Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

demekki kardeşin bir kere bozsa bak bakalım bidaha sesi çıkıyormu

kız esas kullanmazsan eskir
işleyen demir parıldarmış

aynen

bende küs olsakta toplumda belli etmem

var canım 3 yaşına girmek üzere.. evlendiler kaza yaptılar.. kardeşim 3 ay hastanede yattı.. 4. ay hamileydi kadın

demekki kardeşin bir kere bozsa bak bakalım bidaha sesi çıkıyormu

aynen

bende küs olsakta toplumda belli etmem
walla kuzum bizi tanımayanlar yeni evli zannediyor...15 yıl olduğunu duyunca böle oluyolarbenim için saygı çok önemli...

bende tüfekhaneye gidp geldimdi yokmuşun

ama ben sana dimiştim ben gidebilirim diyee...tüfekhane dedin bak benimde çişim geldi gidip yapayım bari..kız sen mutfak için başvurdun e ne oldu peki cevap gelmedimi haylaay gidip işeyim

yok biz öyle herşeyine karışmayız hele ben hiç karışmam yanlış bile yapsa annem bile hiç karışmaz hatta kardeşim karısını bize şikayet etse biz kardeşimden yana olmayız gelinden yana oluruz, kimbilir ne yaptında kızdırdın diye
kardeşimde der bir kerede benden tarafa olun dişimi kırayım diye

aşılama beklenen bişey değildiki pat diye çıktı benim yumurtalar erken çatlayınca tüp iptal oldu aşılama yapıldı
ama sayıda bi eksiklik olmadı şansımıza iyiydi sayı

güzel sloganlar dimibenimkilerde yapacaklarını gizli yaparlar,ben öyle pek sorun yaşamam,gelincede çok güzel ağırlarım ama onlar çok sinsi ve kıskançlar..keşke iyi olsalardı ama ne yapalım işte..

evet bayıldım
benim görümceler iyidir hele küçüğü bizim için deli olur büyüğü fenadır ama bize karşı değil

keşkem benm börülcede ööle olsaydı

benmki üstüne kuma gelmişim gibi davranuıyo

halbuki onun kocası ayrı benmki ayrı bu kadarda olmaz

salak ne oluyosa ona bukadar kıskanıyorsa

evet çokta bekleemsi iyi diil heralde:26:

bizim süpermenler süper çıktı doktor bile iyi dedi yaşına rağmen

sarımsağı suya koyunca çabuk soyuluyor..birde sarımsak dişlerini ayırp her birine esaslı bir yumruk atıncada hemen kabuklarından ayrılıyor...

bende tam sana onu yazacaktım cüneyt evrükeye ben telefonda hamile olduğumu söyleyince hemen ilaçlarımı söyleyip başlatmıştı sende geç kalmadan git başla hemen...

cuneytın yanına gıttım sımd geldımm ama benım moralımı bozdu dengesıs ya bu adam oncekı gıttıgımde cok olumlu konusuodu sımdıde dıokı kan pıhtılasmanda asırı bı sorun yok ama demekkı aspırın yetmemıs dıo ıgneye baslıcaz kortızon bıde bundan sonrada bıse olursa yapabılecegım artık bıse yok dıo butun moralımı bozduuu nedemek yaa sankı bıse olacakmıs gıbı

nereye kayboldun yoksam kaynoşu götürmeye mi gittin...götürme sakın kendileri gitsin madem arabaları var

tatlım benım sıkma canını duacınız allahın izniyle bişi olmayacak
sen daha öncekı gebelıklerde ığne kullanmadınmı??

ama ben sana dimiştim ben gidebilirim diyee...tüfekhane dedin bak benimde çişim geldi gidip yapayım bari..kız sen mutfak için başvurdun e ne oldu peki cevap gelmedimi haylaay gidip işeyim

yok be 3ay oldu daha ses yok

bizim bi tanıdık a aylar önce gelcez dimiler ama hala gitmemişler

sanırım çok dolular:26:ama uzun işedin

ewet ya benim çevremde de var öyle daha bir iki yılda evliliklerinin suyu çıkmış...

ne gerek varsa huzursuzluğa benim yeğende eşiyle heryerde kavga eder annesi annasesi teyzesi farketmiyor heryerde bozabiliyor ama birgün kocası bıkacak o olacak

aynen bizide kimse yanında ikimizde birbirimizi bozmayız hatta yüksek sesle bile tartışmaktan hoşlanmam kimsenin duymasını istemem
bizimde kasımda 15 yıl bitecek yeni evlililerden daha iyi anlaşırız
ve herzaman şunu savunurum hiç bir zaman yüzüne bakamayacağın birşey söylemeyecen kızgınlıkla
sonra en ufak bir tartışmada sen zaten bana bunu demiştin diye çocukca kavgaya dönüşüyor
acele işe me şeytan karışır

offf ayencim sakın ha sakın moralini bozma biliyorum ben o cüneytin nasıl konuştuğunu bizim durumumuzdaki hamilelere önce kötü olan olasılıkları sayıyor hemen...banada öyle yapmıştı sakın üzülme canım,birazda fazla ukala,prof ya ama işini iyi yapsında merak etme ama telefon falan ettinmi hemen ilgileniyor bilgi veriyor canım.....iğnelerini aldınmı alsaydın hemen...

kaç dozluk verdi...bende kortizon içmiştim..

yuh rapora bak

Kabul edildi otur yerine
güldürndün kız beni delü daha bu neki bunlar az iş deyince paşa baş rollerde
maşallah
Salça konusunda bir fikrim yok ama sen şu sarımsakların kolay soyulmasını söyleyebilirsin çünkü turşuya soyacam
canım geceden platigin içine su kou soguk olucek içine bri fıske tuz at sabaha kadar kalsın kolay soyuluyo
ellerine sağlık hamarat hatunum

ne hamaratım aman biberler yandı

sarımsağı suya koyunca çabuk soyuluyor..birde sarımsak dişlerini ayırp her birine esaslı bir yumruk atıncada hemen kabuklarından ayrılıyor...

suya koyunca biliyodum ama yumruk atınca bilmiyodum ozaman önce yumruk sonrada suya koyayım ki çabuk soyulsun

canım bozma sen moralini başka bir doktora gitsen yokmu iyi bir doktor en azından moralini bozmadan anlatır bazı şeyleri

yok be 3ay oldu daha ses yok

bizim bi tanıdık a aylar önce gelcez dimiler ama hala gitmemişler

sanırım çok dolular:26:ama uzun işedin

sen geç yazdın bikerem ben jet hızıyla işedim geldimkız çok su içiyom ya ondan bu kadar geliyo yaa...offf ya beklemekte zor hee neyse bari doğurursun 40 ında çıksın öle gelsinler...

tatlım benım sıkma canını duacınız allahın izniyle bişi olmayacak
sen daha öncekı gebelıklerde ığne kullanmadınmı??

yok canım kullanmadım sadece aspırın kullanmıstım 04 clecane verdıı kortızon bıdee progestan adam canımı sıktıı ya onckınde cok morallıydı neyse ılk ıgnemıde vurdu gosterdııı cok acıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…