda nereye gıdebılırız dıye dusunuyorum :31::31:
cagırırm kız kaynanamları annamlerı basıma toplarımdaa :1::1: degısık bısey olsun ıstyrm ama bulamıyorum:9::9::9::9:

:1::1:
valla ben tek başıma otururum da yine de kaynanamları çağırmam.
tabii bu da onların davranışlarından kaynaklanıyor.
rahatsız oluyorum onların yanında.
ben yalnızlığı sessizliği çok severim.
tek başıma partiyi de:66:

Son düzenleme:
aaa bak bana da erkek gibi gelmşti nedense. sanırım avatardaki sıpa yüzünden öyle hissettim.
evet cnm hücre yenilemeye göre bakıcaktım bende genel de çıkıyor diyorlar.
çin takviminde de tabii kendi yaşın değil çin takvimi yaşın olması gerekiyor.

peki çin takvimi yaşında 1 yaş ekliyorsun dimi yaşına.

benimkine iki yaş eklemem gerekti başakcım
bu arada ben de çıkıyorum artık rahatsızlandım canım
öpüyorum:16:

:1::1:
valla ben tek başıma otururum da yine de kaynanamları çağırmam.
tabii bu da onların davranışlarından kaynaklanıyor.
rahatsız oluyorum onların yanında.
ben yalnızlığı sessizliği çok severim.
tek başıma partiyi de

ben hıc kın tutumam kuzum aslanda kaynanamlar bana cook ılgısızdır bana gelsınler ama ben hıc gıtmeyım gorumcem cook suratsız esım olmayınca tek kalıyorum resmen onlarda:27::27:
ama ıste dayanamıyorum cagırıyorum belkımde cagırmam ya ankarada eglenmek ıcın nereye gıdebılrzkı:1::1::1::1::1:

ben hıc kın tutumam kuzum aslanda kaynanamlar bana cook ılgısızdır bana gelsınler ama ben hıc gıtmeyım gorumcem cook suratsız esım olmayınca tek kalıyorum resmen onlarda:27::27:
ama ıste dayanamıyorum cagırıyorum belkımde cagırmam ya ankarada eglenmek ıcın nereye gıdebılrzkı:1::1::1::1::1:

biz de sennle çokbyakınmışız
acaba karşılaştkmı

:1::1::1: ola bılır canım ortak arkadasımız bıle olabılır:44::44::44:

evet cnm olabilir gerçekten.biraz didiklersek belkim akraba bile çıkarız.:1::1:

canlarım benim çıkmam grek kocam gelicek birazdan.
yarın sabahtan buradyım inşallah.
kendinize iyi davranın.
hayırlı geceler,
tatlı rüyalr

evet cnm olabilir gerçekten.biraz didiklersek belkim akraba bile çıkarız.:1::1:

canlarım benim çıkmam grek kocam gelicek birazdan.
yarın sabahtan buradyım inşallah.
kendinize iyi davranın.
hayırlı geceler,
tatlı rüyalr

ıyı geceler canım ben dukkanın kıtler anahtarı paspasın altına koyarım :60: :60:
bı dıdıkleyelım canımm belkım tanısıyoruzdur bıle:1::1::1:
optum:16::16::16::16::16::16::16:

benım bat mat yok canım:1::1::1::1::1:
bu ay korumuyorumm okumadn sanırım kuzum hastaneye gıdıp gelıyorum bu aralar guatrm pkom falan var ocak ayında ılac tedavısıe baslayacam:31::31::31:
bence test yapma bekle bıtanemmm hele gunun gecsın bı nıye dok gıdecen

cnm akılmı kaldı bende bebiş düşünmekten kafayı sıyırdımm sayılır pardonn kuzumm
doktora giderim dedim ama gitmem wazgeçtim test te yapmıcam çarşambaya kadar gelmesse eğer o zaman yaparım bakalım kısmett......

bu arada hepinize iyi gecelerrrrrrrr miss kokulu öpücüklerimi yolluyorum sizlere :)

cnm akılmı kaldı bende bebiş düşünmekten kafayı sıyırdımm sayılır pardonn kuzumm
doktora giderim dedim ama gitmem wazgeçtim test te yapmıcam çarşambaya kadar gelmesse eğer o zaman yaparım bakalım kısmett......

