ben 15 senedir bursadayım daha uludağa çıkmadım
tamam canım görüşürüz
yarın olsun bakıcez artık:18::18:git tabii kaçılmaz böyle şeylerden ne güzel kuranını dinle
rabbim banada nasip et deheeeç gocunma öylede düşünme annem
olacak hepimizin olacak inanmak lazım şimdiden stres yapacaksan heç gitme
canım ben dogruyorum dolaabada domate skoymuyourm hoşuma gitmiyor melemenin 15 biberli 15 bibersiz yapıyorum benközlenmişleri doğruyorsunuz dimi ben doğruyom birer salatalık felan poşetleyip koyuyomm:26::26:
domatesi konserve seviyok dolaba doğranmış koyunca çözülmesini bekle felan oluyor
kız ses verdin almadın hayırdırnazoo kucuk sıkma kabın var tutkal vr sıkarkan kapagı cıktı yaptıgım seyın uzerıne dokuldu
sevınc bbırakmam ıstemıyorum bı an once bıtsın ısterım ben ya
canım ben yemekelri yaptım çaylarıda sevinç karısı yapsınhemen de anlıyorum bana dendiniğiniözlemiş beni karı
ayy hangi sayfada kaldığımı bulamıyorum
napıyon deli karı çay dolduruda çay içek kim demledi bakim
canım kadın dogumcu endokrinde diyet bölümüne bakıyo am abütün tatlileride yapıyor haberiniz olsunhormanlara hangı bölüm bakıodu yanı hangı bolume gıtmem gerekıo:26::26::26::26:
hay Allah ım bu karının kilomu merakı beni öldürcek
1. laptopu sattık
2. progestan fitil verdi
3. aslında doktor "kasılmalar önemsiz bişi olmaz" dedi ilaç falan vermmiyodu..ben dedimki doktora: ben biliyom netten araştırıyom kasılmalar erken doğum habrecisi olabiliyo" dedim. o da o zaman progestan kullan dedi
4. kanma falan yok ama ben öle diyince verdi adam
5. aslında tam bana benzemiyo tabii tam anlaşılmıyo gözleri kapalı dodaklarını sallamış yatıyodu, hepte kocama bakarım ona benzesin diye
6. önce girdim ultrasona yüzünü göstermedi
doktor "çikolata ye gel yarım saat sonra bida bakak" dedi. yidim geldim döndü sonunda. yan duruyodu ama tbaşaşağı durmuyoki dönüyo devamlı.
7. bu gittiğimz hastane tanıdıkn çalştığı hastaneydi ayrıntılı bakmasını rica etti
anormal bi durum yok dedi
8. kilo8
boşa sevinme o zamana kadar hamile kalırsın
kar'ı da camdan seyredersin
he he daha belli değil kırmızılarda yok ama sendeki tahminim naasıl doğru çıktı
ben çıkıyom
sen benden ne ıstıyon ya hamıs olsamda gıderım ne var sankı bende kaymam kocısle abım ızlerım
yer arıyom bılen varsa solesın guzel bı otell yıl bası ıcın
neee ayırt etmeyı bırak yerden yere vuruo benıneyse senın tosuncuk ıyımıss sevındımmm canımm
kız biz hep bizim ılgaz dağına gidiyoz orada güzel bak hem daha uygundur uludağdanaklında bulunsun
nıye cıkmadın bız gecen sene heveslendık gıdemedık ama bız bolu dusunuyoruzzz
benim için ne hissediyon yoksa bu karıdan bi halt olmaz diyemi hissediyon
nıye cıkmadın bız gecen sene heveslendık gıdemedık ama bız bolu dusunuyoruzzz
sağol bebeğim darısı enin tosuncuka
ülülme kuzum sevinç de bööle seviyok biz alıştık
kimdi misafir
biz yeni evlendiğimizde uludağ yolunda bi restorana gitmiştik ama uludağa çıkmak nasip olmadı hep bu sene gidelim diyoruz yok doktordu yok başka bi şey fırsat olmadı
boluda nereye gideceksiniz kartalkayamı ama abantta kışın çok güzel oluyor
yokkkk bu kürü yaptıracam sana bir ara mucizelerinden bahsedecem tüp bebekle çocuğu olmayanda bile işe yaradııı
yarın olsun bakıcez artık:18::18:
canım ben dogruyorum dolaabada domate skoymuyourm hoşuma gitmiyor melemenin 15 biberli 15 bibersiz yapıyorum ben
kız ses verdin almadın hayırdır
canım ben yemekelri yaptım çaylarıda sevinç karısı yapsın
canım kadın dogumcu endokrinde diyet bölümüne bakıyo am abütün tatlileride yapıyor haberiniz olsun
gülmeketn karnıma agrılar girdi hemşom
gaddar sevinç kız kızın hevesini kursagında bırakmasana üzülür şimdi oa bebişiyle gider içimden bri ses oglu olucek diyor ama hadi allahtan hayırlısı
nereye gıdıyonuz canım versene ısmını bakalım:44::44:
Slm
Kizlarr
Bugun test ypmstim ya atmamistim
Saat 8de en son bktim bisi yoktu 1saat once bi bakimdedim atmk icin ne goreyim 2cizginin yerinde kirmizilik yani pembelik silik bi sekilde yaa foto eklicktim ama telden ekleyemitorumnm
Ayyy napsam kii sewinsemmi uzulsemmii
Warmi bole bisey yasayannn :44:
yokkkk bu kürü yaptıracam sana bir ara mucizelerinden bahsedecem tüp bebekle çocuğu olmayanda bile işe yaradııı
basak karisi gobekli marul pullu pakize topic basi siskosu yapikli tembel teneke garfield uyanamadinmi daha
yoksa delikten takiptemisinyeni trendin o ya delikten dikiz
hortlak karıben erken kalktim zaaar az daha yatayim
Ben cikiyorumkahvalti hazirlayacam hade hepiniz davetlisiniz
basak sende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?