Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

git tabii kaçılmaz böyle şeylerden ne güzel kuranını dinle
rabbim banada nasip et de heeeç gocunma öylede düşünme annem
olacak hepimizin olacak inanmak lazım şimdiden stres yapacaksan heç gitme
yarın olsun bakıcez artık:18::18:
közlenmişleri doğruyorsunuz dimi ben doğruyom birer salatalık felan poşetleyip koyuyomm:26::26:
domatesi konserve seviyok dolaba doğranmış koyunca çözülmesini bekle felan oluyor
canım ben dogruyorum dolaabada domate skoymuyourm hoşuma gitmiyor melemenin 15 biberli 15 bibersiz yapıyorum ben
nazoo kucuk sıkma kabın var tutkal vr sıkarkan kapagı cıktı yaptıgım seyın uzerıne dokuldu

sevınc bbırakmam ıstemıyorum bı an once bıtsın ısterım ben ya
kız ses verdin almadın hayırdır
hemen de anlıyorum bana dendiniğiniözlemiş beni karı

ayy hangi sayfada kaldığımı bulamıyorum

napıyon deli karı çay dolduruda çay içek kim demledi bakim
canım ben yemekelri yaptım çaylarıda sevinç karısı yapsın
hormanlara hangı bölüm bakıodu yanı hangı bolume gıtmem gerekıo:26::26::26::26:
canım kadın dogumcu endokrinde diyet bölümüne bakıyo am abütün tatlileride yapıyor haberiniz olsun
gülmeketn karnıma agrılar girdi hemşom
boşa sevinme o zamana kadar hamile kalırsın
kar'ı da camdan seyredersin

gaddar sevinç kız kızın hevesini kursagında bırakmasana üzülür şimdi oa bebişiyle gideriçimden bri ses oglu olucek diyor ama hadi allahtan hayırlısı

sen benden ne ıstıyon ya hamıs olsamda gıderım ne var sankı bende kaymam kocısle abım ızlerım

yer arıyom bılen varsa solesın guzel bı otell yıl bası ıcın

kız biz hep bizim ılgaz dağına gidiyoz orada güzel bak hem daha uygundur uludağdan aklında bulunsun

nıye cıkmadın bız gecen sene heveslendık gıdemedık ama bız bolu dusunuyoruzzz

biz yeni evlendiğimizde uludağ yolunda bi restorana gitmiştik ama uludağa çıkmak nasip olmadı hep bu sene gidelim diyoruz yok doktordu yok başka bi şey fırsat olmadı
boluda nereye gideceksiniz kartalkayamı ama abantta kışın çok güzel oluyor

bızde ıstıyoruz ama nasıp olmuyo bı desevıcn moralımı bozması ılla bı yere gıdecem secınv gıdecem ısteeeee

yokkkk bu kürü yaptıracam sana bir ara mucizelerinden bahsedecem tüp bebekle çocuğu olmayanda bile işe yaradııı

izmirdeymiş aslında izmire gidersem gidip direk görüşsem daha iyi olur
hadi bakalım bi ara anlatırsın bende çıkıyorum şimdi hadi görüşürüz

ben çimiyimde geliyim kocam yok bu akşam

ziyafet verek akşama

kızılcık kompostoları bendennnnnnn

saol aşkım bilgi verdıgın ıcınnn

nereye gıdıyonuz canım versene ısmını bakalım:44::44:

canım biz hiç kalmadık ilgaz bize 45 dakka olduğu için günübirlik gidip geliyoz hep pikniğe ama kalan akrabalarım var onlarda askeriyenin otelinde kalıyolardı zaten bikaç otel var orda netten bak canım bi

naptın cnm geldimi kırmızılar geçmişte kaçırdımmmı naptım göremedim:44:

basak karisi gobekli marul pullu pakize topic basi siskosu yapikli tembel teneke garfield uyanamadinmi daha
yoksa delikten takiptemisin yeni trendin o ya delikten dikiz

bu nası bi cümle olum ağzını yüzünü dağıtırım haaaaaaa
ben erken kalktim zaaar az daha yatayim
hortlak karıerkenden hortlamış
Ben cikiyorum kahvalti hazirlayacam hade hepiniz davetlisiniz
basak sende gel

bugün kocam evdeydi ayrın sabak gelirim haşlanmış yumurtamı koy ekşi surat kaynanamın öğrencisi koca toto

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…