bu arada hepinize iyi gecelerrrrrrrr miss kokulu öpücüklerimi yolluyorum sizlere :)

inş bebişin gelir canım ya senın neden gelmıyo sıpaa
:16::16::16: iyi geceler kuzum

kız başak açtım tükanı:51: getir poğaçaları,dolunay simitler senin,pınar börekler senden,nazemir çayıda sen koy kuzum,gamze peynir senin,belinay zeytin senin,zeynep domates salatalıkları sen kes annem,sara abla yeter pelin yeşil myhoş karanfil seray ve adını hatırlayamadığım kızlarr hadeeee kahvaltıyaaaaaaaa.....:56::56::56::56:
sabah sabah bu ne yaaa kimse yokk cıks cıks:20::20:
sizi uykucular sizii:19::19:
neyse bende çıkıp yatayım bariiiiiiii

herkese benden kocaman güünayyyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn:3::3::3::51::51::51::51:

Son düzenleme:
sayın tkb
bugün sabah sabah yaptığım araştırmada eda33 ve sesa24 adlı hatunlarımızın paylaşım yapmadıklarını gördüm.
sizden bu konuyu araştırmanızı ve araştırma sonuçlarınızı en kısa sürede bana bildirmenizi önemle rica ederim.

t.k.b. onay kurulu!!

kız başak açtım tükanı:51: getir poğaçaları,dolunay simitler senin,pınar börekler senden,nazemir çayıda sen koy kuzum,gamze peynir senin,belinay zeytin senin,zeynep domates salatalıkları sen kes annem,sara abla yeter pelin yeşil myhoş karanfil seray ve adını hatırlayamadığım kızlarr hadeeee kahvaltıyaaaaaaaa.....:56::56::56::56:

herkese benden kocaman güünayyyyyyyddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn:3::3::3::51::51::51::51:

günaydınn tatlımmm ben börekleri yaptım ama kızlar yok valla ac kaldık desene uykucu ayol bu tpoigin hatunlarııı herkese günaydınnlar olsunn iyi bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle topigin güzel hatunlarııııı:103::103::103:

dükkanı erenayefe acmıs kapamıs bende aldım anahtarı paspasın altından artık acıyım dedim bizim kızlara kaldıksak ooo 12 gelirler herhalde kahvaltı :56: yerinede öglen yemegi yeriz artıkınnnn:9::9::9::9:

eroşum kahvaltıyı hazırlayıp devirmişin totoyu yatmışsın geri
geldikki erenay uyumuş:30::30::30:
dükkanı erenayefe acmıs kapamıs bende aldım anahtarı paspasın altından artık acıyım dedim bizim kızlara kaldıksak ooo 12 gelirler herhalde kahvaltı :56: yerinede öglen yemegi yeriz artıkınnnn:9::9::9::9:
günaydın pınarcım.
dolunay yok bugün hayırdır inşallah:26:
senin de avatar süper kim o bebek.
intten mi buldun

günaydınn tatlımmm ben börekleri yaptım ama kızlar yok valla ac kaldık desene uykucu ayol bu tpoigin hatunlarııı herkese günaydınnlar olsunn iyi bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle topigin güzel hatunlarııııı:103::103::103:
ayy geç kaldım kahvaltıyaaaaa
börekler neli kuzummm neyse farketmez yeriz nasılsa
aynen bizim kızlar tembel aazıcıkın 11 den aşağı kalkan yo maşallahh
çalışmasanız sizde tembel olurdunuz valla

günaydın pınarcım.
intten mi buldun

kuzum kahvaltıyı yemedim sizi bekledim ama uyuyakalmışım işteeee
günaydıınnn

günaydın pınarcım.
intten mi buldun

günaydın canımm dolunay daha gelmedi internetten buldumm cok tatlı masallah allah anasına babasına bagıslasın yavrumu onu gördükce icim acılıyooo vallaa:16::16::21::21::21::21::21::21::21:

Back
X