canım tut benimkiler bitsin sırayla sizinkileri de tutuyum beninşallah allah kabul etsin bizim borçlar bekliyor neyi bekliyorsaaa
nazara geldin sen nazaradolmalık biberinde közlenmesi süper oluyoooorrrr etli etli baldırcanımıda alayım gelirken fırına veririm kociş alsınzaten gıcığım ona dünde çarpışamadık bugün 3. gün bu gidişlen bu ay benden bişi beklemeyin
allah razı olsun kardeşim cümlemizinkini işşallahkasnak işi yapıyosun gördüm güzel olmuş eline sağlık canım bende yapacam elimdeki işleri bitirince
yinede dikkatli ol belli olmaz belki geç döllenmedir kırmızılar gelene kadar ümit var ama kendini kaptırmadan
ellerine sağlık canım Allah güle güle yemeyi nasip etsin
saat 4 gibi gidim pazara geçen hafta bir gittim talan etmişlerrr
tezgahlar bile kapanmış sinir oldumduuuu
kız insan tutkal patladı diye aglarmı delü
tutkal patladı
tutkal patladı
tamam yapıcam bende.....kız sende erken git o zaman...bugün çarpış mutlaka bu sefer sen ara onu seninle işim var de değişiklik olsun..adam şaşırsın,geçirme bu günleriii
ben çıkıyom kociş geldi..
benimde geçen sene tam bu zamanlarda makinam bozuldu ama tamir ettirmedim
zaten 5 kg lıktı ve 12 senelikti ve büyük almak istiyodum
onun için 7 kg lık aldım yorgan battaniye atıyorum mis gibi yıkanıyor
canım maşallah bende bugün pazara gidicem yeşil fasulye ve barbunya alacam dondurucuya koymak için
bende koyuyorum biber çok güzel oluyor ve dediğin gibi kışın 5 lira
ete koymak için ayrı melemene ayrı doğrayıp koyuyorum ayrıca pizza harcını bile hazırlayıp koyuyorum
ve biber patlıcanda közleyip atacam yer bulabilirsem tabi
gecmısııı hıc okuyamadım hıc bıseyden haberım yoook umarım ıyısınızdırrrr neyse asıl konuya gecelımmmm ben HAA Mİİİ LEEE DEĞİLİMMMMMMMMMMM
he adamların canını çıkarmadan bişi yapmıyok gözü olanın gözleri çıksın
canım bebek mevlitine git bence otur dua et rabbim hayırlısıyla bana da versin de böyle şeyler düşünme
gül böreğini tepsiylenmi koydun yer kaplamaz yoksaa:26::26:
Yaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdımmmmmmm
içim acıyo sevinçim yakilo verdimya 25 kilo millet dün ana ne güzel olmuşsun diyorlar devam diyorlar bebek mevlitünede gidicemde korkuyorum kötü oluyorum ben ya gidince dua ediyim rabimden hayırlısını istiyim demi neyse ben evde dolanıyım işlerim bitsin gelirm
nazooooooooooooooooo
inşallah allah kabul etsin bizim borçlar bekliyor neyi bekliyorsaaa
beydağlı süper oluyor annem tazecik duruyor neye gerek olursa poşeti aç bir avuç al kullan ohhhhhhhhhhh
benimkisi renkli oldu tavsiye ederimannem hep yaparrr
at tavaya domates sosuda dök kır yımırtayı ohhhhhhhhhhhh mutlaka al koy
bazen evde biber bozulacak gibi oluyor hemen doğrayıp atıyom dolaba
saracım patlıcanı biberi közlettikten sonra soyup temizleyip doğrayıp koyuyorsunuz dimi ben öyle yapıyomda
tutkal patladı
oylemııı zaten kotuyum bellı etmıyım dıorummm
bı yerı batırmadım sevınc gazate verdı ellerım battı bıde kasnaga sardıgım ıpp cıkatmaya calısyommm ayy odayı bok kotuyuro ne kadar dagıttım bugun cok ıgnernc bı gun sabah dan berı ya bıyere carpıyom ya bısey dusunruyomm yaaaaaaaaaaaa
gecmısııı hıc okuyamadım hıc bıseyden haberım yoook umarım ıyısınızdırrrr neyse asıl konuya gecelımmmm ben HAA Mİİİ LEEE DEĞİLİMMMMMMMMMMM
közlenmişleri doğruyorsunuz dimi ben doğruyom birer salatalık felan poşetleyip koyuyomm:26::26:
boşa para harcadınnn üzülme önümüzdeki ay gelir bebeen hayatım sende soğan yağ içerisi temizlenir acele bacı bu yaaa ağlama sakınnn zamanı değilmişşşş olsada gitse daha beter olur dimii
canım bırak bu işleri gel kafanı dağıt kafa dolu elin ayağın tutmuyorr
bende tam tersini yazıyorsun sandım
bende değilim sabah kırmızılarla uyndım
karı gelmişşşşşşşşş
bende tam tersini yazıyorsun sandım
bende değilim sabah kırmızılarla uyndım
nazoo kucuk sıkma kabın var tutkal vr sıkarkan kapagı cıktı yaptıgım seyın uzerıne dokuldu
sevınc bbırakmam ıstemıyorum bı an once bıtsın ısterım ben ya
hımm anladım canım o zaman uğraşmayayım bendeben doğramadan koyuyorum çıkıncada doğranıyor çünkü
sogan suyumu içim barı bu ayonceden preseed kullanmıstım hemen hamıle kalmıstım bu ayda kullandım olmadıı kasıklarımda cok agrı var kıstmı oldu noldu bendee en ıyısı pazartesı bı doktora gıdım bı baktırım yarada vardı gecmısmı gecmemısmııı ne diceekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?