Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlısı bakakta görek ne olacak
Eki Görüntüle 500670 ıznı katma emın kocısım alır ızın alamsa obur ay al alır denız sartmı gene gıderık

yapda ıcek cıkolata ısterım

bak hele albume eklıyom
Eki Görüntüle 500677 tmm tmm alırrrr
ben nescafe sewmem varsa dondurma yerim,canım çekti zaten sıcak burası..eşim geliyormuş çamaşır makinesinede birini getiriyor baksın baklım derdi neymiş makinenin...

canım üzülme Allah parayı versin 7-8 kiloluk alırsın miyadı dolmuş onun 15 sene olmuş yine eyi kullanmışsın
walla boshta kampanya var param olsa alacam 7 kiloluk at battaniyeleri yıkaa

beydağlı gel annem neli istiyon dondurmanııı bende sıcaktan bayıldım duşa attım kendimi oğlanda sıcaklamıştır diye onuda yıkadım

bak modelı ekledımm hep aynı yapıyom

bıde renk dolabın rengınıde ekledım boncukları anca onu buldum uymusmun

beydağlı gel annem neli istiyon dondurmanııı bende sıcaktan bayıldım duşa attım kendimi oğlanda sıcaklamıştır diye onuda yıkadım

ewet canım miyadı doldu zaten alırsam bosh istiyorum bende şu klima bitsin sıra onlarda...ewet ya her yer serinledi bizim buralar yanıyo hayla...sütlü,çilekli ve çikolatalı olsun dondurmam

ewet canım miyadı doldu zaten alırsam bosh istiyorum bende şu klima bitsin sıra onlarda...ewet ya her yer serinledi bizim buralar yanıyo hayla...sütlü,çilekli ve çikolatalı olsun dondurmam
tmm hazır dondurman
belinay ben niye göremiyoooommmm...
arkadaş değilsiniz zaaarrr face yok ya seninnnn Eki Görüntüle 500683
koyayım beydaglı nıye gormuyon geen mı suc bende

sevınc begendın dmeı bak mevlkutte uymamıs derlerse sorarım sana

kızlar herkeze merhabalarben geldim sabahhın 8 beri ayaktayım anacım evi sil süpür toz al efrafı topla çamaşır katla anam agladı eşime kahvaltı hazırladım dün eşimle pazara gittim 10 milyona 5 kilo fasülye aldım düdüklüde 3 kere yaptım döktm siniye soguktum 5 poşet yemeklik 5 poşette yumyrtalı koydum fasülyeyi kavurmak için 2 kilo patlıcan almıştım onları közledim 2 poşette onu yoydum 2 kilo yufka aldım 5 poşet sigara böregi 4 poşet gül böregi sardım koydum dondurucuya :111::111::111:inanın daha yeni oturdum desem yeri terbiyeli sebze çorbası koydum düüdklüye terbiyesini yapıcem nasıl yapsam akıl verim kız sevinç karısı sen terbiyeyi nasıl yapıyosundeyiver unlumu yoksa limonlumu yapsam kararsız kaldım bir taraftanda mantarlı sebzeleri iri dogradım tavuk etiyle fırın poşetine koydum pşirdim pilavı ısladım tatlıda karar kılamadım tavuk gögsümü yapsam etimekmi sizce:44::44:şeker pare yapıcektimde irmigim bitmiş
bu arada kötü haber veriyim 14 şişe melemenlerimin hepsinin kapakları atmış sinrimden aglıcektim az kalsın 2 senedri yapuyorum atıyo geçen sene nazara geldim millet 10 tane yaptı bir günde ben 30 şişe yaptım aman nasıl beceriklisin dediler beni maffettiler
gene alıcam gene yapıcam melemen bu sefer eşşegi saglam kazıga baglıcem kapaklarımı yenilicem rica edicem kaynanama gelsinde birlikte yapalım diye bakalım şansımı bir deneyim belkim gelir
sizler ne alemdesiniz kzlar dün çıkıcektim dedim çıktım oruç malum biraz dinneneyim dedim nerde eşim araı hazırlan pazara gidelim diye hayde giyindim üsümü kafamı yap çantamı hazılra ana baktım adam jet hızıyla gelmişne yolruldu sabah dolabı halletti temizledim sebzeleri poşetleri degiştir şimdi oturdum başın adaha namaz bile kılmadım biraz dinleneyim işşallah kılıcem çorbanda pişsin hele bri sizler neler yaptınız bakalım anlatın çabuk söyleyin :99::99::99:

beloş karısı illa mor köşem takımını gösterecek

yokk gı gorsen yerde tutkal bınvuk kasnak bızım pc ayaraı yok kabloszu oyuzden burda yayıldım nıye ole bısey yapayım hem kose takımı sevmıyorum sana vereb ılırım

ekledım buz dolabına

bu arada sevıcn yarın kocam 24 saat calısacakmıss

paşa karısı ellerine sağlık nazara gelmişsin annem üzülme cana geleceğine mala gelsin
ben terbiyeyi yoğurt un ve yumurta akı ile yapıyorum az tuzda atıyorum kesilmiyor
tatlıda yapmayı verrr bende bugün gidecem pazara az hava serinlesin
fasülyeyi 10 tl ye 6 kilo aldım ben beş kilo da bursa doğradım kavurdum
11 pakete böldüm annem ellerine sağlık bugünde turşuluğun devamını alıp yapcem
kapakları değiştirmedinmiiiiiiiiiiEki Görüntüle 500687 Eki Görüntüle 500688 her sene değişecek kapaklarrrr :99:

hoşgeldin canım nasılsın annem

:131::131::131::131:
önemli değil paşa karısı baktı kaçtı
kız bu TKB nerdeeee

çok yoruldum canım ya dün gece giriyimd edim eşim izin vermedi giremedim dedim sigara içmeye gidince girerim tam kalktı dedi aklından bile geçrime sen başına geçince dedi kalkmıyon sabah giricektim dedim kendime sen şimdi başına oturusan işler kalıriyikide oturmamışım 10 poşet azmı sevinç ya kışa yemeye dahada koysakmı eşim çeşit koy paşa kıışın kış yiyecegi var dedi :82::82:bir kırmızı biberim kaldı 2 poşet koydum ama patlıcanıda 3 poşet koysam dolmalık biberde koyucan daha ne kalıyo :44:kurbana et olursa yer kalsın bari çokta severimya eti:111::111:ben çorbaya bakıyım gelemezsem polisi arayım düdüklü patlamasa :18::18:

üzülme annem birbirinizi özlersiniz
ben istemem başak karısına gönder hem almışsın hem sevmiyon bence güzel:26:

üzülme annem birbirinizi özlersiniz
ben istemem başak karısına gönder hem almışsın hem sevmiyon bence güzel:26:

acayıp toz yapıyo abla bıde leke yapıyo hec kullanısllı degıl annecım aldı halısını perdesını sonradan kocı s unute yaptrdı ma keske kanepe alaydım yatakda olmuyo puff korsan :26::26:

sorma bir eşşelik yaptım degiştirmedim yeni aldım geçen sene ama gene attı ben biliyom komşuların nazarı dedi durdular ana bir 10 şişeyi koyamadık bir günde karı 30 şişeyi koydu dediaglıcektim sinirimden ya eşimde ne güldü hayatım üzülme ben sana kapak alırım birlikte yaparız dedi30 şişeye acaba kaç kilo domates gdier biberde içinde:44::44::44:ana çorbaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…