Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benı bukadar cekıosunuz ya cok saolun allah ınsallah en kısa zamanda bebegıne kavusturur seni

benı bukadar cekıosunuz ya cok saolun allah ınsallah en kısa zamanda bebegıne kavusturur seni

amin canım... kız ayen yeter ağladın bak zaten adanadayım adresini alır gelirim yanına heee çicuk içerde yer yapıyo kendine bir rahat vermedin bugün beeeeee:99:

amin canım... kız ayen yeter ağladın bak zaten adanadayım adresini alır gelirim yanına heee çicuk içerde yer yapıyo kendine bir rahat vermedin bugün beeeeee:99:

Helal olsun topraaaama beeeee
:13: helak oldu kari bir huzur virmedi
mercimegine beydagli marasada gelsene

Helal olsun topraaaama beeeee
:13: helak oldu kari bir huzur virmedi
mercimegine beydagli marasada gelsene

hee toprağım yaaa..kız bu karı çicuğa bir rahat vermedii yaa...ahh keşke gelsem sevinç ne dertleşirdik,dimi..belli olmaz dünya küçük türkiye daha küçük bakarsın gelirim..
ne oldu gittimi çamsan parkeciler anam markayı bile ezberlettin bize

marasa sevıncın yanına gıdelım daha dorusu basalımm

Ayyy ne iyi olur camsan parkelerim kasmir halilarim tekfen lambalarim esliginde zabahlara kadar cay icerdukkk
parkeci malzemeyi birakti getti sabah gelecekler salak herif yanlis supurgelik getirmis :99:
psikopata bagladim sayesinde :99:
muge arkadasım bana bugun yasın okucakmıs saolsun:26::26: bende okuyacam sende duaa ett

kuzuum bende okurum yasin kenzul ars dua ederim sende dedigimi yap

tmm cok saol :26: dedıgın neydı?

tmam allahım hayırlsıını versın

Ben cikiyom hayirlisi uzulme dua et hersey olacagina varir.
sana bise diyimmi en son kurtaj oldugumda cok uzuluyordum birisi bana dediki
Allah bunu unutturacak daha buyuk aci vermesin..
birden kendime geldim anliyormusun dua et

Canım al sana tarif: yaklaşık 1-1.5 kg'lik şişeye falan olacak kadar biberleri közle naylon poşette buruştur soy büyük büyük doğra,kavanozun içine yarım çay bardağı sirke, tuz, azda yağ koy robotta çekilmiş 1-2 baş sarımsak taze nane isteğe göre acı isiyorsan acı biber robottan çek kavanozdaki sosa kırmızı biberleri koy aralarına çektiğin sarımsakları falan koy kapat ağzını okadaaar :)) istediğin kadar duruyo canım sıcakken falandakapatmana gerek yok ağzını burununu annem yapmış yolladı bana hıyar turşumla yiyiyp duruuu bende çok güzel vallaa

Son düzenleme:
Ben cikiyom hayirlisi uzulme dua et hersey olacagina varir.
sana bise diyimmi en son kurtaj oldugumda cok uzuluyordum birisi bana dediki
Allah bunu unutturacak daha buyuk aci vermesin..
birden kendime geldim anliyormusun dua et

dur kız çıkma bişii srcam 75 günlük ya benimki boynu oluşmuştur artıkın dimiii ayrıca 10+5 diilde 11+5 diyoz dimiii :26::26: bide bebik benden beslenmeye 12.haftadamı başlıyo bu 3ünecevapverürsen sevindirik olcam

sanırım bugun kendımle bırlıkte hepınızı delırttım:26::26:

NOoldu kuzum derdin ney niye delirttinki kızlarıı? kaçmışlar valla hemen test yaptırdınmı değerin falanmı düşükte üzülyn ağlıyon canım ooldukii? pazartes yaptırcam diyodun testide am e boş yere korkutuyon anlaşılan kendinii :26::26: bak ama bebeğide üzüyon sikin kendine gel git bebişin için güzel sağlıklı bişiiler ye meyve kuryemiş falanda olabilr bu kedine gelirsin hatta çikolata ye mutluluk hormonu salgılıyo belkim iyi gelir annesi dahailk zamandan üzme bebeği bak oda senin gibi zırlak olur sonraa huzurlu bi hamillik çok önemli canım bebişler için sen şimdiden böle ağlrsan gebeliğin sonuna kadar noolursun düşünemiyom senin şimdi en mutlu olman gereken zaman hamile olmanın tadını çıkar
Bu resim san gelsin canım
Eki Görüntüle 506326

hemende gitmiş sevinç yaaa bana ihtiyacı olan belki soracağı olan vardır kırayım dizimide oturuyum şu topikte dememiş ahahah kızcak gene bizimki tek hayatım buramı kocam çocukum var diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…