Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hıııııııı sebze kızartması gibi çok güzel olur ellerine sağlık bayılıyorum patlıcan kızartmasına

Kizlar kocise solemedim hatta yokladi pedi hissedince birakti oslmis zaar
Planlar uymadi markete cikcm deim o yatck simdi
Cikarim birasdn alirim
Solemedim kesinlesinceye kdr

aaaaaa hamilesin tatlım hadi gözün aydın çok sevindim inan

bende yaparım ama patlıcanları kızartmadan biloyos biz bende çok severim ellerine sağlık canım

ay çamaşır makinem bozuldu yaa offf gerçi yıkıyor ama suyu hiç ısıtmıyor...artık atın beni diyor 3 kez tamir ettirdik birde herkes demezmi aaa senin bütün eşyaların yeni,bişey değişmene gerek yok diye kimler olduğunu tahmin edersiniz...çatlıyolar bişey alırım diye herşeyimde evlendiğimden beri aynı yani,yani 15 yıllık yeniymişkendileri benim gibi temiz bakmıyorki hiçbişeylerine.. o yüzden herşeyleri eskiyor hemen..

hıııııııı sebze kızartması gibi çok güzel olur ellerine sağlık bayılıyorum patlıcan kızartmasına

aaaaaa hamilesin tatlım hadi gözün aydın çok sevindim inan

Ayyyy bunu duymk ble heyecn werici ama yok bisey daha cnmmm insallahhh dielimmm
Kzlar sigaradan tiksinti geldi bu arada insaalah birakirim bu sayede

Bide artik eczaneler oylene kadarmi artikin
Aman zaten burda 5tane eczane war toplasan birini blurum
Simdi giyinp gidicm ama oda tek cikck eminimmmmm

kız bende gidip aldın sandım..ewet öğlene kadar dı ,istersen yarın sabah ilk idrarda yap..

2tane alcam simdi test birini bugun birini yarin yparim
Ayy omrumden omur gitti inanirmisinn:18:

ben sana dun 2 tane al demıstım demı

sevınc buldum kız tabı bıraz pahalı oldu sanırım :44::44: boncuları zor begendım cesıt yoktu sımdılık ypayım da haftaya pazar mevlut var kızlar gelınnn kaynosla konutukda :111:

inşallah bu sefer pozitiftir canım hadi testi yapta bize müjde ver biricikim

boncukla ne yapıyosun tatlım yazma kenarımı yoksa oda takımı filanmı:26::26::26::26::26:

yemekli mevlütmü yapacaksınız canım..boncuklarla ne yapacan sonra burayada resim koda görek yalnızca face koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…