ellerine saglik face olmayan kari benim tweetter im da var
ben demedimmi bak biricik yapmamis bisi
cizgi hala duruyor diyor geri kayipmi olacaktiki
bırıcık yapmadınmı kız ne kahvaltısı ılk cısınle yapaydınnn:44::44:
neyse kzılar ben bı tuafıyeye gıdıp gelecem gorusuz gelınce
he kız yapmamış,bizde bekliyoz burda aslında kanda baktırsa kesin sonuç alır...
twetter li ve face li karı afiyet olsun
Bosuna gitme
ıctım ya ben hzılıyım
Saol ellerine saglikgiz bu tkb nerdee dogurdumu yoksa
iyi afiyet olsun....kız bende çayı falan hızlı içerim ağzında tenekemi var derler yanmıyomu diye
yoksa ağrısımı var daha kız bunun kocası gerçekten bu kıza yardım etmiyo hiç yaaa...terazi burcu demiş yaa ay ben babamdan biliyom suyu bile ayaklarına isterler..
Bende oyleyim aksam misafir bir bardak cay icene kadar ben iki bardagi bitirip bekledim 3. icin
Tel vermiyorki kari arayip sorakhic gorunmedi gerci cani istemezse ziyaretci deliginden bakiyormus
sevinç,beydağlı,belinay.biricikkk, günaydın herkese ve hoş buldum
sevinç
dr gittim ya ben böle azım kulaklarımda fshdüşmüş diye adam bi baktı 2 tane kocaman kist fsh bundan düşmüş didi tedavi falan yok git bunları düşür dedi ilaç da vermedi bi dahaki ay bakalım dedi. benim otlar ower doz yaptı zaar yumurtalar çok büyümüş bu ay onlarıda içmiyom rahat takılıyorum canım
Heee ayni ben jetgillkız ben misafirlikte bazen utanıp elimde saklarım herkesten önce bitirmişsem gerçi benden hızlı içenlerde vardır ama bizim ailede en hızlı yiyip içen benim...
sevinç,beydağlı,belinay.biricikkk, günaydın herkese ve hoş buldum
sevinç
dr gittim ya ben böle azım kulaklarımda fshdüşmüş diye adam bi baktı 2 tane kocaman kist fsh bundan düşmüş didi tedavi falan yok git bunları düşür dedi ilaç da vermedi bi dahaki ay bakalım dedi. benim otlar ower doz yaptı zaar yumurtalar çok büyümüş bu ay onlarıda içmiyom rahat takılıyorum canım
Biricik kuz kocana dedinmi boyle boyle oldu diyeee
herkese mutlu hafta sonları
herkese mutlu hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?