amin canım
2 yıl oldu hatta geçti ayencim.. gelen giden yok:44:
kaçarım tabi sen beni forumda yokken listede tutup gelince silersen böyle olur
görme diye kaçıyom senden
ediyim de canım niye ki ne kaçırdım benbenide tebrik et
hııı ben de geçmişi yarım yamalak okuyunca ıçım dan uydurdum neyse demek bu ay hamile kalacanallahim kucaginda koymus eylesin seni anlamammi 3 defa yasadim o aci tecrubeyi allahim bir daha yasatmasin amin..
Melek hosgeldin cnm yok kuz ne hamileesi bata 13 var daha
ben kabul etmiyom listeni oyuncak ettin.ayende kaybolmuş zati
şimdi çıkmazsam kocamdan fırça yiycem
daha wcye gitcem ohooooooooooooooooooo
sessaaa artık listedesin şu wc yi temzle de çık bu akşam
ayencimmmm Allah tamamına erdirsin aşşkımmmm
sabah akşam farketmez canım.. yeterki aç karınla olsun yemeklerden 15 dk önce olsun yeter..ediyim de canım niye ki ne kaçırdım ben
hııı ben de geçmişi yarım yamalak okuyunca ıçım dan uydurdum neyse demek bu ay hamile kalacan
sevinç ben bu soğan suyunu içiyorum ama tadı okadar berbat değilmiş ya sabah akşam içiyom doğru değil mi
canım sende nedensıs hamıle kalamıyosan preseed al dene bakalım bende 1.5 sene kalamamıstım ılk kaybımdan sonra ıkıncıye ılk kulladıgımda hamıle kaldımm sımdı kullandıgımdada hamıle kaldım 2. kez yanı bukadar tesaduf olamaz dımıı snde bı dene ınternetten sıparıs ver :26:
sağol sesacığım ya bazen akşam dışarı çıkmamız gerekiyo ben önce eve gidelim soğan kaynatcam diyorum eşim çok kızıyo ozaman zati böle şeylere inanmıyosabah akşam farketmez canım.. Yeterki aç karınla olsun yemeklerden 15 dk önce olsun yeter..
Sabah öğlen / öğlen akşam / akşam gece olabilr.. Günde 2 kez aç karınla olucak
ben hamıleyım bugun gebelık testımde net cıktı cizgıleracayıp bı sok etkısı oldu bendee neyse pazartesı gıdıorum doktorumaa
allah allah demek hep tek seferde tutturuyorvay be
tamam canım alayım peki sahte olmadığını nerden anlayacam sen hangi siteden alıyorsun linki varsa versene bana da..
en azından seninkinin sahte olmadığı kesin
hayrlı olsun cnm çok sevindim inş bizde bigün bu haberi verebilirz
tesekkur ederım cnm allah tüm isteyenlerın gobusunu doldursunn
sağol sesacığım ya bazen akşam dışarı çıkmamız gerekiyo ben önce eve gidelim soğan kaynatcam diyorum eşim çok kızıyo ozaman zati böle şeylere inanmıyo
amin cnm peki dra da gidiyormuydun..sadece o jeli mi kullandın
yok cnm zaten korunmayı bu ay bırakmıstımm doktora gıtmedım pazartesı gıdecem cnm jel kullandım cnm ama rabım cok sukur onu vesıle ettı sadece...
canım botanıkeczadan alıyorum inşallah sendede ıse yarar :26::26: 4444 duasıda okumustuk ben annem eşim. rabbım vesıle ettı ıste...
nerden anladın çarşıdan gelince uyudumdu
şimdi kocam çağırıyo durağa acele ediyorum daha burdayız parti yaparız kuzucuğumaaaaa sanane
nasıl tebrik etceeeeme bile karar veriyo karı
başak ben de çok zayıf buldum tebriğini
kaç test yaptın falan..
kutlama yap bakalım ayene tkb yim diye geziyon hani parti
ediyim de canım niye ki ne kaçırdım ben
hııı ben de geçmişi yarım yamalak okuyunca ıçım dan uydurdum neyse demek bu ay hamile kalacan
sevinç ben bu soğan suyunu içiyorum ama tadı okadar berbat değilmiş ya sabah akşam içiyom doğru değil mi
tamam canım çok sağol tavsiyelerin için..insan ne duysa umut ediyor işte..
gerçi ben hiçbir yöntem uygulamadım denemedim hala ne doğal ne de tıbbi:26:
ama artık başlasam iyi olacak menepoza girecem yoksa yakında:44:
kızlar ben de test yaptım evde ama malesef yine tek çizgi.geçen ayki olduğum gün 9una kadar sabretcem beklicem.ama kasık ağrımda arttı inş hasta olmam
tam başlama günü nezaman ki ben 26 sında adet olmuştum ayın 5inde başladım 15 gün kullanacağım ilkinde dimifaydası kesin var canım şöyle söylim; ben bundan 2-3 ay önce 1 kez başladım..
Ama tarihini yanlış başladığım için 5-6 gün yapıp yarım bıraktım..
Bıraktığımın ertesi günü aylardır ara sıra hep ağrı yapan dişimin etinde bir çıkıntı geldi dilime
gidip bir baktım ki dişin kenarında yarım nohut büyüklüğünde iltahap şişmiş bembeyaz...
Hemen peçeteyle hafifçe bastırıp akıttım..inanamadım resmen ne varsa dışarı atmış..
Yani benim de pek inanasım gelmiyordu ama direk bunu gözümle görünce inandım..
Ve o dişim bak 3 aydır hiç ağrımadı bir daha
Birde sarımsak soğan doğal antibiyotik ve iltahap kurutucu özellikleri var bu zaten tıpta da kabul edilen bir şey..
Ama kistleri de yok ediyor mu onu bilmiyorum tabi her kullanan kistim erimiş diyor
Bu ay ben de başlayacam yine gününü kaçırmazsam tabi:26:
ben karisirim avukatim arkadaslarimin hakkini savunurum
ewet hayatim ama ac karnina en az 20 dk yemek yok ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?