Gel senide parlatim hec killi bir kari degilim ama bu kaslardan dertliyim cok cabuk cikiyoooo
Yohhhh bebam bi degisiklik yok olsada suprus olarrr
Ne cene caliyon oyle insanlarla telini verde ben arayim cene calak basak karisinun tel verecee yok
Biiricik pedi cikardinmi gelen goden varmi miraktayim
:26:
benım 15 gunde cıkıyo kuafrde aldırıyom ben off agdadan korkuyom ark gel hallederık dıyo :18::18::18::18:
deısmıolar aslında aynılarda sadece bazı yasadıgın olumsuzluklarda kendılerını fıkırlerını bellı edıolar uyus karılar sende tedavıylee hee olacak ama iyi saglıklı hayırlı olacak ınsallah deseydınn
Kizzz bir agda yaptirsan baska bise kullanmazsin cok rahatim ben
mis gibi hemde yumusacikkk oluyooo
Gobus gobusinatcı karıııyarın öglen yazar bıldırrım gebişmiyim göbüşmüyüm
ya ben takmıyorum gec olsul guc olmus ama ne bıleyım tuafıma gıttı ondan beklemezdım herkez 1 yıl olmus ısteyelı erken dıyo hayır erken degıl olması lazımdı yasım kucuk dıyo herkez ben hem kucuk gosterdıgımı soylerle yoo ole degılsın dıyooo off kendılerı kadın gbı olmus bakmıyolar bana laff dıyoaman mıralımı bozmam degmez sevıcn bana hamılesın dıyo o da yeter
ya ben takmıyorum gec olsul guc olmus ama ne bıleyım tuafıma gıttı ondan beklemezdım herkez 1 yıl olmus ısteyelı erken dıyo hayır erken degıl olması lazımdı yasım kucuk dıyo herkez ben hem kucuk gosterdıgımı soylerle yoo ole degılsın dıyooo off kendılerı kadın gbı olmus bakmıyolar bana laff dıyoaman mıralımı bozmam degmez sevıcn bana hamılesın dıyo o da yeter
zaten epılayyonum daha gelmedı zaar onlaeın olduyenısı alcm tım ama agdaya gıdersem almam bı korkmasam bı kere aldrsam bıda korkmam daa kendım yapa bılsem offfffffffff esım kuafore gtme oranamı bakacaklar dıyo delı
SEVİNÇ bende kaşlarımı hep kendim alıyorum,kuaförler incecik yapıyor..
BİRİCİK bende merk ettim kız git kan testi yaptır varsa çıkar bebeammm..
BAŞAK gel salatalık soyarım sana hemde mis gibi yerli adana salatalığı,istanbuldaki gibi değil..
zaten epılayyonum daha gelmedı zaar onlaeın olduyenısı alcm tım ama agdaya gıdersem almam bı korkmasam bı kere aldrsam bıda korkmam daa kendım yapa bılsem offfffffffff esım kuafore gtme oranamı bakacaklar dıyo delı
Giii kocise denmez boyle seyler izin vermezler bacak agdasina gidiyom dicen gizliden yaptircen
Giii kocise denmez boyle seyler izin vermezler bacak agdasina gidiyom dicen gizliden yaptircen
Bos ver sende kafana gore takilkocısım bugun gec gelcek
Offf yoksa gelde bu yukun altindan kalkaa cok terbıyesızmıs arkadsın canım kusura bakmaa ben boyle ınsanlarla görusmem ya benı huzursus eder cunkuusevunc dıosa vardıır bi hıkmettt :82::126:
aa cok terbıyesızmıs arkadsın canım kusura bakmaa ben boyle ınsanlarla görusmem ya benı huzursus eder cunkuusevunc dıosa vardıır bi hıkmettt :82::126:
kız benimkide öyle diyor etrafa baktınmı ya kamera falan varsa ne olucak diyor kıskanç işte ne olucak..
kız sende mi istiyon hemen sanada soyarım bebeamm...kız hepinizi çaya çağırmıştım yaa başak hamiş diye salatalık istedi ondan yazdım,yiwrum benim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?