ben çimiyimde geliyim kocam yok bu akşam
ziyafet verek akşama
kızılcık kompostoları bendennnnnnn
hadi bende kaçtım
bendende karışık meyve komposlosu rengi hrika oldu pembiş pembiş içiyom hatta şimdide içinde keçiboynuzu bilem vaaaryanındada kuruyemiş fındık badem vs. gelin beraber yiyelim kocan yoksa niye çimiyonki kız hava kötü burda yaa bende bıcı bıcı yapcaktım ama hasta olurum kesin bıcı yapaysaam :26::26:
naptın cnm geldimi kırmızılar geçmişte kaçırdımmmı naptım göremedim:44:
biz yeni evlendiğimizde uludağ yolunda bi restorana gitmiştik ama uludağa çıkmak nasip olmadı hep bu sene gidelim diyoruz yok doktordu yok başka bi şey fırsat olmadı
boluda nereye gideceksiniz kartalkayamı ama abantta kışın çok güzel oluyor
ni demek eltimde diyete girdi ben kilo verdimyasaol aşkım bilgi verdıgın ıcınnn
Sevinccmm
Cnm gebe diilimm sanirimm
Pazartesi gelmesse kirmzilr dr a gitcm diek
Hem test te yparlar
Hayirlisi
Senin su kurunden bnde yptircm banada bilgi werirsin unutma tatlm
aslında yeni bi şampuan aldım farklı bişi onu denemk için sabırsızlanıyorum
karışık meyvenin içinde ne var
bu nası bi cümle olum ağzını yüzünü dağıtırım haaaaaaa
hortlak karıerkenden hortlamış
bugün kocam evdeydi ayrın sabak gelirim haşlanmış yumurtamı koy ekşi surat kaynanamın öğrencisi koca toto
Bu başlığın altına ancak inş diyorum. Pko luyum ve bir sendir bebek için uğraşıyoruz . Yoruldum((
ve psikolojim altüst oldu. Ilaç içmeden adet olamıyorum. şuan özel doktora gidiyorum klomen içiyorum . Akalım ama umudum yok denecek kadar az.
Bu başlığın altına ancak inş diyorum. Pko luyum ve bir sendir bebek için uğraşıyoruz . Yoruldum((
ve psikolojim altüst oldu. Ilaç içmeden adet olamıyorum. şuan özel doktora gidiyorum klomen içiyorum . Akalım ama umudum yok denecek kadar az.
Hııh tam yerine düştün canım gel bakiim sen şöyle bi yanımabende pkoluydum nasıl hamile kaldğımı anlatayım sana bizde 1 yıl uğraştık olmadıydı :26: biissürü ilaç klomen+glukofen 5 ay falan bende kullandım ama yetmedi ilaçlarla berber soğan kürü uyguladım baktım yumurtam büyümüş inanamadım 20 milimdi bide çatlatma iğnesi vuruldum ve o ay hamile kaldım
Soğan kürünüde adetimle beraber başladım 14-15 gün sabah akşam aç karna taze kaynatılıp ılınınca içilcek canımsoğan kürü biz pkolular için muciize gibi bişey kistlerimi küçülttü benim ve yumurtam bu sayede büyüyebildi
bende 3 gundur hayıt tohumu içiyorum sabah akşam düzenli olarak inş iyi gelir.yine burdan duymuştum hayıt tohumunu. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim cnm. tam yerine düştügüme çok memnun oldum 6 eylülde progestan içmeye başlıcam adet olursam bu ay da boş artık adetimin 3. gunude klomen bu tedavi 3 ay sürecek boyle sonra doktora gidicem tekrar. şimdilik tedavi şekli bu doktorumun önerdiği
Yok cnm daha glmedi
İnsallah gelmez
Benmde uykum geldi gidip yatiyim bariii
Sıkıntıdan patliyorum
kız bende yeni bi şampuan aldım onu deniycem ilk fırsatta arkadaşım kullanmış çok güzel diyooo
Neyse içinde sarı üzüm, siyah üzüm, kayısı, siyah erik, şeftali,elmaa,bide keçiboynuzu atmıştım içine 2 tanede evde bunlar vardı taze incirde vardıda kıyıpta koyamadım her gün bitane siyah incirde yiyom kocişe aldırdımda
sevinç karısı gitti herkes gittiiii:44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?