offf ayencim sakın ha sakın moralini bozma biliyorum ben o cüneytin nasıl konuştuğunu bizim durumumuzdaki hamilelere önce kötü olan olasılıkları sayıyor hemen...banada öyle yapmıştı sakın üzülme canım,birazda fazla ukala,prof ya ama işini iyi yapsında merak etme ama telefon falan ettinmi hemen ilgileniyor bilgi veriyor canım.....iğnelerini aldınmı alsaydın hemen...
kaç dozluk verdi...bende kortizon içmiştim..
güldürndün kız beni delü daha bu neki bunlar az iş deyince paşa baş rollerde
canım geceden platigin içine su kou soguk olucek içine bri fıske tuz at sabaha kadar kalsın kolay soyuluyo
ne hamaratım aman biberler yandı
suya koyunca biliyodum ama yumruk atınca bilmiyodum ozaman önce yumruksonrada suya koyayım ki çabuk soyulsun
canım bozma sen moralini başka bir doktora gitsen yokmu iyi bir doktor en azından moralini bozmadan anlatır bazı şeyleri
sen geç yazdın bikerem ben jet hızıyla işedim geldimkız çok su içiyom ya ondan bu kadar geliyo yaa...offf ya beklemekte zor hee neyse bari doğurursun 40 ında çıksın öle gelsinler...
yok canım kullanmadım sadece aspırın kullanmıstım04 clecane verdıı kortızon bıdee progestan adam canımı sıktıı ya onckınde cok morallıydı neyse ılk ıgnemıde vurdu gosterdııı cok acıyomus
benim tüp doktoruda aynıydı kızarak söylüyodu muanede canım acısa kassam kızıyordu ama ne sorsam cevaplıyordu
ama prof genelde böyle oluyor demekki
tamam ben bunu deneyim soğuk su derken musluktanmı buzdolabındanmı:26:
ewet canım biraz kasıntı oluyolar...benim tüp doktoruda aynıydı kızarak söylüyodu muanede canım acısa kassam kızıyordu ama ne sorsam cevaplıyordu
ama prof genelde böyle oluyor demekki
tamam ben bunu deneyim soğuk su derken musluktanmı buzdolabındanmı:26:
he doldurduğum formdam çocuk varmı diye soruyodu bende yok u işaretledim
geldiklerinde kucağımızda çocuk olcak
m bu kezde kandırdıks ancaklar kednilerini
offf ayencim sakın ha sakın moralini bozma biliyorum ben o cüneytin nasıl konuştuğunu bizim durumumuzdaki hamilelere önce kötü olan olasılıkları sayıyor hemen...banada öyle yapmıştı sakın üzülme canım,birazda fazla ukala,prof ya ama işini iyi yapsında merak etme ama telefon falan ettinmi hemen ilgileniyor bilgi veriyor canım.....iğnelerini aldınmı alsaydın hemen...
kaç dozluk verdi...bende kortizon içmiştim..
canım bu doktor rısklı gebelıklerde tek prof zaten nebılımm dengesız ya benım mthfr lerden bırınde sorun var sadece adam bole konustu herseyı yapıorum dahada bıse olursa yapacak bıse yok dedıııboyle moral bozulurmuu yaa sankı cok cıddı sorunlarım varmıs gıbı :26::26:
canım bende cok sıddetlı degıl ya kan pıhtılasması ondanmı sasırdı acaba04 lük verdı ıstersen heyet raporuyla alabılırsın dedı nıye para verımkı bagkurum var sonucta heralde balcalıya cagırmayı usenıo ben taa öncekı hastasıyım ınsan bıraz daha morallı konusmazmı ukala adam yaa dedıgın gıbı baska bı doktora gıttıgımdede cuneytı onerdıı offfff kortızon ne ıse yarıokı acaba
ewet canım biraz kasıntı oluyolar...
bende onları kasıyorum o zamn...
kız ne güzel sende dersin ki o kadar erken geldinizki çocuğum bile oldu...kendileri utansın hıhh
ayen ağlama ya deminki mesajımı okumadınmı adamın tarzı bu işte...bozma moralini hem iğne ilk diye acıtmıştı onunu ilacı yakıyor biraz ama sonra alışıyosun...
kız ben neler çektim bir bilsen sen ne böyle hemen pes ediyosun güçlü ol biraz bebeğin için katlanacaksın...bak progestan insanı sersem gibi yapıyor ben sarhoş gibi kalkamazdaım içtikten sonra..iğneni nerden vurdu??
farketmez canım neyse ben bir tepsi kırmızı biberle sevişmeye gidiyim sonra gelirim işşallah :18::18:
ayen ağlama ya deminki mesajımı okumadınmı adamın tarzı bu işte...bozma moralini hem iğne ilk diye acıtmıştı onunu ilacı yakıyor biraz ama sonra alışıyosun...
kız ben neler çektim bir bilsen sen ne böyle hemen pes ediyosun güçlü ol biraz bebeğin için katlanacaksın...bak progestan insanı sersem gibi yapıyor ben sarhoş gibi kalkamazdaım içtikten sonra..iğneni nerden vurdu??
