he kız biz onlardan çok heyecanlanıyoz inşaallah geç döllenme falandırda ondan çıkmamıştır...
bayiliyom bu kariya yaa hem face yok olanida kiskaniyor
senin face vardida orda bulusmadikmi
bayiliyom bu kariya yaa hem face yok olanida kiskaniyor
senin face vardida orda bulusmadikmi
inşaallah hamilesindirde hiç gezmeye gidemezsin...içiyonmu kız nescafe,sütlümü sademi...demı yaa
off sevın bızım yıllık ıznı yok ya esım kurbanda alıym mı dıyo yok dedımm alırsa koyde kurban kesmekden gezemeyık dedım
gezmeye gıdemıyorummmmmmmhep senın yuzunden
gizz kaavaltim bitti kaaveleri yap bakem az sekerli icerim ben belosta ness icer
gizz kaavaltim bitti kaaveleri yap bakem az sekerli icerim ben belosta ness icer
Burda konusursak dopici kapatirlarkıskanmıyom,sizde burda konuşun o zaman,iyiki bir face niz var he
demı yaa
off sevın bızım yıllık ıznı yok ya esım kurbanda alıym mı dıyo yok dedımm alırsa koyde kurban kesmekden gezemeyık dedım
gezmeye gıdemıyorummmmmmmhep senın yuzunden
inşaallah hamilesindirde hiç gezmeye gidemezsin...içiyonmu kız nescafe,sütlümü sademi...
heleşükür doydun kız...tamam yapıyom yanına çiko istiyonmu,beloşada nescafe yaparık..
Isterim cukutalaa benim oglan oyle derinşaallah hamilesindirde hiç gezmeye gidemezsin...içiyonmu kız nescafe,sütlümü sademi...
heleşükür doydun kız...tamam yapıyom yanına çiko istiyonmu,beloşada nescafe yaparık..
ıceyımde ole gıdeyım barı
kanak almaya gıdecemmm mutfak masam ıcın
Burda konusursak dopici kapatirlar
hee walla hep benim yuzumdengiz sen oyle hevesli hevesli anlatirken
hic icimden gecmedi tatile gidecen bosa heveslenme belos diyesim geldi
her iste bir hayir vardir
Isterim cukutalaa benim oglan oyle der
sonra git ogleden sonra
bak bulamazsin insallah derim haaa
bellı de olmaz bugun elelan almsılar ıyıse cıkacazz
hıc bıyere gıtmesen eskısehıre gıdecem
belkı hamısımdır ayy ozman zaten koca benı kapıya cıakrtmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?