• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar hafta sonu annemle konustum annem kardesime hamile kalamamıs kardesimle aramda 7sene var ve demişlerki ona bir kovanın icine sıcak su koy ve otur demişler annemde yapmıs ve o ay hamile kalmıs bana daha yeni söylüyo birde bende intihap var onun icinde tutturmus süt kaynamıp oturucakmısım bu aksam yapıcakmıs bana bunu bakalım intihabım gecicekmi denemekte fayda varr kızlar valla bilmem :17::17::17::17::26::26::26::26:

tamam da kuzum ben çok oturdum sulara kayınannem oturttu sıcağa yakın ılık sulara,üşütmüşümdür diye denedik
yumurtalarım pişecekti nerdeyse ama ben bi fayddasını göremedim ,buhara dikkat et ki rahime zararı olabiliyomuşşş
okumuştum burdaa dikkat et aman kuzummmm

sabahi serifleriniz hayirli olsunnnn kizlar ne var ne yokkk
hoş geldin cnımmmmmmmmmmmmm

nasılsın
kızlar hafta sonu annemle konustum annem kardesime hamile kalamamıs kardesimle aramda 7sene var ve demişlerki ona bir kovanın icine sıcak su koy ve otur demişler annemde yapmıs ve o ay hamile kalmıs bana daha yeni söylüyo birde bende intihap var onun icinde tutturmus süt kaynamıp oturucakmısım bu aksam yapıcakmıs bana bunu bakalım intihabım gecicekmi denemekte fayda varr kızlar valla bilmem :17::17::17::17::26::26::26::26:
sıcak suya mı oturcaz süte mi yoksam.

yaa ben evlenmeden önce bişeyler duymuştum bi kuzenimin çocuu olmuyodu...böyle wicks dolu suyamı ne oturuluyomuş(çocukları olmayan için)
şimdi soruyorum millette bilmyoruz falan diyolar..çocuklarıda oldu üstelik 10seneden sonra...
işe yarayan bişey ki söylemiyolar pis nankörler:57:

Kız şaka mı bu.
biz formülü mü bilmiyorduk yoksam:44:

madem öyle biz de delelim:9::9:

fantazi oluyo galiba
Allahallah neler var neler.

tmm cnm aldım

yok hayatım benim kuzen mecburiyetten delmiş şeyleri..adam korunuyo çocuk mocuk istemiyo:4:

kızda bişey diyemiyo..ee benim kuzenim işte benim gibi safo biraz..

oda hakkını böyle arıyo garibim naapsın...

sağolll bitanemmm:))naaptın h.sonu inşallah iyice dinlenmiş ve gezmişsindr papatyammmm:16:

varyaa tam hakim olacak hatunsunnn yeminle..:46: ciddiyetini yerim seninnn:9:
valla napıyım gezdim tatlım banyoma banyo dolabı aldım bu hafta cuma günü gelicek insallah evime birseyler aldım iste dügün vardı oraya gittik gecti gitti zaman valla hakim olmayı istemiştim ama olmadı hayırlısı buymus demekki kuzumm sonrada ingilizce ögretmeni olmak istedim kararlarım degişti oda olmadı hayat bizlere istedigimizi sunuyo aslında ama biz onu anlayana kadar coktan ucup gitmiş oluyo ben hala hatayı kendimde bulurum sanki b.k vardı istanbula geldim ve evlendimm neyse yaramı deşmiyim kuzum ee sen neler yaptım bakıyım nasıldı esinle bol bol görüstün umarım bat az kaldı hadi hayırlısı annemin tavsiyelerine uy kuzum:30::30::30::17::17::40:
sabahi serifleriniz hayirli olsunnnn kizlar ne var ne yokkk

seninde hayırlı olsun canım günaydınnnn:12::12::12:

yok hayatım benim kuzen mecburiyetten delmiş şeyleri..adam korunuyo çocuk mocuk istemiyo:4:

kızda bişey diyemiyo..ee benim kuzenim işte benim gibi safo biraz..

oda hakkını böyle arıyo garibim naapsın...
aa güzel fikirmiş aslında.
hepsini oturup tek tek delmiş ha:9:

hoş geldin cnımmmmmmmmmmmmm

nasılsın

sıcak suya mı oturcaz süte mi yoksam.

kuzum valla annem hamile kalmak icin sıcak suya oturmuş intihap icin sıcak süt diyolarmış intihabın varsa süte oturucakmıssın akıyomus intihap valla bende bilmiyom bakalım denicem bugun:50::50::50::44::44::26::26::26:

kuzum valla annem hamile kalmak icin sıcak suya oturmuş intihap icin sıcak süt diyolarmış intihabın varsa süte oturucakmıssın akıyomus intihap valla bende bilmiyom bakalım denicem bugun:50::50::50::44::44::26::26::26:
ay zararı mararı olur mu acep ya.
çocukumuz olsun derken Allah korusun hepten kısır kalmıyak:30::30:

dünyagüzelimmm benimde iyiyidi h.sonum kuzenlerle ablamla geçti cumartesim:)2bardak votka-meyve suyu içtim yanlız..
normalde alkölden nefret ederim ama meyve suyu gibiydi tadı...çakırkeyf bile olmadım..ama muhabbet iyidi demek ki okadar içtiğime göre:)

pazar günüde kısmen eşimle geçti..işe gittiği için....çalışmalar çoktan bitti ama

bi çalışma daha yaptık 3gün sonra spermiyogram testi var eşimin..bakalım inşallah hayırlısıyla temiz çıkar..
çook sigara içiyor ama yaaa:30:az iç diyorum dinlemiyor..

