Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gecmısııı hıc okuyamadım hıc bıseyden haberım yoook umarım ıyısınızdırrrr neyse asıl konuya gecelımmmm ben HAA Mİİİ LEEE DEĞİLİMMMMMMMMMMM

inşallah allah kabul etsin bizim borçlar bekliyor neyi bekliyorsaaa
canım tut benimkiler bitsin sırayla sizinkileri de tutuyum ben
nazara geldin sen nazara
allah razı olsun kardeşim cümlemizinkini işşallah
saat 4 gibi gidim pazara geçen hafta bir gittim talan etmişlerrr
tezgahlar bile kapanmış sinir oldumduuuu
o saattemi kzı hayret brişey 10 kadar bizim pazar açık
kız insan tutkal patladı diye aglarmı delünaber cicim bu aradaben gdiyim çorbayı makineye geçiriyim sonracıma namazı kılıyım vakti geçmesin

ben demedimmi acele etme sakin kafayla yap nereleri batırdınnnn
bananek ölsemde aramam çocuk yapmicam bu adamamm

nazoo annem burda barbunya mevsimi bitti heç yok inşallah bulursun canım bende istiyom kocaman çamaşır makinası
kocişide atar yıkarım içindee

içim acıyo sevinçim yakilo verdimya 25 kilo millet dün ana ne güzel olmuşsun diyorlar devam diyorlar bebek mevlitünede gidicemde korkuyorum kötü oluyorum ben ya gidince dua ediyim rabimden hayırlısını istiyim demineyse ben evde dolanıyım işlerim bitsin gelirm

canım kesip sardım içini peynir koydum şekil verdim dolap poşetine dizdim sırayla 6 adet koydum oda eşime yeter aslında ye olsa açma pogaça hamurunuda yoguruyum koyuyum diyorum poşetlere sırayla koyuyorum donuyla alıp borcama koyuyorum üstlerine yumurta çörek otu temem

Son düzenleme:
bı yerı batırmadım sevınc gazate verdı ellerım battı bıde kasnaga sardıgım ıpp cıkatmaya calısyommm ayy odayı bok kotuyuro ne kadar dagıttım bugun cok ıgnernc bı gun sabah dan berı ya bıyere carpıyom ya bısey dusunruyomm yaaaaaaaaaaaa

git tabii kaçılmaz böyle şeylerden ne güzel kuranını dinle
rabbim banada nasip et de heeeç gocunma öylede düşünme annem
olacak hepimizin olacak inanmak lazım şimdiden stres yapacaksan heç gitme

nazooooooooooooooooo

inşallah allah kabul etsin bizim borçlar bekliyor neyi bekliyorsaaa

keyfimizi

bende atıyorum bozulacak gibi olunca bazen fazla alıyorum dondurucuya atarım birazını diye
hatta ben domatesde koyuyorum doğrayıp taze domates gibi oluyor

saracım patlıcanı biberi közlettikten sonra soyup temizleyip doğrayıp koyuyorsunuz dimi ben öyle yapıyomda

bende közleyip temizleyip koyuyorum

tutkal nasıl patladı:26:

Son düzenleme:
oylemııı zaten kotuyum bellı etmıyım dıorummm
boşa para harcadınnn üzülme önümüzdeki ay gelir bebeen hayatım sende soğan yağ içerisi temizlenir acele bacı bu yaaa ağlama sakınnn zamanı değilmişşşş olsada gitse daha beter olur dimii

canım bırak bu işleri gel kafanı dağıt kafa dolu elin ayağın tutmuyorr

közlenmişleri doğruyorsunuz dimi ben doğruyom birer salatalık felan poşetleyip koyuyomm:26::26:
domatesi konserve seviyok dolaba doğranmış koyunca çözülmesini bekle felan oluyor

Son düzenleme:
gecmısııı hıc okuyamadım hıc bıseyden haberım yoook umarım ıyısınızdırrrr neyse asıl konuya gecelımmmm ben HAA Mİİİ LEEE DEĞİLİMMMMMMMMMMM

bende tam tersini yazıyorsun sandım
bende değilim sabah kırmızılarla uyndım

nazoo kucuk sıkma kabın var tutkal vr sıkarkan kapagı cıktı yaptıgım seyın uzerıne dokuldu

sevınc bbırakmam ıstemıyorum bı an once bıtsın ısterım ben ya

sogan suyumu içim barı bu ay onceden preseed kullanmıstım hemen hamıle kalmıstım bu ayda kullandım olmadıı kasıklarımda cok agrı var kıstmı oldu noldu bendee en ıyısı pazartesı bı doktora gıdım bı baktırım yarada vardı gecmısmı gecmemısmııı ne diceekkk

nazoo kucuk sıkma kabın var tutkal vr sıkarkan kapagı cıktı yaptıgım seyın uzerıne dokuldu

sevınc bbırakmam ıstemıyorum bı an once bıtsın ısterım ben ya
tamam bırakma bakalım daha neler olacak börülceyi çaatltmak için yapıyon dimi ne acelesi varsa
ben doğramadan koyuyorum çıkıncada doğranıyor çünkü
hımm anladım canım o zaman uğraşmayayım bende

olabilir olmayabilir alla alla herkeş yıllarca bekliyor adet olunca gidersin hormonlarada baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…