Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet çeşiti çok koy kışın zaten ıspanak pırasa karnıbahar felan oluyor onlardanda yemek gerekli
paşa bide yemeklik biber doğra koy çok pratik oluyor ben yeşil sarı ve kırmızı biberi doğradım karıştırdım koydum rengarenk çıkar hemen bir avuç at tavaya ohhhhhhhhhhhhh kışın biber 5 tl burda heçte güzel deeel

kız dün kaç kez sordum senii..neyse sewindim geldiğine,bende 6 kilo patlıcan közletim,5 kilo domates daha atıcam ama...ben fasulyeyi hatta bütün yeşil sebzeleri şoklama yöntemiyle atıyorum..düdüklüde yapmam....ama senin domatesler kötü olmuş yaa..ama bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık..

acayıp toz yapıyo abla bıde leke yapıyo hec kullanısllı degıl annecım aldı halısını perdesını sonradan kocı s unute yaptrdı ma keske kanepe alaydım yatakda olmuyo puff korsan :26::26:
benim oturma odamda 3 tane kanepem var açıp açıp yatıyokkkk
misafir gelse hemen bir yastık bir pike yer hazır altıda sandıklııı

25-26 kilo felan al bir kilo domates yaklaşık 800 gr lık kavanozu dolduruyor azda artıyor biberde koyacakmışsın 25 felan al koş çorba eridi

konserve yaparken her sene yeni kapak alacaksın o kapaklar bir defa kullanılıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bizim burda 6 tane kapak 1 tl :26::26::26::26:

bu arada erik kompostusunuda yaptım güzel görünüyo tadını bilemicem orucum 5 günüm kaldı allahın izniyle

kız bende deneyim şu biberi kışın pahalı olmasını bırak hep hormonlu oluyor ben ucuz olsa bile almam..

kız bende deneyim şu biberi kışın pahalı olmasını bırak hep hormonlu oluyor ben ucuz olsa bile almam..

beydağlı süper oluyor annem tazecik duruyor neye gerek olursa poşeti aç bir avuç al kullan ohhhhhhhhhhh
benimkisi renkli oldu tavsiye ederim annem hep yaparrr
at tavaya domates sosuda dök kır yımırtayı ohhhhhhhhhhhh mutlaka al koy
bazen evde biber bozulacak gibi oluyor hemen doğrayıp atıyom dolaba

dolmalık biberinde közlenmesi süper oluyoooorrrr etli etli baldırcanımıda alayım gelirken fırına veririm kociş alsın zaten gıcığım ona dünde çarpışamadık bugün 3. gün bu gidişlen bu ay benden bişi beklemeyin

Son düzenleme:
abla tutkalla mutfak masama ortu yapıyorum daha once yatak odama falan yaptım bıde mutfaga deneyım dedım ama ıpe saramıyom kasnak buyuk

kasnak işi yapıyosun gördüm güzel olmuş eline sağlık canım bende yapacam elimdeki işleri bitirince

yinede dikkatli ol belli olmaz belki geç döllenmedir kırmızılar gelene kadar ümit var ama kendini kaptırmadan

ellerine sağlık canım Allah güle güle yemeyi nasip etsin

saat 4 gibi gidim pazara geçen hafta bir gittim talan etmişlerrr
tezgahlar bile kapanmış sinir oldumduuuu

kırmızı biberlerin közlenmesi harika oluyo bende yapıp derin dondurucuya atıyorum kahvaltıda salatası muhteşem oluyo

canım aklımda bulunsun ne yapayım hamile kalırsan dondurucuyu kendime göre doldruyorum eşim sigara böregini gül böregini çok seviyor bebem ya ondan saramam diye sardım oda yer kapladı 2 kiloda bamya sipariş ettim benim pazarcıya cuma abla gel al dedi paramda olmasa alıyourm hoş hiç almadım ama demez birşey senelrim sebzecisi
canım sorma baramın 2 günü yaptım düşün okadar agırıma gittiki inan parası degilde eziyeti yetti ban diyolarki kimseye deme len millet öle olmuşki kapıya bakıyolar bir pazara gdielim ana elleriniz dolu 2 kişi ne yiceginiz vs diyolar yarında bebek kuranı var hediyeyi aldım ama içimden hiç gelmiyo gitmek
anadın canım öle yaparım eşimde diyoru 10 kilo al yap yetmedi gene deid aman dedim eziyeti bir seferde çıksın anacım hanım benim canımıda çıkarıyosun dedi
konserve yaparken her sene yeni kapak alacaksın o kapaklar bir defa kullanılıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bizim burda 6 tane kapak 1 tl :26::26::26::26:
canım kapagı 200 tldedi bizim burda biri memlekette olsaydım böylemi olurdu ya herşey beleş

saat 4 gibi gidim pazara geçen hafta bir gittim talan etmişlerrr
tezgahlar bile kapanmış sinir oldumduuuu

tamam yapıcam bende.....kız sende erken git o zaman...bugün çarpış mutlaka bu sefer sen ara onu seninle işim var de değişiklik olsun..adam şaşırsın,geçirme bu günleriii
ben çıkıyom kociş geldi..

benimde geçen sene tam bu zamanlarda makinam bozuldu ama tamir ettirmedim
zaten 5 kg lıktı ve 12 senelikti ve büyük almak istiyodum
onun için 7 kg lık aldım yorgan battaniye atıyorum mis gibi yıkanıyor

canım maşallah bende bugün pazara gidicem yeşil fasulye ve barbunya alacam dondurucuya koymak için

bende koyuyorum biber çok güzel oluyor ve dediğin gibi kışın 5 lira
ete koymak için ayrı melemene ayrı doğrayıp koyuyorum ayrıca pizza harcını bile hazırlayıp koyuyorum
ve biber patlıcanda közleyip atacam yer bulabilirsem tabi

he adamların canını çıkarmadan bişi yapmıyok gözü olanın gözleri çıksın
canım bebek mevlitine git bence otur dua et rabbim hayırlısıyla bana da versin de böyle şeyler düşünme
gül böreğini tepsiylenmi koydun yer kaplamaz yoksaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…