Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevinccmm
Cnm gebe diilimm sanirimm
Pazartesi gelmesse kirmzilr dr a gitcm diek
Hem test te yparlar
Hayirlisi
Senin su kurunden bnde yptircm banada bilgi werirsin unutma tatlm

ben çimiyimde geliyim kocam yok bu akşam

ziyafet verek akşama

kızılcık kompostoları bendennnnnnn

bendende karışık meyve komposlosu rengi hrika oldu pembiş pembiş içiyom hatta şimdide içinde keçiboynuzu bilem vaaar yanındada kuruyemiş fındık badem vs. gelin beraber yiyelim kocan yoksa niye çimiyonki kız hava kötü burda yaa bende bıcı bıcı yapcaktım ama hasta olurum kesin bıcı yapaysaam :26::26:

aslında yeni bi şampuan aldım farklı bişi onu denemk için sabırsızlanıyorum

karışık meyvenin içinde ne var

ay abant çok güzel yaa ben baharda gitmiştim oraya lisede okulla beraber harikaydı yaa yemyeşildi heryer kışında güzeldir ora orada olabilir tabi beloşum çok güzeldir

saol aşkım bilgi verdıgın ıcınnn
ni demek eltimde diyete girdi ben kilo verdimyadoktor dünyanın testini yapmış 2 yaş küçük benden şeker kolestrol tiroit hormonlar sapıtmış daha neler neler tam testleri yapılsın diyete griicek doktor kontrolinde bakalım
Sevinccmm
Cnm gebe diilimm sanirimm
Pazartesi gelmesse kirmzilr dr a gitcm diek
Hem test te yparlar
Hayirlisi
Senin su kurunden bnde yptircm banada bilgi werirsin unutma tatlm

canım hakkında ne hayırlıysa onu yaşatsın mevlam çıkmazsada üzülme olurmu
insan oruç olunca neden uyku basar acaba

Bu başlığın altına ancak inş diyorum. Pko luyum ve bir sendir bebek için uğraşıyoruz . Yoruldum ((
ve psikolojim altüst oldu. Ilaç içmeden adet olamıyorum. şuan özel doktora gidiyorum klomen içiyorum . Akalım ama umudum yok denecek kadar az.

aslında yeni bi şampuan aldım farklı bişi onu denemk için sabırsızlanıyorum

karışık meyvenin içinde ne var

kız bende yeni bi şampuan aldım onu deniycem ilk fırsatta arkadaşım kullanmış çok güzel diyooo
Neyse içinde sarı üzüm, siyah üzüm, kayısı, siyah erik, şeftali,elmaa,bide keçiboynuzu atmıştım içine 2 tanede evde bunlar vardı taze incirde vardıda kıyıpta koyamadım her gün bitane siyah incirde yiyom kocişe aldırdımda

Ay çok güldüm yaa neler neler demiş sanaaa

canım soğan suyu iç belkı bılmıosundur pkolular ıcın bi kürrr ıcını temızlıyor

Hııh tam yerine düştün canım gel bakiim sen şöyle bi yanıma bende pkoluydum nasıl hamile kaldğımı anlatayım sana bizde 1 yıl uğraştık olmadıydı :26: biissürü ilaç klomen+glukofen 5 ay falan bende kullandım ama yetmedi ilaçlarla berber soğan kürü uyguladım baktım yumurtam büyümüş inanamadım 20 milimdi bide çatlatma iğnesi vuruldum ve o ay hamile kaldım
Soğan kürünüde adetimle beraber başladım 14-15 gün sabah akşam aç karna taze kaynatılıp ılınınca içilcek canım soğan kürü biz pkolular için muciize gibi bişey kistlerimi küçülttü benim ve yumurtam bu sayede büyüyebildi

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80′li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tariflerkeşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye “Uçan Fil Dumbo!” çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla “anne” olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış… Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

Ay kızlar facete kadınlar kulübü paylaşmış çok hoşuma gitti duygulandım ve ağladım sizinde beğeniceğinizi düşünerekten paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz umarm bizde bi gün görürüz o günleri Allah hepimize onları yaşamayı nasip etsin

bende 3 gundur hayıt tohumu içiyorum sabah akşam düzenli olarak inş iyi gelir.yine burdan duymuştum hayıt tohumunu. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim cnm. tam yerine düştügüme çok memnun oldum 6 eylülde progestan içmeye başlıcam adet olursam bu ay da boş artık adetimin 3. gunude klomen bu tedavi 3 ay sürecek boyle sonra doktora gidicem tekrar. şimdilik tedavi şekli bu doktorumun önerdiği

Canım hayıt işe yaramazsa adtinl beraber sende soğan kürüne başla mutlakaa yoksa klomen fala çok işe yaramıyor ben onca zaman boşuna içmişim hepsini keşke ilk ilaç kullandığım aydn içseymişim soğan suyunu hemen kalırmışım :26: neyse sen adetinle beraber başla 14-15 gün iç bu sırada yumurtladığın zamana denk gelirse bırak içmeyi neyse yumurtan büyüdüğündede mutlaaa çatlatma iğnes vurun 36 saat sonra ilişkide totonun altına yastık koy bi yarım saatte yat kalkma canım kist için en faydalısı soğan suyudur ee bebişimiz çin katlanıcaaz naapalım pkoluyken ben 1 yılda hamile kaldığımı öğenince şaşırdı doktor hemen iyi kalmışsın diyee bende didim soğan kürü sayesinde

vay tam bir atom içeceği olmuş buu

akşam getirde içek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…