Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben panik atak oldugumda zaten halen öyleyim çok diyazemle s f ignesi oldum tavsiye ederim manyak oluyosun salak salak dolaşıyosun ortada anana küfür etseler gülüyosun
çagırda birlikte yatalım benimde kaç zamandır bir tatile ihtiyacım vardı:83::83:

daha erken değil mi cnm tüp bebek için daha başlayalı 8ay olmuş

tup bebk ıcın gıtmıyorum canım dok cok unluymus onun ıcın gıdyorum yanı daha klomenı bıle 2 defa kullandım tup bbek co uzak sımdılık ban a yasımda kucuk gene bana verecegı klomen ıgne

Cnm inş hiç bişey olmaz Allah tan artık iyi dilekler dilicez başka ne yapabiliriz.....Valla iyiki girmişim kız ne neşelisiniz kafam dağıldı sayenizde sizi okuyunca..

beım evım nere onalrın evı nere onların bınada var

hem benım kı yuksek en ust katta kalıyorum kapıda altı ustu kıtlı

ya ben ne zman kadar onlarla kalacammm

gelırmı dersın :18::18::18::18:

ya şuan sapık senin yazını okuyosa:18::18::18:yandım kızım sen seni gördüyse takip ettiyse :18::18:
benim eşim aşçılık yaparken 2 milyarlık iş teklifi geldi yanlız bir şartı vardı iş yerin gece çalışıcaktı anam dedim isterse 10 milyar versin gitme dedim korkuyorum tek yatmaya çocuklugumda kalma eşim gebe çalıştı kaynanamada annemde kaldım hep :18::18:evime gittim ancamın karısı karşı komsum benim dedi duvara vur birşey olursa gelirim ben anam uyuyakalmışm korkudan panik atak nöbeti geçirdim çarpıntıyla uyandım okadar olur sonra aglama krizleri yapma gitme vs baktı eşim olmuyo tamam gitmiyourm dediişten çıktı

tup bebk ıcın gıtmıyorum canım dok cok unluymus onun ıcın gıdyorum yanı daha klomenı bıle 2 defa kullandım tup bbek co uzak sımdılık ban a yasımda kucuk gene bana verecegı klomen ıgne

tmm cnm sonrdan anladım öle oldunu kusura bakma.kociş de yanımda onla konuşurken anlamamşım.inş iyi olur senin için git tabi

bende cıkayım barı sabah dan berı ayakdayımmm gıdıp yatayım daha yarında teeeee nereye gıdecemmm

iyi geceler hatunlarrr

keşke uyku smiley olsaydı

kızz manyakmısın sapık nerde yazımı okusun yoksa senmısın benı goremez ya mahalelerınde 2 ay polıs gezecekk ayy gece gece benı korkuttun ggıı sev ın bişey desene esım zırt pırt kaldrım aha sımdı

cok destek oldun sagoll

bu arad faceden cektım 75 oldu benım toplam

Son düzenleme:

Gidelim gulum arkds oluruz birbirimize
Walla suan kocamin cewresinden utanmasam yada nereye gittigimi bilmeseler gidip yaticam
Kiz gitsem alirlarmi beni acaba Yatirin beni desem almazlarmi ama kalcadan igne olunca bayiliyorum ben bidden bana damardan lazimm direk beyne ulassinn ilac olarak biliyormusun bana iyi bi ilac ismi wersen
Bn suslenip puslenip gidiyomusum kokos kokoss

heyyyyttt nerde herkessss..... 2 gündür geliyorum geliyorum kimse yok...çok hastayım ya ben yarın izin aldım gündüz de gelirim o zaman kesin olur burda muhabbet..kızlarr yarın ayrıntılı ultrasonum var dua edin bana kötü bişey çıkmasın:26:

