Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım arkadaştada pırtılaşma var biz pırtıyız kızheyet raporuyla o 3 aylık lamış anam koli kocaman bizde alabilirmiyiz heyet raporuyla neler yapmak lazım rapora

canım devlette nasıl bilmiyorum ben aylık alıyorum,sigprta karşılıyo 170 tl filan ben ödüyorum...günde 2 taneden kullanınca aylık 700 tl civarı tutuyo çok para... sigorta olmasa napardık bilmiyorum...
ben çıkıyorum pıhtıdaşım:) öptüm seni

sıpama iyi bak gzüel haberlerini bekliyorum :101::101::101:benimkide geldi

kızlar ya eşleriniz evlenmeden önce sizi de kandırdımı "aşşkımm biz herkesten farklı olucaz diğer evliler gibi asla olmıycaz:127::127:" diye

:44::44::44:

vvalla bana başka olacak demedi ama herşey çok güzel olacak dedi ve elindeki imkanlarıda söyledi ...kıraç ın şarkısı varya annemden kalan bir yüzüğe razıysan gel benimle diye benimkide ona benzer bişey söyledi
ama evlendikten sonra hiç değişmedi şükür nasıl tanıdıysam aynı kaldı hiç pişman olmadım evlendiğime

çevremdeki evli çiftlere baktığımda yeni evlilere bile biz daha başkayız 15 yıl oldu el ele kol kola gezeriz
hatta geçen sabah ben kahvaltı hazırlarken eşim kalkmış mutfağa geldi arkadan sarıldı,
tam o sıradada bi gölge gördüm bi baktım benim yeğen bizi öyle görünce kaçmış yüzünde utanma gülümsemesi yani biz yalnızkende hep sevgili gibiyiz
birde bayramın birinci günü annemlere gittik tabi güzelcene giyinmişiz arabadan indik
camda 2 kız kardeşim kıkır kıkır gülüyorlar ne oldu dedim, sanki yeni evliymişiniz gibi bi haliniz var dediler
nasıl yani dedim gözlerinizin içi gülüyor dediler,çevremde arkadaşlar olsun kardeşlerim olsun herkes çok hayrandır bize ,hatta kavgamıza bile

canum hoşgeldin okul nasıl ya bu birinci sınıfların müfredaatı nasıl olcek
offf oğlum 1. sınıfa başlıyordaaa

4. sınıfa kadar öğlenciymiş bugün kardeşim okula gidip sordu nasıl olacak diye kara kara düşünüyoruz
geçen sene çocuğunu okula gönderip işe gidiyordu öğlendede bana geliyordu bu sene nasıl olacak bilmiyorum valla

söylediklerinin sadece son 3 e katmıyorum eşimi onun dışındakilerde aynısı

sabah pijamasını asmayımı öğrendeiiiiiii

senin koca olmuş o zaman tamamdırhiç şikayet etme:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

yani pijamasını kaldıran bir erkek ve çorabınıda kirliye atan bir erkek daha ne istiyon bundan iyisi şamda kayısı

ohh dinsizin hakkından imansız gelir
aynı bu anlattıklarının hikayesi var

Korkma kiz kocanin ewde olmadigi kapidami yazacak oku ufle kilitle kapini bisicik olmaz

bende cıkayım barı sabah dan berı ayakdayımmm gıdıp yatayım daha yarında teeeee nereye gıdecemmm

iyi geceler hatunlarrr

keşke uyku smiley olsaydı

bende eşimin ayakkabısını koyarım kapıya evde zannetsinler diye

Canim dualarimiz seninle iyi haberlerle gel mutlaka haber et basak karisi gibi meraktan catlatma bu arada kac tl ayrintili 500 mu

cnm benm hamile kaldığım ay aşırı enfeksiyonum vardı idrar yollarımda

idrar testimde "bol miktarda lokosit" yazıyordu

bunu doktor açıkladığında anladım iltihabın fevkininde fevkinde bi iltihap

ne demek istedin anlamadım başak benimki mi fevkinde.. senin ki mi o zaman fevkindeydi???
yoksa ben hamiş miyim mi demek istedin

ne demek istedin anlamadım başak benimki mi fevkinde.. senin ki mi o zaman fevkindeydi???
yoksa ben hamiş miyim mi demek istedin

