Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim tüp doktoruda aynıydı kızarak söylüyodu muanede canım acısa kassam kızıyordu ama ne sorsam cevaplıyordu
ama prof genelde böyle oluyor demekki

tamam ben bunu deneyim soğuk su derken musluktanmı buzdolabındanmı:26:

canım bu doktor rısklı gebelıklerde tek prof zaten nebılımm dengesız ya benım mthfr lerden bırınde sorun var sadece adam bole konustu herseyı yapıorum dahada bıse olursa yapacak bıse yok dedııı boyle moral bozulurmuu yaa sankı cok cıddı sorunlarım varmıs gıbı :26::26:

sen geç yazdın bikerem ben jet hızıyla işedim geldimkız çok su içiyom ya ondan bu kadar geliyo yaa...offf ya beklemekte zor hee neyse bari doğurursun 40 ında çıksın öle gelsinler...

he doldurduğum formdam çocuk varmı diye soruyodu bende yok u işaretledim
geldiklerinde kucağımızda çocuk olcak
m bu kezde kandırdıks ancaklar kednilerini

ayen ağlama ya deminki mesajımı okumadınmı adamın tarzı bu işte...bozma moralini hem iğne ilk diye acıtmıştı onunu ilacı yakıyor biraz ama sonra alışıyosun...

kız ben neler çektim bir bilsen sen ne böyle hemen pes ediyosun güçlü ol biraz bebeğin için katlanacaksın...bak progestan insanı sersem gibi yapıyor ben sarhoş gibi kalkamazdaım içtikten sonra..iğneni nerden vurdu??

farketmez canım neyse ben bir tepsi kırmızı biberle sevişmeye gidiyim sonra gelirim işşallah :18::18:

ewet canım biraz kasıntı oluyolar...
bende onları kasıyorum o zamn...
he doldurduğum formdam çocuk varmı diye soruyodu bende yok u işaretledim
geldiklerinde kucağımızda çocuk olcak
m bu kezde kandırdıks ancaklar kednilerini

kız ne güzel sende dersin ki o kadar erken geldinizki çocuğum bile oldu...kendileri utansın hıhh

canım bende cok sıddetlı degıl ya kan pıhtılasması ondanmı sasırdı acaba 04 lük verdı ıstersen heyet raporuyla alabılırsın dedı nıye para verımkı bagkurum var sonucta heralde balcalıya cagırmayı usenıo ben taa öncekı hastasıyım ınsan bıraz daha morallı konusmazmı ukala adam yaa dedıgın gıbı baska bı doktora gıttıgımdede cuneytı onerdıı offfff kortızon ne ıse yarıokı acaba

benim tüp doktoruda öyleydi senin moralin bozulmuş hiç umurunda değildi daha ilk gittim daha hiç tedavi uygulamamış bana direk bu tedavi işe yaramazsa birdaha denemeye gerek yok dedi sanki 5..10 tane tüp denedikte sanki bana o lafı söyledi
neyse üzme kendini sen elinden geleni yap bol bol dua et kalbinide böçyle şeyler için bozma

kortizonuda kandaki değerleri düzeltmesi için veriyolar canım...bencede hemen git heyet raporuyla al,valla para dayanmaz yoksa o iğneler çok pahalı çünkü...

sen artık olumlu düşün unut onun dediklerini bir daha ne zaman çağırdı seni..

bana tüp bebek doktoru aşılama yapınca progestanı alttan vermişti alttan daha etkiliymiş ağızdan alınca uykudan başka bişey yapmaz dedi

farketmez canım neyse ben bir tepsi kırmızı biberle sevişmeye gidiyim sonra gelirim işşallah :18::18:

tamam canım hadi git sen kırmızı biberlerinle sevişmeye ama çok kendinden geçme

gunde ıkı kez progestan canım fıtıl olarak kullanacam ben ya adam seymı demek ıstedı butun onlemlerı alıyorumm dedı elımden gelenı yapıorum demek ıstedı ama kırıcıydı ıstee neyse yapacak bıse yok cnm ben bılıorum zaten oncekı gebelıgımıde o takıp edıodu ama ıste nebılım ılk kan pıhtılasması sonucumu goterdıgımde allahın ıznıyle bebek sahıbı olacaksınn hıc canını sıkma demıstıı sımdıı o adam gıtmıs baska bırı gelmıs ıgnemı gobekten vurdu nasıl yapıldıgını anlattı esıme ve bana.. 15 gun sonra gel dedıı kan verdım 1 saate alcam sonucu

kız kaç kez sordum bugün bişey yazsana annem ne oldu?? test yaptınmı??

