Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ahhh annem ahh benimki 6 haftayi doldurdumuydu badlar 14 bitene kadar surundurur :120:
insallah duyarsin zati kocaman oldu maasallah 7 gibi duyuluyor super haberler bekliyok gii
dua ettim ediyorumdaaaa

allah kabul etsin dualarını bizimkileride kabul eder inşallahh
bu haftalarda başlaması normalmii
yarın 8+1 olcezz
inşallahh güzel haberlerle gelirimm rabbim nasip eder inşalah

ben hamıleyım bugun gebelık testımde net cıktı cizgıler acayıp bı sok etkısı oldu bendee neyse pazartesı gıdıorum doktorumaa

ben hamıleyım bugun gebelık testımde net cıktı cizgıler acayıp bı sok etkısı oldu bendee neyse pazartesı gıdıorum doktorumaa

cok cok hayirli olsun canim.. demekki bat'dan 3 gun sonra cikti net sonuc?

Darisi biz bekleyenlerin basina insallah

Ayen gebemisin cabuk soyle

eveeeeeeeeeeettttttttt okadar ınandırdınkı benıı hala ınanamıyorum herkese gebesın dedın bana sen deeılsın dedın tam tersı cıktı hay ben senın hislerınınn ınsallah rabbım herkesee nasıp ederr ama sımdıde endıse basladııı neyse hayırlısı

Ohhhh afiyet olsun hayatim bunyeden bunyeye degisir senin hormonlar tirmaniyor demekki devami gelir haa
bengisu gibo ruhsuz deelsin ya tamamen normal bir gebesin
inşallah normal bi gebeyimdir ve normal olarak tamamlayabiliriimmm

amiinn allahım bekletmesin çabucak göndersin bebeklerinizi..

bulanmakla kalmaz bogurursun insallah nasil gebelikse bu
ben keskek yapiyom soguk corba salata
sende ne yaparsan yap

kııskaanç kııskaaanç kendi hamileliği zor geçmiş benimki rahat geçiyo diye beni kıskanıyooo böğürmüyom işte geçti bilem çoktan sadece baze sabahları iştahsızlık oluyo okadar sonrada geçiyo zaten boşuna heveslenmeee

Amin

kari fenami oldu supruz oldu istee sen bile cok sewindin
sira sessada
umudum karisiyla pasa karisiylada ben hamile kalirsam pihtililar

yuru git
helal etsemmı acaba psıkolojımı bozdun dava acmayı dusunuom sana:26::26: etmemmmı canımm bu ay senden ümitliyimmm

:18: hayirlisiii cook sevindim neler hissediyon kari ilk aydan kaptin bebee maasallah kuzzz coraspin iciyonmu
igneye pazartesimi baslayacan :18:

:124::124::124::124:ayennnnnnnnnnn :124::124::124::124:
canım çok çok tebrik ederim.. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
sağlıklı akıllı mutlu zeki güzel şirinbızdık bişey olsun inşallahhhhhhhh
darısı bizim başımızaaaaaaaaa:118::118::118::118:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Amin

kari fenami oldu supruz oldu istee sen bile cok sewindin
sira sessada
umudum karisiyla pasa karisiylada ben hamile kalirsam pihtililar

canımm paşa carpısmısmı kocasıylaa pasa aynı senın gıbı oluyo sana soyleyımm kotu ornekk oluyon dun tebrık edecegine bodozlama fırcayı bastıı :26::26: inşallaah bu ayy herkess mujdeyı verır iğne olmaya korkuom:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…