Kaynanam aradiaraba evdeyse gel bizi baga gotur diyooo
delimi nedir ozel soforuyum sanki ustelik herif arabayla gidiyor
kari bana inat 55 yasindan sonra ehliyet aldikapinin onunde arabasida var
ama surmeyi bilmiyorustelik kizi daha yakin arayip cagiramiyor
yazık asıl böylesini toplum içinde rezil etcen
ben kocama kızsamda veya kaka bi davranışı olsa da toplum içinde belli etmem
onunda bi gurur var
anammm aynı apartmandamıydınız siz ay çok sinir bir durum yaaa..bende nefret ederim böyle insanlardan ama,aldırmaman yine onların yararına olacak..
ama seni anlıyorum eğer öyle daha rahat hissedeceksen aldırtma o zaman bakalım ne alacak sinir börülce..
GÖRÜMCE GÖRMEYİM ÖMRÜMCEEEE
he anneme de sordum annemde diyoki " sen kendini nasıl rahat hiisedeceksen onu yap" diyo
GÖRÜMCE AKLIM ÇIKTI GÖRÜNCEEEEEEEEEEE
ben de görümceyim ama benimki de beni görmek için sürekli arar:44:
çooookkk seviyor beni hep görüşmek istiyorhatta ben kaçıyorum hep
kızlar süpermen testi için 4 gün sonra diyolar ya.. ben bunu anlamıyorum yani diyelim dün gece ilişki oldu.. salı mı yaptırıcaz testi?
yoksa 4 gün geçicek de 5. gün yani çarşamba mı yaptırıcaz:44:
Is yapiyom bir yandansizin gibi pasaklimiyim ben
cok yorgundum uyumusum kocam mac seyretmis geldi uyandirmaya calisti kisstt dedim orali olmadim
sabah gene uyandirdi ama vermedineskir sonra
evet işte ben de hayatta yapmam ne kadar kızsam da kimsenin yanında belli etmem yine aşkım canım derim..
eve gidince sorarım hesabını
ama bu direk azarlıyor hepimizin yanında..yazık kardeşimde bozuluyor ama uzamasın diye sesini çıkartmıyor..
biz öyle gördük ailemizden ama demek ki bazısına yapmak lazımış annemler fazla iyi niyetli yetiştirmişler bizi..
annem kaynanasından çok çektiği için kardeşime "hep önce eşini tutucaksın.. ben haklı olsam da eşini savuncaksın" diye diye yetiştirdi bizi.. ben şanslıydım eşim çok iyi.. ama kardeşime de böylesi denk geldi işte.. inşallah zamanla düzelir:26:
cok yorgundum uyumusum kocam mac seyretmis geldi uyandirmaya calisti kisstt dedim orali olmadim
hee çok sewerler emri vaki yapmayı..ee götürcenmi yani..
bayıldım bu slogana
her ne kadar görümcelerimle aramda bir sorun olmasada
görümce sloganları
bizde 6 kız 1 erkek bizim gelininde 6 tane görümcesi var onunda aklı çıkıyormudurki
bizim gelinde beni çok sever kardeşimle sorunu olsa kendi ablası gibi beni arar dertleşir
3 gün perhiz 4. gün gidecen gerçi biz aşılamada 8 gün bişey yapmamıştık
hemşire sordu kaç gün oldu diye bende 8 gün dedim eşimde daha sonra niye 8 gün diyorsun dedi az söyliyecekmişim
bende neden yalan söyliyeyim dedim ama süpermenler süper çıktı yinede
bayıldım bu slogana
görümce sloganları
bizde 6 kız 1 erkek bizim gelininde 6 tane görümcesi var onunda aklı çıkıyormudurki
bizim gelinde beni çok sever kardeşimle sorunu olsa kendi ablası gibi beni arar dertleşir
3 gün perhiz 4. gün gidecen gerçi biz aşılamada 8 gün bişey yapmamıştık
hemşire sordu kaç gün oldu diye bende 8 gün dedim eşimde daha sonra niye 8 gün diyorsun dedi az söyliyecekmişim
bende neden yalan söyliyeyim dedim ama süpermenler süper çıktı yinede
keşkem benm börülcede ööle olsaydıbayıldım bu slogana
görümce sloganları
karılar ben geldim rapor veriyim dedim
3.5 kilo taze fasülte 4 agız yıkandı dilindi 2 düüdklü haşlandı
2 kilo bamya 2 kilo domatesle harmallanıyo düüdklüde
15 kilo biberin bir tepsisi davul fırındadevamı gelicek
kavonozları bulaşık makinasında yıkanıyo kapaklarıyla birlikte