he anneme de sordum annemde diyoki " sen kendini nasıl rahat hiisedeceksen onu yap" diyo

GÖRÜMCE AKLIM ÇIKTI GÖRÜNCEEEEEEEEEEE
görümceler neden hep ksıkanç oluo halbuki bende görümceyim amaaa yine kıskanılan benim onuda anlamadımm
bende de iki dene varrr nedense alttaki yanımdan çıkmıo allahtan anasında anası iki gün önce akşama baktım kapıdalar görümceyi getirdiler sandım öelsine gelmişler dedim hayırdrı anne güzide nerde efe nerde efe orda çok rahattt gelirmiii dediii ii dedim ne güselll

(lafı göya bana soktu sanki ben senin kızına hizmet etmek zorundayımmm torununna dakka başı bakmak zorunda değilim)mal karııı

o ne biçim gelinmişher görümce bir diil kuzum benmde senin gibi bi görümcem olsaydı görüşmek isterdim hep
benimkideee rahat etmek iiçin gelio sevdiğinden değil çönkü bensevmiom bilioo

neden çarpışmıyon sevinç çarpışacakların mı bozuldu.. çok zorladın tabi geçen ay
kız daha ne çarpışçakkkk karıda hal kalmadı deli karılarr iki gün oldu daha çarpışalııııı

keşkem benm börülcede ööle olsaydı

benmki üstüne kuma gelmişim gibi davranuıyo

halbuki onun kocası ayrı benmki ayrı bu kadarda olmaz
ellerine sağlık canım kankamm benimmm güle güle yiyin afiyetle yiyinnn bak hele közleme olayını fırındamı yapıon fırınım bozulmasa yapçemmm yoksa kocama ateş yaktırcammm

yuh rapora bak

kabul edildi otur yerine
senmi herkess twembelll anca hazır al yee hıhhh

maşallah
salça konusunda bir fikrim yok ama sen şu sarımsakların kolay soyulmasını söyleyebilirsin çünkü turşuya soyacam
kız sarımsak bi dişi all iki parmağında sıkk çatlıo sonra kendilinden soyuluooo zatiiii dün bayaaa soydumdaaa turşumu yaptım çok şükürrr

sarımsağı suya koyunca çabuk soyuluyor..birde sarımsak dişlerini ayırp her birine esaslı bir yumruk atıncada hemen kabuklarından ayrılıyor...

kız sarımsak bi dişi all iki parmağında sıkk çatlıo sonra kendilinden soyuluooo zatiiii dün bayaaa soydumdaaa turşumu yaptım çok şükürrr

bende çıkayım evdeki işlerimi ayarlayıp daha pazara gidecez akşama görüşürüz

kuzum senın cektıklerın cok daha agır dogruu allah bıdaha yasatmasın hepımıze ınsallahh ıgne acıtsın ılaclarımda sersemyapsın onemlı deılde bıse olması yıne bebıse o yuzden moralımı bozdu doktor nebılım tuaf ya ebru tarımamı gıtsem acaba canım ??? neyse kuzum heyet raporuyla alınmasa bu ıgneler nekadardır? tahmını

hemde ne uyku resmen uçuşa geçiyordum babam beni görünce aynı hapçıların haline benziyon diyordu

fitil olarak etk,lemez o zaman canım daha iyi..tamam kuzum işte dediğim gibi doktorlar bu taktiği uyguluyor artık önce kötüye alıştırıyolar...ama bilmiyolarki bizim durumumuzda olanların daha çok morale ihtiyaçları var yada işlerine gelmiyor ..o yüzden sen moralini yüksek tut..
bakalım kaç çıkacak değerin...göbekten daha rahat oluyo bende öyle yapardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…