hamilesin canım merak etme ama pazartesi testi tekrarla,hemde gebeliğin çok yeni...15 gün sonra gittiğinde kese bile görünmez belki..benim geçen hamileliğimde değerim 50 idi 2 haftalıktı sen düşün artık...o yüzden üzülme artık iğneylede bir alakası yok..
benı bukadar cekıosunuz ya cok saolun allah ınsallah en kısa zamanda bebegıne kavusturur seni
Ayen hala kafayi yimeklemi mesgulsunn canim ptesi yukselecek insallah degerin
amin canım... kız ayen yeter ağladın bak zaten adanadayım adresini alır gelirim yanına heee çicuk içerde yer yapıyo kendine bir rahat vermedin bugün beeeeee:99:
evet yedım bugun kafayı kesın yedım kayınvalıdem bıle korktu yanı benı gorunce dusun kocamı aramıs
Helal olsun topraaaama beeeee
:13: helak oldu kari bir huzur virmedi
mercimeginebeydagli marasada gelsene
psikooooo psikooo relaxxx dua et Allaha sigin kuzum bidenemmm
hee toprağım yaaa..kız bu karı çicuğa bir rahat vermedii yaa...ahh keşke gelsem sevinç ne dertleşirdik,dimi..belli olmaz dünya küçük türkiye daha küçük bakarsın gelirim..
ne oldu gittimi çamsan parkeciler anam markayı bile ezberlettin bize
Ayyy ne iyi olur camsan parkelerim kasmir halilarim tekfen lambalarimhee toprağım yaaa..kız bu karı çicuğa bir rahat vermedii yaa...ahh keşke gelsem sevinç ne dertleşirdik,dimi..belli olmaz dünya küçük türkiye daha küçük bakarsın gelirim..
ne oldu gittimi çamsan parkeciler anam markayı bile ezberlettin bize
muge arkadasım bana bugun yasın okucakmıs saolsun:26::26: bende okuyacam sende duaa ett
marasa sevıncın yanına gıdelım daha dorusu basalımm
Ayyy ne iyi olur camsan parkelerim kasmir halilarim tekfen lambalarimesliginde zabahlara kadar cay icerdukkk
parkeci malzemeyi birakti getti sabah gelecekler salak herif yanlis supurgelik getirmis :99:
psikopata bagladim sayesinde :99:
kuzuum bende okurum yasin kenzul ars dua ederim sende dedigimi yap
tmm cok saol :26: dedıgın neydı?
sanırım bugun kendımle bırlıkte hepınızı delırttım:26::26:
:99::99::99: heee saoll :99:
face yazmistim ama
ya mubdi ya kuddus
tmam allahım hayırlsıını versın
Ben cikiyom hayirlisi uzulme dua et hersey olacagina varir.
sana bise diyimmi en son kurtaj oldugumda cok uzuluyordum birisi bana dediki
Allah bunu unutturacak daha buyuk aci vermesin..
birden kendime geldim anliyormusun dua et
sanırım bugun kendımle bırlıkte hepınızı delırttım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?