Basakta cok asiri derecede iltihap varmis onu demek istemis ama
Rabbim yeterki ol desin o halde bile gebe kalmis anladinmi hayatim

Basakta cok asiri derecede iltihap varmis onu demek istemis ama
Rabbim yeterki ol desin o halde bile gebe kalmis anladinmi hayatim

hımm anladım.. sağol ciciş.. benim yine de tedavi olmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum hep adet öncesi oluyor 3 aydır sonra geçiyor..:44:
1-2 ay korunmamız lazım heralde o zaman çünkü benimki müzminleşmiş heralde.. doktor güçlü antibiyotik verir..baksana tekrar edip duruyor:26:

dün o kadar çok su içtim ki 15 dk da bir wc ye gittim akşam.. eşim sürekli dalga geçti.. ama bugün ağrı falan yok iyi geldi sular

sen neler yapıyon sevinç

Suyu bol ic hayatim yikar gecer insallah usutmemeye dikkat et
kocam gec geldi hala uyuyor grc gidecekmis bende kalktim askima kahvalti hazirladim
melemen sewer onu yapiyom sen napiyon gelde kahvalti yapak

Son düzenleme:
Suyu bol ic hayatim yikar gecer insallah usutmemeye dikkat et
kocam gec geldi hala uyuyor grc gidecekmis bende kalktim askima kahvalti hazirladim
melemen sewer onu yapiyom sen napiyon gelde kahvalti yapak

ayyy gelebilsem keşke.. yakın olsak gelirdim şimdi
ben de sabah 7 de pörtledim... eşimin çok işi vardı kahvaltı etmeden acele çıktı bana iyice iyileş dedi götürmedi işe..

kalkıcam ev işi yapıcam dün misafir geldi bitiremedim işlerimi..:44:

ben var ya seni hep adana da oturuyon sanıyodum ilk başlarda.. adanaya arkadaşımı görmeye gidicem kurban bayramında sana uğrayıp süpriz yapcaktım
kafamda bu vardı ama sonra öğrendim ki maraştaymışsın. artık imkansız

Kendini yorma ayaklarini sicak tut

niye imkansiz ben bayramlarda Adanada olurum ailemin yanina giderim
merkez caamiinin ordaki cay bahcesinde bulusuruk dunya kucuk

Kendini yorma ayaklarini sicak tut

niye imkansiz ben bayramlarda Adanada olurum ailemin yanina giderim
merkez caamiinin ordaki cay bahcesinde bulusuruk dunya kucuk

anaaaaaa
tamam gelirsek kesin buluşcaz o zaman:124::124::124::124:
kesin değil daha bizim gitmemiz ama allah bi aksilik vermezse gidecez yani..

aaaa ama ben kocişe ne dicem ayol:26:
benim burda yazdığımı bilmiyo ki.. nerden tanıştım ben senle

anaaaaaa
tamam gelirsek kesin buluşcaz o zaman:124::124::124::124:
kesin değil daha bizim gitmemiz ama allah bi aksilik vermezse gidecez yani..

Kismette varsa heryerde bulusabilirik ben senin resmini gormustum kumralmissinya
yaw cok gicigim heee

unv arkadasim dirsin unv okudun zaaar
bisiler uydurursun hele o gun olsun

evet ama biliyo benim görüştüğüm bütün üniv. arkadaşlarımı.. üstelik adanadaki de üniv. den arkadaşım
ama allahtan ben daha önce bi üniversiteye daha gitmiştim ordakileri tanımıyor..
üfff yalan da söylemek istemiyorum ya.. hiç öyle şeyler beceremem

olmadı itraf etcem yazdığımı

canım nescafe istiyor her ay bu zamanlar (adet öncesi) nescafe sigara hep vicdan azabı ile içiyorum...
bi umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…