Cnm inş hiç bişey olmaz Allah tan artık iyi dilekler dilicez başka ne yapabiliriz.....Valla iyiki girmişim kız ne neşelisiniz kafam dağıldı sayenizde sizi okuyunca..
canım birdaha altını bezle gel buraaya bazen okadar komiş oluyoki altına işemek garanti
evet itiraf ediyom ben o sapıgımbirazdanda sana gelicem ana bu kızada şaka yapılmıyo he de get uyu sabah erken kalkıcen hem salça ne kadar çıktı bakem
canım benim yatagım denize yakın olsun camdan seyredeyim ben dışarıyı öle ilaç neyimde istemem 1 hafta yataılm yan gel osman yapalım yeter
canım rabbim yardımcın olsun inan çok istiyorum bende o ayrıntılıya girmeyi rahmetli ömürümde randevu aldık ayarlamıştım gdcegimin yeri malesef olmadı dogum etikten sonra aradılar randevuyu hatırlatmak için eşimde iptal etmemiş ne aglamıştım

paşam yaaaa yapma böyle, bende bugüne kadar hep aynısını düşündüm bu günleri göreceğim hiç aklıma gelmezdi,normalde haftaya p.tesi olacaktı bugün aradılar erkene alabiliriz diye... ben de diyodum bakalım kısmet olacakmı ya p.tesiye kadar bişey olursa bebeğime diyodum, hala o risk var hepimiizn hayatında o risk hep var yarını görebilecekmiyiz belli değil, allah hayırlısını versin...inşallah doğuma da gideriz allah uzun ömür verir birden fazla çocugumuz olur..

canım seni üzmek için demiyorum inan kardeşim gelini götürdün ayrıntılı ultrosona dedi abla sende gel eşinle gir dedim o ebek kalp atışlarını duydun dışarda ay ne agırıma gitti nefes alamdım orda fırladım dışarı agladım sonra geri geldim oturdum kardeşim abla gözüne ne oldu öle kanlanmış dedi agladınmı dedi yok gülüm dedim gözüme birşey kaçtı onu uvuşturdum dedim
şeker yüklemesindede öle oldum helede ömürüme hamileyken ana saglıgından aradılar tetenoz için dedim ben kaybettim kusura bakmayın dediler kapadılar
anlıcagım ileriye bakmamış lazım galibe işşallah bizde bu sefer bebelerimizi kucagımıza alıcaz sag saglim saglıklı birşekilde canım allahım deid bugün arkadaş sana ikiz versinde şaş dedi allahım sesimi duy saglıklı saaatli 2 bebek ver biri kız biri erkek olsun bir seferde yatarım olar tekede razıyım ama 2 taneyle kafayı yersin dedi yok kız okadar evlat özlemim varki içimde onlara bakarım ben dedim işşallah seninkide sag saglim gelri 40 hafta görmen dilegiyle

canım geçenlerde annannemle konuştuk ben hiç bilmiyodum, onunda 5-6 aylık bikaç tane bebeği rahim ağzı açıklığından düşmüş... ben bilmiyodum, o zaman cahildik diyo, bebek bağıra bağıra ölüyodu biz eve geliyoduk mecbur iş güç unutuyodun filan dedi...sonra önemsedik durumu dikkat ettik diyo 4 tane çocugu oldu... Olmayacak bişey değil bu,inşallah aynı dertten canı yanan herkes sonunda bebeğini alır kucağından.herkes bişeyden çekiyo...

canım ben bugün rahim agzı açıklıgında arkadaşa gittim bana bir tane o6 cleksi verdi sen nasıl vuruyon o igneyi biraz acarmısın bu kunuyu merak ettim ben ya hem ignede kocamanheyetle çıkar dedi yoksa 1 kutuda 4 adet var 60 tl dedi

bende günde 2 kere 0.6 clexan vuruluyorum işte cnm..o kocaman iğneden günde 2 kere göbüşüme koluma nereyi boş bulursak yapıyorum işte:) rahim ağzı açıklığıyla ne ilgisi varki bu iğnenin?iğneyi de nasıl yapıyorum anlatayım..yapacağım yeri, elimle sıkıp gerginleştiriyorum,sonra bianda sokuyosun diğer türlü çok acıtıyo.

bu arada heran çıkabilirim canım haberin olsun eşimi bekliyorum,yarın çok erken kalkıcaz

canım arkadaştada pırtılaşma var biz pırtıyız kızheyet raporuyla o 3 aylık lamış anam koli kocaman bizde alabilirmiyiz heyet raporuyla neler yapmak lazım rapora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…