Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kesinlikle katılıyorum topik patır patır hamiş patlatıyor.. yaz sonu meyveleri çıkıyor başak hanım yok:113:
Deli kari teste iseye iseye gebe kaldi
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayatim

ay teste işeyerek gebe kalınıyor sanmıştım ben çocukken ilk reklamı çıktığında..
o zamandan saftirikmişim
aklıma o geldi bi ara anlatırım babanneme rahmetli sen de çocuk yap diye tutturmuştum bi ara anlatırım
insallah bende guzel haberler verebilirim size yarin dua edin
inşallah canım yaaaa hadi umudumuz sensin sırada umudummm

amin canım maşallah deyın kız hızlı gonzales dıosunuz okadar nazar degmesınn:26::26:
aman maşallah canım benim..
ilk seferinde tutmuş diye hızlı gonzales dedim
hiç nazar gözüyle bakmadım inan çok sevindim..inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
insan kendi gibi seviniyor burda herkes aynı hasretle yanıyor çünkü
e demekki ilk seferi değil bu canım?..
sevinç sen nerden uydurdun ilk seferinde tutturdu diye be

belkide olmustur ne biliyon

kız orda çalışamadık kalabalıktan diyom sana anlamıyon beni

bir de sıra sessada demişsin anca gördüm
sat tarihimi unuttum diye hamiş yaptın çıktın sende beni..
keşke olsa ama umutlanmak istemiyorum sevinç deme öyle sen boşver içim gidiyo sonra

canım sevınc korunmayı bıraktıgım ılk ayda hamıle kaldım dıye hemen tutturdu dıyoo :26::26: biliyorum canım sevındıgınızı artık okadar korkuyorumkı kaybetmekten:26::26: bende ılk sızle paylastım aılemden kımse bılmıoo burda hep dertlesıoruz hepımızın derdı aynıı bende bı hamıle duydugumda cok sevınıyorum cunku hepımız cok zor seyler yasadık inşallah bıdaha yasatmaz rabbımmm hepınızınde gonlıne göre versın ınsallahh

bu arada kahverengi akıntı geldi bugün sabah:26: ama çok çok çok küçük..
sanırım artık olucam bugün yarın yani beni boşuna umutlandırma:26:
dün gece de aynısı geldi. ama bugün gene başka hiç bişey gelmedi:44:

hımmm anladım canım.. demek daha önce de düşüklerin oldu sen de pıhtılısın ozaman ordan biliyor sevinç:26:
ben bunları bilmiyordum canım haklısın korkmakta tabi o zaman..
ama doktorun sözünden çıkmayıp dua etmekten başka çaremiz yok canım...
inşallah bu sefer sağlıkla alıcaksın kucağına moralini yüksek tut

evet canım 3.5 ay once 6 aylık oglumu kaybettım kan pıhtılasması yuzunden ınsallah rabbım bıdaha yasatmaz... hepımızee... moralım yuksek tutamıyorum cunkuu cok endıselıyımm :26::26: inşallah guzel haberlerle gelırım pazartesı gunu

Merhaba kızlar nasılsınız bakim
ayen tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sevinç hamişmisin yoksam iki gelmedik hemen kaptın mı bebişi bakim bu arada parkelerini güle güle kullan canım

belinay sen de artık bu ay kesin hamile kalırsın inşallah filmde de bişi çıkmamış bak kiraz da film çekildikten sonra hamile kalmıştı canım

bir sürü alıntı yapmıştım yanlışlıkla sen git çarpıdan çık
şimdi tekrar alııntıyı yapacak vaktimde yok saçımı boyadım banyoya girecem şimdi diyimde çıkayım dedim

ay kıyamam ya ne sinir bozucu bişidir bilirimtamam sıkma canını alıntıların kabul edildi

Ayyy camsan marka orginal agac gorunumlu sonsuz lareks parkelerim geliyormuussssss
diyiiimde cikiiim dedim
sonunda geliyo yani

bende kandırdılar sandımdı
bayilaazaaam

bende son moda olan kasmir halilarimi fircaliyom diyyiimde cikiim didim

benide tebrik et

sımarmadımm cok duygusalımm sadecee inşallah rabbım bıdaha aynı seylerı yasatmaz hıc kımseye......

Allahim kucaginda koymus eylesin seni anlamammi 3 defa yasadim o aci tecrubeyi Allahim bir daha yasatmasin amin..

melek hosgeldin cnm yok kuz ne hamileesi bata 13 var daha

sevinçle takılmaya devam edersen o çok adrenalin yapar tatlım

uzak dur bence

6 aylık mı
canım benim yaaaa.. pıhtılaşmadan o kadar büyük de düşük oluyor mu?
6 aydan sonra alınıp falan kurtarılamıyor demek
çok geçmiş canım inşallah bir daha yaşatmaz allahım böyle bir acı..
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…