valla napıyım gezdim tatlım banyoma banyo dolabı aldım bu hafta cuma günü gelicek insallah evime birseyler aldım iste dügün vardı oraya gittik gecti gitti zaman valla hakim olmayı istemiştim ama olmadı hayırlısı buymus demekki kuzumm sonrada ingilizce ögretmeni olmak istedim kararlarım degişti oda olmadı hayat bizlere istedigimizi sunuyo aslında ama biz onu anlayana kadar coktan ucup gitmiş oluyo ben hala hatayı kendimde bulurum sanki b.k vardı istanbula geldim ve evlendimm neyse yaramı deşmiyim kuzum ee sen neler yaptım bakıyım nasıldı esinle bol bol görüstün umarım bat az kaldı hadi hayırlısı annemin tavsiyelerine uy kuzum:30::30::30::17::17::40:

seninde hayırlı olsun canım günaydınnnn:12::12::12:

kuzum valla bilmiyorum ama buhardan ne olabilirki tüpleri acar diye düsünüyorum bende olmaz falan dedim ilk önce sonra aklıma yattı tüpleri acar buhar bence bilmiyorum valla annem öyle kalmıs kardesime hamilee:49::26::26::26:

kızlar seriiiii seri yazalım lütfennnnnnnnn
oyun mu oynuyoz sanki karı delirme:111:
hayırlı günler
acaba o muhteşem kahvaltıdan kırıntılar kaldı mı bana da?:23::23::39::39:
erooooşş kardelenime kaldımı bişiler bak hamile yemezse olmaaaaazzzzzz
dikkatli yapmak lazımmmm sadece,iyice araştır da öle yappp kuzum bişiy olmasın kendinee
nesini araştırcaz yaa.
netten bakıyorum oturma biçimini anlatıyo.
sen benim yerime araştırsana:24:

kuzum valla bilmiyorum ama buhardan ne olabilirki tüpleri acar diye düsünüyorum bende olmaz falan dedim ilk önce sonra aklıma yattı tüpleri acar buhar bence bilmiyorum valla annem öyle kalmıs kardesime hamilee:49::26::26::26:

ya buhardan rahim falan büzüşüyomuşş bi yerde okumuştum dikkat etmek lazımmm
onun içn dedim di kuzum bilen biri yaparsa sorun olmaz sanırsamm:44:

dünyagüzelimmm benimde iyiyidi h.sonum kuzenlerle ablamla geçti cumartesim:)2bardak votka-meyve suyu içtim yanlız..
normalde alkölden nefret ederim ama meyve suyu gibiydi tadı...çakırkeyf bile olmadım..ama muhabbet iyidi demek ki okadar içtiğime göre:)

pazar günüde kısmen eşimle geçti..işe gittiği için....çalışmalar çoktan bitti ama

bi çalışma daha yaptık 3gün sonra spermiyogram testi var eşimin..bakalım inşallah hayırlısıyla temiz çıkar..
çook sigara içiyor ama yaaa:30:az iç diyorum dinlemiyor..

ohhh keyif yapmıssın valla bende sevmem ickiyi ama ortam olunca süper gidiyo valla insallah canım temiz cıkar bizimkide cok sigara iciyo valla bende iciyom ama onun kadar degill:50:

oyun mu oynuyoz sanki karı delirme:111:

erooooşş kardelenime kaldımı bişiler bak hamile yemezse olmaaaaazzzzzz

nesini araştırcaz yaa.
netten bakıyorum oturma biçimini anlatıyo.
sen benim yerime araştırsana:24:

kardeleni ben kahvaltıya alcamm sevaba giriyim azıcıkk tamam araştırayım ama bekle

kalmamış bana da bırakmamışlarr gel kuzum sen bana biz beraer yiyekkk
hem sen hamişsin sevaba giriyim azıcıkkk....:51:

patates kızartır mısın bana?:39::39::39:
başakcım ben de sütle maydanozu kaynatarak buhara oturmuştum iki defa ama öyle kovanın üzerine oturmadım ben,rahme zarar vermeyim diye,azcık uzakta durdurdum kovayı canım.
rahmi yumuşatır ve rahmin spermi hüppp diye çekmesini sağlarmış bu yöntem,tabi iltihap varsa da açılma ihtimali olurmuş.

Back
X