Ahhh annem ahh benimki 6 haftayi doldurdumuydu badlar 14 bitene kadar surundurur :120:
insallah duyarsin zati kocaman oldu maasallah 7 gibi duyuluyorsuper haberler bekliyok gii
dua ettim ediyorumdaaaa
ben hamıleyım bugun gebelık testımde net cıktı cizgıleracayıp bı sok etkısı oldu bendee neyse pazartesı gıdıorum doktorumaa
keşkek mi?
ay sevinçç benimde geçen istedi canımm
anneme yaptırdım doya doya yedimm
ben hamıleyım bugun gebelık testımde net cıktı cizgıleracayıp bı sok etkısı oldu bendee neyse pazartesı gıdıorum doktorumaa
Ayen gebemisin cabuk soyle
hala kan testi yaptırmadınmı sennn keşke bi yaptıraydınn....
neyse gözümüz aydın diyelimmmm
allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsinn
inşallah normal bi gebeyimdir ve normal olarak tamamlayabiliriimmmOhhhh afiyet olsun hayatim bunyeden bunyeye degisir senin hormonlar tirmaniyor demekki devami gelir haa
bengisu gibo ruhsuz deelsin ya tamamen normal bir gebesin
cok cok hayirli olsun canim.. demekki bat'dan 3 gun sonra cikti net sonuc?
Darisi biz bekleyenlerin basina insallah
cok cok hayirli olsun canim.. demekki bat'dan 3 gun sonra cikti net sonuc?
bulanmakla kalmaz bogurursun insallah nasil gebelikse bu
ben keskek yapiyom soguk corba salata
sende ne yaparsan yap
amin canım ınsallahh pazartesı gıdecemmm doktora o yapar test fılannn :26:
Anaaaaaaam gizzz gozunaydinnnn hakkini helal et
bizede dua et guzel haberlerle gel insallahhhh aminn
Amincok cok hayirli olsun canim.. demekki bat'dan 3 gun sonra cikti net sonuc?
eveeeeeeeeeeetttttttttokadar ınandırdınkı benıı hala ınanamıyorum herkese gebesın dedın bana sen deeılsın dedın tam tersı cıktı hay ben senın hislerınınn ınsallah rabbım herkesee nasıp ederr ama sımdıde endıse basladııı neyse hayırlısı
kııskaanç kııskaaanç kendi hamileliği zor geçmiş benimki rahat geçiyo diye beni kıskanıyoooböğürmüyom işte geçti bilem çoktan sadece baze sabahları iştahsızlık oluyo okadar sonrada geçiyo zaten boşuna heveslenmeee
helal etsemmı acaba psıkolojımı bozdun dava acmayı dusunuom sana:26::26: etmemmmı canımm bu ay senden ümitliyimmm
Amin
kari fenami oldu supruz oldu isteesen bile cok sewindin
sira sessada
umudum karisiyla pasa karisiylada ben hamile kalirsam pihtililar
yuru git
:18: hayirlisiii cook sevindim neler hissediyon kari ilk aydan kaptin bebee maasallah kuzzz coraspin iciyonmu
igneye pazartesimi baslayacan :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?