Desene parayi cuvalladiniz
sen benden daha betermissin annem
desene kocayi yataga atamadin kac gundur
herıfın nerde nıye tık yok dundemııı
Herifim is yerinde web sitesinde sorun varmis onla ugrasiyor
canimiz istemedi uyuduj :101: durduk yere stres yaptik bende hec demedim yimirtlama zamani
oldugunu girev gibi olmasin dedimbugun girsem kandiracamda yokki
bak şimdi sana diyim hesapla adeti 14 oldummu sana 31 abdeslendim 2 kere oldu desem inanırımsın
Kızlar mrb..Daha iyiyim cnm aslında iyi değilim de naparsın...Bugün doktora gittim kanamam az oluyodu daha tam başlamamıştı ama bugün sanırım başladı biraz ağrı oluyo akıntılarım kanamaya çevirdi gibi ama bilemiyorum bekliyorum kanama başlasın diye...Doktor baktı ama malesef kalp atımı yok gelişme durmuştu zaten kesede bozuk artık zaten düşmesini bekliyoduk işte kanama arttı gibi..Doktor kürtaj olmak istemiyorsan bi hafta on gün felan bekleyebilirsin dedi..daha yeni gebelik olduğu için bi tehlikesi olmaz zehirleme yapmaz dedi kanama olup bittikten sonra parça kaldımı diye bakılcak varsa kürtaj...(
Buradayim cnmm nasilsinnn
Gecmiste sana yazmistim okumadinn zaarr
canım başın sagolsun inan yazını okumadım şimdi önüme geldi yoksa güzel bebek figürü koyarmıyımaffet işşallah saglıklı bebelerin olur allahtan umudunu kesme
kızlar beydaglı geldimi bugüm topüge özledim onu
başak ve benim panik atagım nerelerde
Defne canim senle alaksi yok site sapitti Allah bir daha gostermesin fitil felan hap vermedimi dr. cabuklassin diye
Belos karisi ne haltlar karistiriyon
kızlar kaynosların bınada sapık varmıs bı komsusuna gece gelmsı kocası sılah falanma tmıs polısler gelmıs evde en alt kat
benım ev en yuksek kapı pencerem kıtlı esım geceye gıttıgınde benı artık tek koymazlar ne yapacam ben kaynam korkuyorz dıyo bende hec korkmam dedım masusdannn benı cagırmasınalr dıye
Korkma kiz kocanin ewde olmadigi kapidami yazacak oku ufle kilitle kapini bisicik olmaz
Okudum zaaar
simdik nasilsin diye sormustum
canım güzel yazmışım gülen olucektiCnm tşk ederim..Cnm ben figür felan görmedim zaten olsun görsemde ne çıkar...iyi dileklerine tşk ler....
Pasa kocam geldi catla ben cikiyom
ben korkmuyodan da onlar baskı yaparlan bu olaydan snra ne yapacam daha bı ay var geceye gıtmesıne ben sımdıden strese gırdımm
esım arada bı tehtıt edıyom ege rgeceye gıdersen annemlere gıder 1 ay gıt sende annende kal yuzmu gorme dıyom mecbur 3 aydr gunduzde geceye gıdecek artık offfffff ne yapacam yaa
ya sana gelir seni taciz ederse kız ne yapıcen kocan eve gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?