Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ellerine saglik face olmayan kari benim tweetter im da var

ben demedimmi bak biricik yapmamis bisi
cizgi hala duruyor diyor geri kayipmi olacaktiki

he kız yapmamış,bizde bekliyoz burda aslında kanda baktırsa kesin sonuç alır...

twetter li ve face li karı afiyet olsun

yoksa ağrısımı var daha kız bunun kocası gerçekten bu kıza yardım etmiyo hiç yaaa...terazi burcu demiş yaa ay ben babamdan biliyom suyu bile ayaklarına isterler..

Tel vermiyorki kari arayip sorak hic gorunmedi gerci cani istemezse ziyaretci deliginden bakiyormus

Bende oyleyim aksam misafir bir bardak cay icene kadar ben iki bardagi bitirip bekledim 3. icin

kız ben misafirlikte bazen utanıp elimde saklarım herkesten önce bitirmişsem gerçi benden hızlı içenlerde vardır ama bizim ailede en hızlı yiyip içen benim...

sevinç,beydağlı,belinay.biricikkk, günaydın herkese ve hoş buldum

sevinç
dr gittim ya ben böle azım kulaklarımda fshdüşmüş diye adam bi baktı 2 tane kocaman kist fsh bundan düşmüş didi tedavi falan yok git bunları düşür dedi ilaç da vermedi bi dahaki ay bakalım dedi. benim otlar ower doz yaptı zaar yumurtalar çok büyümüş bu ay onlarıda içmiyom rahat takılıyorum canım

ay mlxy canım inşaallah bebeğin hemencecik gelir...otların işe yarar inşaallah..

kız ben misafirlikte bazen utanıp elimde saklarım herkesten önce bitirmişsem gerçi benden hızlı içenlerde vardır ama bizim ailede en hızlı yiyip içen benim...
Heee ayni ben jetgill

onu biliyom kuzz sogan kuru yapsana bir tane bile kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…