Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarrr beni costurmyin gidip test alirim ama uzulucm yine
Puffff omrumden omur gidiyo bu donemlerimde
Bi ewladim olsa hayirlidiylada rahatlasam

Ayen den hecmi ogrenmediniz kari bata 10 kala test yapmis
biricik seni umutlandirmak istemem eger yoksa cok uzulursun biliyom ama
cok umutluyum senden Allah yuzumuzu kara cikarmasin

gı me uzulecen kan <or oluyo ama ıdrar artık bana baasıt gelıyo bakıyom cıkmadı hemen cope unutup gıdıyom

hayırlısı canım uzulme ınsallah hamılesındır zateı sevıcn dıyo ya kesın bugun yarın kalırsın

yaa üzülme canım olacak inşaallah ama yaptırsan belirsizlikten kurtulursun..walla ben olsam şimdiye kadar yapmıştım...ama kan testi daha garanti..yarında haftasonu yakın eczane warsa al yap istersen:44:

hamıleyken karnım baya buyumustu cok zorduu göremıodum kukuşu jılete alıstrdım guclendı iyice kıl kökleri napıcam bılmıorum agda cok agrıtır:18::18::18:

Belkude hamissin :18: hamisliktede olur :18:

cengelkoye gitti zaar
kocayi bulmusken yuruyus yapti zaaar

buda mı belırtısı karı hersyı hamsılıge yordun sarı sarı akıyo bole beyaazyumurta akı gıbı degıl bakkk sonunda benıde hamslıge ınandıracan snra kırmzı kartı yıyecem sorarım ozman sana Eki Görüntüle 500147

hamıleyken karnım baya buyumustu cok zorduu göremıodum kukuşu jılete alıstrdım guclendı iyice kıl kökleri napıcam bılmıorum agda cok agrıtır:18::18::18:

bende hamileyken sık doktora gittiğim için öyle olmuştu,tekrar ağdaya döndükte iki üç sefer sonra inceliyor canım..biraz acılı oluyor ama ne yapalım..

Ayen den hecmi ogrenmediniz kari bata 10 kala test yapmis
biricik seni umutlandirmak istemem eger yoksa cok uzulursun biliyom ama
cok umutluyum senden Allah yuzumuzu kara cikarmasin

İnsaallahh cnmmm
Senin hislerine guveniyorum wee birasdan test almaya gidiyorummm
Hem10eylul bizim dugun tarihimiz ayy neguzel olurr 2.yilimiza bebisimle girerizz

Hislerimle dalga gecmeyin tepe taklak olursunuz

ayyy irenc :120: ilk bir kac defada acir sonra yumusacik cikarrr ve acimaz ustelik azalirr

kız olabilir walla sevinç doğru söylüyo...benimde olmuştu öyle çünküüüüüüüüüüüü...

İnsaallahh cnmmm
Senin hislerine guveniyorum wee birasdan test almaya gidiyorummm
Hem10eylul bizim dugun tarihimiz ayy neguzel olurr 2.yilimiza bebisimle girerizz

ay hadi git al merakımız gitsin,inşaallah ta evlilik yıldönümünüze hediye olur bebişiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…