Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sızın orda akrabalrız varmı canım ne cabukl ark edındın

malatya merkezde var canım bi tane akrabamız babannemle dedemin kız kardeşinin oğlu yaşıyo neyse burdada işte asker eşleri bikaç komşu falan var öle yaani samimi olduğum bi arkadaşım var burda oda pazartesi izne gidiyolar 20 gün yok o gelcek biz gitcez bu seferde 10 gün iznee neyse öbür üstümdeki arkadaş gelir ozamana sıkılmam hiç diilse onla :26:

bravo sana kendin niye gitmedin..spor yapmis olurdun, tembel kariii (sewinc olsa boyle derdi )

ben tuzsuz sevmiyorum, az biseyde olsa tuzlu olmasi lazim.. bu sefer degisik marka aldim.. baktat..memleketime laf yok istanbul tasi topraagi altin

benım herıfım bu saatde yollamaz kı bende cıkmam korkarım:18::18: zaten daha yenı carsıdan gelmıstım bıkerem yuruyusu cok severımde benım herıf cıkmaz

ne cabuk komsu buldun ya bende 1 senedıt ootruyorum daha nescafe ıcecek bı ark bulamdımm gercı asker eslerı var sızın bızım burda cahıl ınsan dolu

Karilar ne yapiyorsunuz ben pazara gittim alis verisimi yaptim
ordan gelirken oglumu parka goturdum kocamin cikis saatine kadar
oglum orda oynadi kocam geldi patlicani biberi firina biraktik kozlensin diye
ordan ewe geldik yemek yedik 3 bidon karisik tursu kurdum
kicisle patlucanlari bebirleri temizledik dogradik dondurucuya koydum
seftaliyi dogradim sekere yatirdim sabah recel yapacam bulasiklari yikadim
geldim..

masallah karı nazar degecek yazma suraya artık bak

benım canımda tursu ıstıyo hazır aldık ama kesmedı bıde kanal d suyunu ıctıler nasıl canım cektı :26::26::26::26:

eferimmmm caliskan hatunnn.

masallah karı nazar degecek yazma suraya artık bak

benım canımda tursu ıstıyo hazır aldık ama kesmedı bıde kanal d suyunu ıctıler nasıl canım cektı :26::26::26::26:

kız çok kolay sana tarifini vereyim iki bidon yap nolacak karı acur salatalık havuç ve biberden yaptım ben

kız çok kolay sana tarifini vereyim iki bidon yap nolacak karı acur salatalık havuç ve biberden yaptım ben

annemde acılmamıs var getrecem karı ben kaynosla yapıyorum o malzemeyı alıyo ben canım cwketıklerını kendım yerlestryom delıyom yıkıyom oda sırkesını falan ayarlıyo

cagırrı yapmaya zaar da sımdı canım cekıyo

3 bidon cok degulmu??? bidonlar buyuk boymu :44:

bızde ıstıyoruz ama nasıp olmuyo bı desevıcn moralımı bozması ılla bı yere gıdecem secınv gıdecem ısteeeee

3 bidon cok degulmu??? bidonlar buyuk boymu :44:

5 kiloluk ped ler varya onlardan çokmu daha yapacam kornişok ve lahana turşusu biz turşuyu çok yerik annem sade süs biberi turşusuda yaptım 2 su şişesii

Sevinccmm
Cnm gebe diilimm sanirimm
Pazartesi gelmesse kirmzilr dr a gitcm diek
Hem test te yparlar
Hayirlisi
Senin su kurunden bnde yptircm banada bilgi werirsin unutma tatlm
tamam hayatımmmmm
akşama gel haaa
kendisi nerde acep:26::26:
sevinç karısı gitti herkes gittiiii:44::44::44::44::44::44:

sevinçle alakalı diil cnm bu

lahana tursusuna bayılırımm

bende bayılırım içine siyah havuç atarım suyu şalgam suyu gibi olur bordoo renkk

nerdesınız yaaa

ben markete gıttım snra yemek yedık mutfagıma yerestrdım sız nerdesınız

bende kk dan çıktıktan sonra evi süpürdüm
yemek yaptım yedik
sonra pazara gittik geldik aldıklarımı yerleştirdim
dondurucuya atmak için 3 kilo fasulye aldım
6 kilo turşuluk salatalık aldım 3 kiloda kardeşim aldı suya koydum çamuru aksın diye
mutfağımı topladım
meyva hazırladım şimdide meyvamı yerken bitaraftanda sizlere bakayım dedim
biraz sonrada kalkıp turşularımı kuracam

