evet işte ben de hayatta yapmam ne kadar kızsam da kimsenin yanında belli etmem yine aşkım canım derim..
eve gidince sorarım hesabını
ama bu direk azarlıyor hepimizin yanında..yazık kardeşimde bozuluyor ama uzamasın diye sesini çıkartmıyor..
biz öyle gördük ailemizden ama demek ki bazısına yapmak lazımış annemler fazla iyi niyetli yetiştirmişler bizi..
annem kaynanasından çok çektiği için kardeşime "hep önce eşini tutucaksın.. ben haklı olsam da eşini savuncaksın" diye diye yetiştirdi bizi.. ben şanslıydım eşim çok iyi.. ama kardeşime de böylesi denk geldi işte.. inşallah zamanla düzelir:26:
kız esas kullanmazsan eskir
işleyen demir parıldarmış
ay çok kötü bir durum o yaa ben bunca yıllık evliyim asla toplum içinde böyle şeyler yaşamadım..küs olsak bile belli etmem..saygı her ilişkide çok önemli sadece evliliklerde değil bence her ilişkinin sağlamlığı önce karşılıklı saygıya dayanıyor..
kız bugün bir siteye ne oluyo anlamadım delirtiyo beni haylada aynı ondan yok oldumdu
kesinlikle canım.. saygı biterse herşey biter bu lafı boşuna dememişler.. ama çoğu evli çift anlamıyor bunu
valla ben o geln gibi eşimi toplum içinde azarlasam iki katını yapar bana toplumda yerin dibine girerim
baştan nasıl alıştırrısan karıyı ööle gider
Allah yardım etsin ama yazıktır kardeşine de ya
çiçukları varmöı
var canım 3 yaşına girmek üzere.. evlendiler kaza yaptılar.. kardeşim 3 ay hastanede yattı.. 4. ay hamileydi kadın
walla kuzum bizi tanımayanlar yeni evli zannediyor...15 yıl olduğunu duyunca böle oluyolardemekki kardeşin bir kere bozsa bak bakalım bidaha sesi çıkıyormu
aynen
bende küs olsakta toplumda belli etmem
bende tüfekhaneye gidp geldimdi yokmuşun
6 görümce mikesin bikaçından tırsıyodur bence:18:
ohhh iyi hadi maşallah..
siz yine de 4 günlük de deneseydiniz bi nazo belki sayısını bişeyini etkiliyordur zaman..:44:
boşuna 4. gün demiyolardır bence:26:
güzel sloganlar dimibenimkilerde yapacaklarını gizli yaparlar,ben öyle pek sorun yaşamam,gelincede çok güzel ağırlarım ama onlar çok sinsi ve kıskançlar..keşke iyi olsalardı ama ne yapalım işte..
keşkem benm börülcede ööle olsaydı
benmki üstüne kuma gelmişim gibi davranuıyo
halbuki onun kocası ayrı benmki ayrıbu kadarda olmaz
evet çokta bekleemsi iyi diil heralde:26:
bende tam sana onu yazacaktım cüneyt evrükeye ben telefonda hamile olduğumu söyleyince hemen ilaçlarımı söyleyip başlatmıştı sende geç kalmadan git başla hemen...
cuneytın yanına gıttım sımd geldımm ama benım moralımı bozdu dengesıs ya bu adam oncekı gıttıgımde cok olumlu konusuodu sımdıde dıokı kan pıhtılasmanda asırı bı sorun yok ama demekkı aspırın yetmemıs dıo ıgneye baslıcaz kortızon bıde bundan sonrada bıse olursa yapabılecegım artık bıse yok dıo butun moralımı bozduuu nedemek yaa sankı bıse olacakmıs gıbı
ama ben sana dimiştim ben gidebilirim diyee...tüfekhane dedin bak benimde çişim geldi gidip yapayım bari..kız sen mutfak için başvurdun e ne oldu peki cevap gelmedimi haylaay gidip işeyim
ewet ya benim çevremde de var öyle daha bir iki yılda evliliklerinin suyu çıkmış...
walla kuzum bizi tanımayanlar yeni evli zannediyor...15 yıl olduğunu duyunca böle oluyolarbenim için saygı çok önemli...
ama ben sana dimiştim ben gidebilirim diyee...tüfekhane dedin bak benimde çişim geldi gidip yapayım bari..kız sen mutfak için başvurdun e ne oldu peki cevap gelmedimi haylaay gidip işeyim
salak ne oluyosa ona bukadar kıskanıyorsa
bizim süpermenler süper çıktı doktor bile iyi dedi yaşına rağmen
cuneytın yanına gıttım sımd geldımm ama benım moralımı bozdu dengesıs ya bu adam oncekı gıttıgımde cok olumlu konusuodu sımdıde dıokı kan pıhtılasmanda asırı bı sorun yok ama demekkı aspırın yetmemıs dıo ıgneye baslıcaz kortızon bıde bundan sonrada bıse olursa yapabılecegım artık bıse yok dıo butun moralımı bozduuu nedemek yaa sankı bıse olacakmıs gıbı
yuh rapora bak
Kabul edildi otur yerine
canım geceden platigin içine su kou soguk olucek içine bri fıske tuz at sabaha kadar kalsın kolay soyuluyomaşallah
Salça konusunda bir fikrim yok ama sen şu sarımsakların kolay soyulmasını söyleyebilirsin çünkü turşuya soyacam
ellerine sağlık hamarat hatunum
sarımsağı suya koyunca çabuk soyuluyor..birde sarımsak dişlerini ayırp her birine esaslı bir yumruk atıncada hemen kabuklarından ayrılıyor...
yok be 3ay oldu daha ses yok
bizim bi tanıdık a aylar önce gelcez dimiler ama hala gitmemişler
sanırım çok dolular:26:ama uzun işedin
tatlım benım sıkma canını duacınızallahın izn iyle bişi olmayacak
sen daha öncekı gebelıklerde ığne kullanmadınmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?