güldürndün kız beni delü daha bu neki bunlar az iş deyince paşa baş rollerde
kız kaç kez sordum bugün bişey yazsana annem ne oldu?? test yaptınmı??
görümceler neden hep ksıkanç oluo halbuki bende görümceyim amaaa yine kıskanılan benim onuda anlamadımmhe anneme de sordum annemde diyoki " sen kendini nasıl rahat hiisedeceksen onu yap" diyo
GÖRÜMCE AKLIM ÇIKTI GÖRÜNCEEEEEEEEEEE
benimkideee rahat etmek iiçin gelio sevdiğinden değil çönkü bensevmiom biliooo ne biçim gelinmişher görümce bir diil kuzum benmde senin gibi bi görümcem olsaydı görüşmek isterdim hep
kız daha ne çarpışçakkkk karıda hal kalmadı deli karılarr iki gün oldu daha çarpışalıııııneden çarpışmıyon sevinç çarpışacakların mı bozuldu.. çok zorladın tabi geçen ay
karılar ben geldim rapor veriyim dedim
3.5 kilo taze fasülte 4 agız yıkandı dilindi 2 düüdklü haşlandı
2 kilo bamya 2 kilo domatesle harmallanıyo düüdklüde
15 kilo biberin bir tepsisi davul fırındadevamı gelicek
kavonozları bulaşık makinasında yıkanıyo kapaklarıyla birlikte
manava sinir oldun 30 kilo vericegine 20 kilo veririm halde çok pahalı domates dedi
içinede 2 kilo biber koyuyummu koymuyummu ne kadar gider:44:4 kilo ceviz kırılıcak temilzenicek dolaba koyulucakarta kalan domates kabuklarından salça yapılıcakta nasıl olucek bilgisi olan el atsın
kaynanam anasındaymış domatesler gelsin demiş kocişe gelirim demiş
bu arada sabah kahvaltı yaptıktan sonra birde başınma ne gelse sular gittiyeni geldi evi topladım kışlık kavonozları baddaniyeleri hazırladım kaynanam gelsin el atsın
NOT
ANAM AGLADI SİZ ORDA TOTONUZU BÜYÜTÜN GELMEYİM HEMİHER AN ÇIKABİLİRİM KAYNANAM GELRİSE DEMEDİ DEMEYİN BELİM KOPİYİ ŞİMDİ BİBERLERİ PİŞİRİCEM SOYUCEM TEMİZLİCEM SONRA ONLARI FIRINLICAM SICAK SICAK KOYUCAM İÇİNE MAŞAYLA İÇİNE YARIM ÇAY BARDAGİ SİRKE SIVI YA VE SARIMSAGI KOYUCEM BBU ARADA YATRIM KİLO SARIMSAKTAN FAZLASINI SOYDUM SABAH SARIMSAGIN SOYMANIN PÜF NOKTASINI BİLMEK İSTEYENE SÖYLERİM SEVİNÇ KARISI RAPORUMU BEYENDİNMİ UYUZ KARI
ellerine sağlık canım kankamm benimmm güle güle yiyin afiyetle yiyinnn bak hele közleme olayını fırındamı yapıon fırınım bozulmasa yapçemmm yoksa kocama ateş yaktırcammmkeşkem benm börülcede ööle olsaydı
benmki üstüne kuma gelmişim gibi davranuıyo
halbuki onun kocası ayrı benmki ayrıbu kadarda olmaz
senmi herkess twembelll anca hazır al yee hıhhhyuh rapora bak
kabul edildi otur yerine
kız sarımsak bi dişi all iki parmağında sıkk çatlıo sonra kendilinden soyuluooo zatiiii dün bayaaa soydumdaaa turşumu yaptım çok şükürrrmaşallah
salça konusunda bir fikrim yok ama sen şu sarımsakların kolay soyulmasını söyleyebilirsin çünkü turşuya soyacam
sarımsağı suya koyunca çabuk soyuluyor..birde sarımsak dişlerini ayırp her birine esaslı bir yumruk atıncada hemen kabuklarından ayrılıyor...
hemde ne uyku resmen uçuşa geçiyordum babam beni görünce aynı hapçıların haline benziyon diyordubana tüp bebek doktoru aşılama yapınca progestanı alttan vermişti alttan daha etkiliymiş ağızdan alınca uykudan başka bişey yapmaz dedi
tamam canım hadi git sen kırmızı biberlerinle sevişmeye ama çok kendinden geçme
gunde ıkı kez progestan canım fıtıl olarak kullanacam ben ya adam seymı demek ıstedı butun onlemlerı alıyorumm dedı elımden gelenı yapıorum demek ıstedı ama kırıcıydı ıstee neyse yapacak bıse yokcnm ben bılıorum zaten oncekı gebelıgımıde o takıp edıodu ama ıste nebılım ılk kan pıhtılasması sonucumu goterdıgımde allahın ıznıyle bebek sahıbı olacaksınn hıc canını sıkma demıstıı sımdıı o adam gıtmıs baska bırı gelmıs ıgnemı gobekten vurdu nasıl yapıldıgını anlattı esıme ve bana.. 15 gun sonra gel dedıı kan verdım 1 saate alcam sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?