SLm kzlar biz birazdan mustafa ceceli konserine gidiyoruzzzz
Kirmizilar hala yok hayirlisi olsun

hadi inşallah 9 ay gelmezler
bizde ramazndan 10 gün önce gittik ceceli konserine buraya gelmişti

sen daha çimmedinmi kaç saattir

eroş hamile nerdeyse 2 aylık oldu
bizde seni özledik ama güzel vakit geçirmişin ne güzel
aradada olsa gir kendinden iki satır haber ver merak ediyoruz

ne cabuk komsu buldun ya bende 1 senedıt ootruyorum daha nescafe ıcecek bı ark bulamdımm gercı asker eslerı var sızın bızım burda cahıl ınsan dolu

aynen bende bir arkadaş bi doğru dürüst komşu yok şu mahallede
dün itibariyle 4 sene oldu buraya taşınalı bukadar sene olmadıysa bundan sonrada zor

5 kiloluk ped ler varya onlardan çokmu daha yapacam kornişok ve lahana turşusu biz turşuyu çok yerik annem sade süs biberi turşusuda yaptım 2 su şişesii

ben bir kova yapiyorum kasim'da yaparim mart'a kadar yeriz.. mart-nisan'dan sonra tursu yenmez bizde..biz biraz degisikiz galiba

icinede havuc, mor lahana, yesil fasulye, beyaz lahana, karnibahar, kornisok, yesil domates, biber.....tursunun suyu mor renk oluyor mor lahanadan dolayi ama tadi cok harika...

nerdesınız yaaa

ben markete gıttım snra yemek yedık mutfagıma yerestrdım sız nerdesınız

selam millettttsohbete baslayabiliriz...
yalniz bi dakika ben markete gidip cekirdek alayimda geleyim, citlariz birlikde

SLm kzlar biz birazdan mustafa ceceli konserine gidiyoruzzzz
Kirmizilar hala yok hayirlisi olsun
ay bayılırım mustafaya bizde ramazanda gittikkkkk
es şarkısına bayılıyorummmmmmmmmmmmmmm
sıyah havucmu one gıı ben yenı duydum neyse kaynosa deyım alsın bende onun rengı nıye ole oluyo dıyodum :26::26::26:

heç duymadınmı siyah havuç kara havuç

geldim.. ben tuzlusunu seviyorum cekirdegin.. birde cips aldim benim rejim gitti bugun.. ptesi baslarim artik
esim gece calisinca aksamlari yemege veriyorum kendimi..
hep ööle olur dimi pazartesi başlanır diyete

senin kocacıkın kaçta geliyo:26:
ben tuzsuz sevmiyorum, az biseyde olsa tuzlu olmasi lazim.. bu sefer degisik marka aldim.. baktat..memleketime laf yok istanbul tasi topraagi altin
seemedim ben ist.u tuzsuz çekirdek bilem yok:106:

ben geldim kızlar canım sııkın arkadaşım eşinden ayrılıyomuş ya sebebi neymi 6 senedir bebegi olmyo o sonra vertigo denen bir hastalık var kulak iltaabı bıktım senden demiş yeter artık demiş saymış durmuş ya kı nasıl aglıyo telefonda ne yapsakta barıştırsak hem eşinin ailesi tarafı kaynanası denemedigi kalmaış aklınıza ne geldiyse bir kere bozmuşlar gen olmuş kardeşi gelmiş yanına sonra olan oldu dedine yapsakta barışsalar bu kadar aşık olan birileri neden bmyle oldu anlamaıdm bir akıl verin ne yapayım hoca bulsam iyi inanın baktırıcam ama nerdeki hoca:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…