Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herıfın nerde nıye tık yok dundemııı

Herifim is yerinde web sitesinde sorun varmis onla ugrasiyor
canimiz istemedi uyuduj :101: durduk yere stres yaptik bende hec demedim yimirtlama zamani
oldugunu girev gibi olmasin dedim bugun girsem kandiracamda yokki

Herifim is yerinde web sitesinde sorun varmis onla ugrasiyor
canimiz istemedi uyuduj :101: durduk yere stres yaptik bende hec demedim yimirtlama zamani
oldugunu girev gibi olmasin dedim bugun girsem kandiracamda yokki

nazar geldın yavrumm sen okutmak lazım senıı

canım başın sagolsun inan yazını okumadım şimdi önüme geldi yoksa güzel bebek figürü koyarmıyım affet işşallah saglıklı bebelerin olur allahtan umudunu kesme
kızlar beydaglı geldimi bugüm topüge özledim onu
başak ve benim panik atagım nerelerde

Defne canim senle alaksi yok site sapitti Allah bir daha gostermesin fitil felan hap vermedimi dr. cabuklassin diye

Cnm tşk ederim..Cnm ben figür felan görmedim zaten olsun görsemde ne çıkar...iyi dileklerine tşk ler....

kızlar kaynosların bınada sapık varmıs bı komsusuna gece gelmsı kocası sılah falanma tmıs polısler gelmıs evde en alt kat

benım ev en yuksek kapı pencerem kıtlı esım geceye gıttıgınde benı artık tek koymazlar ne yapacam ben kaynam korkuyorz dıyo bende hec korkmam dedım masusdannn benı cagırmasınalr dıye

Defne canim senle alaksi yok site sapitti Allah bir daha gostermesin fitil felan hap vermedimi dr. cabuklassin diye

Sevinççim verdi bi hap verdi kanama başlatırmış allttan yerleştirirsin dedi..Ama ben bi kaç gün bekliyim diyorum ağrım başladı kanama olacak gibi bakalım kendiliğinden olmassa yapıcam artık..Bişey bilmiyorum ki korkar oldum herşeyyden..

Korkma kiz kocanin ewde olmadigi kapidami yazacak oku ufle kilitle kapini bisicik olmaz

Korkma kiz kocanin ewde olmadigi kapidami yazacak oku ufle kilitle kapini bisicik olmaz

ben korkmuyodan da onlar baskı yaparlan bu olaydan snra ne yapacam daha bı ay var geceye gıtmesıne ben sımdıden strese gırdımm

esım arada bı tehtıt edıyom ege rgeceye gıdersen annemlere gıder 1 ay gıt sende annende kal yuzmu gorme dıyom mecbur 3 aydr gunduzde geceye gıdecek artık offfffff ne yapacam yaa

Okudum zaaar
simdik nasilsin diye sormustum

Pardon cnmm
Saol
Ayniyim 1haftadir fena depresyondayim
Beynen ruhen cok kotuyumm
Bunalimdayim
Beni ancak bakirkoy paklar sanirimm ewli olmasaydim gider yatardim hastanede
Bari beynimi uyustururlardida bu donemi adlatirdim dusunmedenn kafayi yimedenn

Sen nasilsin keyfin nasil

Cnm tşk ederim..Cnm ben figür felan görmedim zaten olsun görsemde ne çıkar...iyi dileklerine tşk ler....
canım güzel yazmışım gülen olucektiben bebegimi kaybettigimde arkadaşlar koymuşlardı bir kiş ay ne aglamıştım benim bebegi m öldü bunların umrunda degil diyetekrardan kusura bakma bak bana 3 melegimi cennete yolladım 4 vesile olucez ekimde ama ben korkuyorum ya buda giderse diye
Pasa kocam geldi catla ben cikiyom

uyuz karı aradım aşmadı koçiş hadi çatışmaya girmeden gelme:99::99::99: kazan mubarek olsun şimdiden

ya sana gelir seni taciz ederse kız ne yapıcen kocan eve gelene kadar

ya sana gelir seni taciz ederse kız ne yapıcen kocan eve gelene kadar

beım evım nere onalrın evı nere onların bınada var

hem benım kı yuksek en ust katta kalıyorum kapıda altı ustu kıtlı

ya ben ne zman kadar onlarla kalacammm

gelırmı dersın :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…