manava sinir oldun 30 kilo vericegine 20 kilo veririm halde çok pahalı domates dedi
içinede 2 kilo biber koyuyummu koymuyummu ne kadar gider:44:4 kilo ceviz kırılıcak temilzenicek dolaba koyulucakarta kalan domates kabuklarından salça yapılıcakta nasıl olucek bilgisi olan el atsın
kaynanam anasındaymış domatesler gelsin demiş kocişe gelirim demiş
bu arada sabah kahvaltı yaptıktan sonra birde başınma ne gelse sular gittiyeni geldi evi topladım kışlık kavonozları baddaniyeleri hazırladım kaynanam gelsin el atsın
NOT
ANAM AGLADI SİZ ORDA TOTONUZU BÜYÜTÜN GELMEYİM HEMİHER AN ÇIKABİLİRİM KAYNANAM GELRİSE DEMEDİ DEMEYİN BELİM KOPİYİ ŞİMDİ BİBERLERİ PİŞİRİCEM SOYUCEM TEMİZLİCEM SONRA ONLARI FIRINLICAM SICAK SICAK KOYUCAM İÇİNE MAŞAYLA İÇİNE YARIM ÇAY BARDAGİ SİRKE SIVI YA VE SARIMSAGI KOYUCEM BBU ARADA YATRIM KİLO SARIMSAKTAN FAZLASINI SOYDUM SABAH SARIMSAGIN SOYMANIN PÜF NOKTASINI BİLMEK İSTEYENE SÖYLERİM SEVİNÇ KARISI RAPORUMU BEYENDİNMİ UYUZ KARI
ay çok kötü bir durum o yaa ben bunca yıllık evliyim asla toplum içinde böyle şeyler yaşamadım..küs olsak bile belli etmem..saygı her ilişkide çok önemli sadece evliliklerde değil bence her ilişkinin sağlamlığı önce karşılıklı saygıya dayanıyor..
eskiyebilme ihtimalini düşündün yani sonunda
karılar ben geldim rapor veriyim dedim
3.5 kilo taze fasülte 4 agız yıkandı dilindi 2 düüdklü haşlandı
2 kilo bamya 2 kilo domatesle harmallanıyo düüdklüde
15 kilo biberin bir tepsisi davul fırındadevamı gelicek
kavonozları bulaşık makinasında yıkanıyo kapaklarıyla birlikte
manava sinir oldun 30 kilo vericegine 20 kilo veririm halde çok pahalı domates dedi
içinede 2 kilo biber koyuyummu koymuyummu ne kadar gider:44:4 kilo ceviz kırılıcak temilzenicek dolaba koyulucakarta kalan domates kabuklarından salça yapılıcakta nasıl olucek bilgisi olan el atsın
kaynanam anasındaymış domatesler gelsin demiş kocişe gelirim demiş
bu arada sabah kahvaltı yaptıktan sonra birde başınma ne gelse sular gittiyeni geldi evi topladım kışlık kavonozları baddaniyeleri hazırladım kaynanam gelsin el atsın
NOT
ANAM AGLADI SİZ ORDA TOTONUZU BÜYÜTÜN GELMEYİM HEMİHER AN ÇIKABİLİRİM KAYNANAM GELRİSE DEMEDİ DEMEYİN BELİM KOPİYİ ŞİMDİ BİBERLERİ PİŞİRİCEM SOYUCEM TEMİZLİCEM SONRA ONLARI FIRINLICAM SICAK SICAK KOYUCAM İÇİNE MAŞAYLA İÇİNE YARIM ÇAY BARDAGİ SİRKE SIVI YA VE SARIMSAGI KOYUCEM BBU ARADA YATRIM KİLO SARIMSAKTAN FAZLASINI SOYDUM SABAH SARIMSAGIN SOYMANIN PÜF NOKTASINI BİLMEK İSTEYENE SÖYLERİM SEVİNÇ KARISI RAPORUMU BEYENDİNMİ UYUZ KARI
evet işte ben de hayatta yapmam ne kadar kızsam da kimsenin yanında belli etmem yine aşkım canım derim..
eve gidince sorarım hesabını
ama bu direk azarlıyor hepimizin yanında..yazık kardeşimde bozuluyor ama uzamasın diye sesini çıkartmıyor..
biz öyle gördük ailemizden ama demek ki bazısına yapmak lazımış annemler fazla iyi niyetli yetiştirmişler bizi..
annem kaynanasından çok çektiği için kardeşime "hep önce eşini tutucaksın.. ben haklı olsam da eşini savuncaksın" diye diye yetiştirdi bizi.. ben şanslıydım eşim çok iyi.. ama kardeşime de böylesi denk geldi işte.. inşallah zamanla düzelir:26:
sen nere kayboldun az önce
6 görümce mikesin bikaçından tırsıyodur bence:18:
ohhh iyi hadi maşallah..
siz yine de 4 günlük de deneseydiniz bi nazo belki sayısını bişeyini etkiliyordur zaman..:44:
boşuna 4. gün demiyolardır bence:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?