Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya ben takmıyorum gec olsul guc olmus ama ne bıleyım tuafıma gıttı ondan beklemezdım herkez 1 yıl olmus ısteyelı erken dıyo hayır erken degıl olması lazımdı yasım kucuk dıyo herkez ben hem kucuk gosterdıgımı soylerle yoo ole degılsın dıyooo off kendılerı kadın gbı olmus bakmıyolar bana laff dıyo aman mıralımı bozmam degmez sevıcn bana hamılesın dıyo o da yeter

Kizzz bir agda yaptirsan baska bise kullanmazsin cok rahatim ben
mis gibi hemde yumusacikkk oluyooo

zaten epılayyonum daha gelmedı zaar onlaeın oldu yenısı alcm tım ama agdaya gıdersem almam bı korkmasam bı kere aldrsam bıda korkmam daa kendım yapa bılsem offfffffffff esım kuafore gtme oranamı bakacaklar dıyo delı

inatcı karııı yarın öglen yazar bıldırrım gebişmiyim göbüşmüyüm
Gobus gobus

dimi hayatimmm bebeeem

SEVİNÇ bende kaşlarımı hep kendim alıyorum,kuaförler incecik yapıyor..

BİRİCİK bende merk ettim kız git kan testi yaptır varsa çıkar bebeammm..

BAŞAK gel salatalık soyarım sana hemde mis gibi yerli adana salatalığı,istanbuldaki gibi değil..

aa cok terbıyesızmıs arkadsın canım kusura bakmaa ben boyle ınsanlarla görusmem ya benı huzursus eder cunkuu sevunc dıosa vardıır bi hıkmettt :82::126:

kız benimkide öyle diyor etrafa baktınmı ya kamera falan varsa ne olucak diyor kıskanç işte ne olucak..

Giii kocise denmez boyle seyler izin vermezler bacak agdasina gidiyom dicen gizliden yaptircen

aa cok terbıyesızmıs arkadsın canım kusura bakmaa ben boyle ınsanlarla görusmem ya benı huzursus eder cunkuu sevunc dıosa vardıır bi hıkmettt :82::126:

sevınc dıyo ama ayy bıd e hamıs olursam ben bu karıyaaa neler yaparım

kız benimkide öyle diyor etrafa baktınmı ya kamera falan varsa ne olucak diyor kıskanç işte ne olucak..

benım bura guvenılırde kıskanıyo ıste deı adam ama gıdecem hamıs kalırsam sonn aylar ne olck

kız sende mi istiyon hemen sanada soyarım bebeamm...kız hepinizi çaya çağırmıştım yaa başak hamiş diye salatalık istedi ondan yazdım,yiwrum benim kuzum

adım gecmemsı ksıkanım soy bende cay sevmem salatalık yeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…